Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

no to bardzo ładnie :slight_smile: jesli to prawda co piszesz Zurcio to jestem bardzo zadowolony:)

Czy pojdzie mi colin mcrae rally 04 ? sprzet amd duron 1200 mhz , 256 mb ram karta geforce 2 mx 400/440 64 mb lub moge zalozyc nvidia riva tnt 2 32 mb. Pojdzie na tym ?

Dodane 06.01.2011 (Cz) 14:39

Zalezy mi

Mocno wątpię, Colin 3 już prędzej, ale twój sprzęt będzie chyba absolutnym minimum. Ale Colin 2 już jak najbardziej pójdzie.

odpalalem na nim gta sa na full ,nfs mw na srednich i kilka innych tytulow ktore nie powinny sie uruchomic. Gdzies czytalem ze karta powinna byc geforce 3 lub lepsza ale jakas szansa jest

Witam poszłoby mi Splinter Cell Conviction na tym komputerze ?

AMD Athlon 64 3200 2.02 Ghz

Ram 1.5 GB

Windows Xp 32 Bit

Karta GeForce 220 GT DDR3 1GB

hmm może się mylę ale chyba Colin 03 i 04 nie wspierają układów GeForce 2 MX i 4 MX

Dodane 07.01.2011 (Pt) 14:53

Układ GF220 jest za słaby na ostatnie wydanie SC. Do tego masz jedno rdzeniowego Athlona 64 3200+ i tylko 1,5GB ramy i to w dodatku DDR.

No niestety się mylisz. Przed chwilką grałem w tą grę. O dziwo gra ciągła mi na Max Detalach. Z Drobnymi ścinkami.Dziwnie prawda :twisted: :stuck_out_tongue: .Nie należy mocno skupiać się na wymagania gry.

witam :slight_smile:

szukam gry. opiszę ją dość chaotycznie, ale tyle pamiętam. kilka lat temu została dołączona do jakiegoś czasopisma komputerowego, raczej popularnego (nie pamiętam dokładnie jego nazwy) w wersji demo. Gra polegałam na tym, że gdzieś z Chinach lub w Azji wschodniej zarządzało się wioską, prowadziło się walki, rozbudowywało się tę wioskę, uprawiało ryż itd. :slight_smile: chyba podchodzi pod typ strategiczny. gra nie miała dużych wymagań z grafiką 2D. będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś coś skojarzy. :slight_smile:

Radeon HD 4650 1GB

Good Ram 2x2 GB DDR3 1333MHz

Intel Core 2 Duo E7500 2,9 GHz

Windows 7 Professional x64

Risen, Batefield bad company 2 pójdzie w 1280*1024? Mafia II i Fifa 11 chodziła na Full detalach (AA x6) w tej rozdzielczości lajtowo. Sprawdzałem na Can you run in i było napisane że powinno ruszyć na średnich. Mimo wszystko mam wrażenie że by poszło na wysokich dlatego proszę was o ocenę :wink:

Colin 3 chodzi na GF4 na i Linuxie i na Windowsie. Może i by 4 odpaliło, tylko że pewnie byłaby szarpanina.

Mam pytanie, czy Wiedźmin poszedł by na grafice ATI Radeon x300 128mb?

Karta niby spełnia minimalne wymagania ale na systemrequirementslab.com piszę że jest za słaba

Niby karta spełnia 5/5 wymagań, ale nie akceptuje jej

Jest jakiś patch który omija ilość MB na karcie, a poza tym jeżeli karta ma SM 2.0, taktowanie rdzenia grafiki przynajmniej 400Mhz możesz próbować…

ja tez szukam czegos w stylu burnout paradise ale zeby weszlo na celeron 2ghz 1gb ram i gf 7600gs

Ema,

Szukam gry BomberMan, tylko, że to była stara wersja. Grało się chyba bombą właśnie, my czerwoni, komputer zielony, byl multiplayer do 4, nie wiem cyz tylko w tej wersji, ale po zebraniu pewnej ilości dodatków bomba była taka silna, że przez jeden pasek ogień leciał. Możnabyło mieć kilka bomb, pamietam tylko taki item kształtem świeczki. Poszukując nie natknęłem się na nią. Jest to starsza wersja od tych, co po wpisaniu w google wyświetli sie. Może ktoś pamięta, ma tą gre lub nazwę.

dzięki.

Szukam generatora ustawienia klawiszy do Guitar Hero: World Tour na PC.

Może też być info z oznaczeniami poszczególnych klawiszy.

Witam mam pytanie, czy pójdzie mi Assassin Creed I i II na tym sprzęcie ?

AMD Athlon 64 2.02 Ghz

Nvidia Ge Force 220 DDR3 1GB

RAM 2.5 GB

Witam, poszukuje gier o dużej realistyczności i grywalności które można uruchomić na słabszym sprzęcie (procesor 2x2Ghz, karta graficzna 128 mb,ram 2gb ) chodzi mi o cos w stylu: DSJ 3,4 ,Trackmania, Mount & Blade, Sniper Elite. Mogą być jakieś Freeware, za pomoc z góry dziękuje. :slight_smile:

GTA 3 SA, Colin 4, FIFA 08 (może i 09)…

Witam.

Poszukuję pewnej gry. Jest ona stara (wiem, że już w 2007 była :stuck_out_tongue: ) . Nie pamiętam tytułu, a przypomniała mi się ona i chciałbym w nią pograć. :wink: jest to strategia i chodziło w niej, że wybierało się klasę (były dostępne takie jak: ludzie, krasnoludy itp.). Podczas walki stwarzało się armię, a po pewnym czasie można była stworzyć takiego jakby największego i najsilniejszego stwora w całej armii. Macie jakieś propozycje? :wink:

Siema.

Może chodzi ci o SpellForce? :slight_smile: