Witam, szukam gry podobnej do Gothica Mam trochę wolnego czasu i chciałbym go spędzić przy jakiejś gierce
Krzychuu , Wiedźmin - obowiązkowo ,Risen ,Dragon Age.
Witam, poszukuję gry, w której chodziło się dziewczyną o czerwonych włosach, zbierało różne power up’y, rozwalało masę przeciwników. Dodam, że ta gra była jako jedna z gier które się pobierało ze strony programu Kaazaa, była w reklamach. Nie jest to Giana Sisters Z góry dziękuję.
Siemka,
Mam do was pytanie czy GTA IV pójdzie mi na takim sprzęcie :
Intel Dual-Core CPU E1400 2GHz
DDR 2 2GB ram
NVIDIA GeForce 9400 GT 1GB
Zasilacz 400W
Proszę o szybką odpowiedz
Z góry dzięki :]
Pójść pójdzie w low detal + 640x 480 i wszystkie suwaki na 0% z prędkością 15 do 20fps
9400GT to tak naprawdę 8500GT
Intel Dual-Core E1400 to tak naprawdę Intel Celeron DC i to tylko z zegarem 2GHz.
czy pójdzie mi na moim sprzęcie Heroes V - Dzikie Hordy?
poszło by mario czyli stare gry
Witam
Szukam danej gry z dawnego dzieciństwa. Tytułu w ogóle nie pamiętam.
W grze kierowało się z tego co pamiętam 4 żołnierzami. Każdym można było wykonać określony ruch(strzał, przemieszczenie się o daną odległość) itp. Po wykonaniu wszystkich ruchów trzeba było dać możliwość ruchu przeciwnikowi(komputer) i dopiero wtedy na nowo odnawiała się możliwość ruchu/strzału itp.
Chodziło się wtedy po różnych mapach. Widok był z góry pod kątem. Pamiętam jeszcze że było można zamawiać amunicje kiedy się skończyła, ale zawsze nie wiedziałem gdzie ona będzie dostarczona(w jakie miejsce na mapie oraz kiedy
Gra troche podobna do produkcji ‘Rezerowe psy’
//EDIT
Znalazłem
Na początku znalazłem gre ‘commandos’ i myślałem że to ta gra, ale po obejrzeniu screenów jednak było to za piękne.
W końcu trafiłem na strone gdzie w - gry podobne był tytuł Jagged Alliance i to własnie jest to
Dla zainteresowanych daje linka
Czy pójdzie mi na moim sprzęcie gra Mass Effect 1 albo 2?
Tak pójdą ale zapomnij o maksymalnych detalach.
Szukam gierki gdzie można robić niezłą sieczkę mieczem coś tak Assasins Creed, Onimusha, DMC, Beowulf, dużo krwi i kończyn, coś polecacie?
Witam czy pójdzie mi gta 4 na full detalach czyli all na max detale rozdzielczość 1920x1080?? Sprzęt w podpisie
Skoro chcesz GTA4 odpalić na maxa to masz trochę za mało ramu na grafice ale możesz użyć commandline.txt i wtedy odpalisz na maxa.
Nie wiem czym się kierowałeś nabywając Phenom II X6 skoro ma on praktycznie tą samą wydatność co X4 czyli jest wolniejszy od nowych i5/i7
=D> Witam jestam posiadaczem Ati Radeon 9200 i chciałbym pograć w Assassin’s Creed II Mam 2gb ram’u. ![-o<
Proszę o szybką odpowiedź.
Z poważaniem.
Alirgion
Przepraszam ja tylko pytam i mam nadzieje, że to był sarkazm.
Alirgion
Pojdzie mi Assasin Creed Broderhood na: Karta ATI Radeon HD 5200 1GB 4GB Ramu procesor Intel Core i3 540 3.20 GhZ ???
Witam!
Poszukuję jakiejś ładnie wyglądającej gry (strategia, realny fpp, h&s, cokolwiek :D) na dłuuuuugie godziny, proszę o propozycje
Sprzęt:
Athlon Venice 3Gh
1Gb ram
Geforce 6600GT
TES: Oblivion.
Gothic II
Witaam, szukam dwóch gier
BomberMan, tylko, że to była stara wersja. Grało się chyba bombą właśnie, my czerwoni, komputer zielony, byl multiplayer do 4, nie wiem cyz tylko w tej wersji, ale po zebraniu pewnej ilości dodatków bomba była taka silna, że przez jeden pasek ogień leciał. Możnabyło mieć kilka bomb, pamietam tylko taki item kształtem świeczki. Poszukując nie natknęłem się na nią. Jest to starsza wersja od tych, co po wpisaniu w google wyświetli sie. Może ktoś pamięta, ma tą gre lub nazwę.
i jeszcze to była gra coś podobnego Do AGe Of Empires II The Age Of Kings, nie pamietam co to było, ale zapamiętałem jedną mapke - był pasek wody pasek ziemi i taka przeplatanka. od góry i od dołu 2 pasek z ziemią było takie "pomieszczenie’’ otoczone murem, w środku różne zwoje m.in zwój do przywołania golema. na samej górze był fioletowy i zielony przeciwnik, ja niebieski chyba z sojusznikiem czerwonym na dole. w rogach było dużo drzew. Armia u sojusznika jedni to byli samurajowie i był rydwan. wiecej nie wiem…
Może zna ktoś, wie gdzie znaleźć?
Pozdrawiam.