Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Gdzie najlepiej kupić Wiedźmina 2? Tak żeby dostać najlepsze souveniry :slight_smile:

Witam mam pytanie czy te gry będą działać u mnie na kompie? Proszę napisać które tak, a które nie.

NecroVisioN

Medieval II: Total War

Anno 1701

Portal 2

Silent Hunter 3

Silent hunter 4

COD MW2

Mój komputer to:

Windows XP Home Edit SP2

AMD Sempron LE-1100

1.91 GHz

1GB Ram

Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Zaznaczam że ta stronka kłamie----> http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ Przykład: Pokazuje że gra Gothic 3 nie powinna mi w ogóle działać a działa na najmniejszych ustawieniach graficznych, gra COD 4 tak samo a działa na średnich.

Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Mam pytanie: Czy Crysis 2 pójdzie na takim sprzęcie:

Athlon X2 5200+

2 GB RAM ddr2 800MHz

GF 9600 512 MB gddr3

damianios , na minimalnych, ale będą się zacinać (np. COD czy Portal2). Dawidd , Na moim kompie (w opisie) na minimalnych chodzi dobrze. Podejrzewam że na twojej konfiguracji też powinno dobrze chodzić. Aby zwiększyć wydajność możesz użyć programu GameBooster, najlepiej wersji Premium (która jest płatna), u mnie pomogło.

Dzięki Patryk :slight_smile:

Siemka,

zastanwiam się czy gra F1 2010

pujdzie na moim sprzęcie:

Zrobiłem test na CanYouRunIT i wszystko jest okej poza prockiem:

faildj.th.png

Czy pomimo tego procka, myślicie że będzie okej ??

Witam,

Parę lat temu (ok. 5) grałem w pewną grę RPG, chodziło się chyba 1 bohaterem, można było go skillować, wbijać levele (tak mi się wydaje, młody byłem jak w to grałem), w miarę rozgrywki dołączali się do nas inni NPC, nie pamiętam już, czy można było nimi sterować. Pamiętam tylko parę szczegółów: mój kolega zawsze pakował skilla w percepcję, aby dobrze strzelać z pistoletu; w grze był tzw. ‘kocioł’, to chyba nazwa jakiegoś poziomu, ale kolega mówił, żeby tam nie iść; pamiętam też quest w jakimś mieście, gdzie musieliśmy zejść do kanałów i poszukać jakiegoś pierścienia dla pewnego kolesia. Widok był bardzo podobny jak w Diablo. To wszystko co pamiętam, będę niesamowicie wdzięczny za odpowiedź.

Siema!

Ostatnio jakoś ciągnie mnie do gier “w życie”. Szukam czegoś podobnego do Second Life (ma być online).

Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.

Grałem już w: IMVU, There, Second Life.

Witam, poszukuję pewnej gry, tak właściwie nei wiele mogę o niej powiedzieć ponieważ grałem w nią ładnych parę lat temu… było to Rpg z widokiem z perspektywy trzeciej osoby. Grafika przywołuje na myśl coś w stylu gothica 1 albo nawet wcześniej (grafika 3d). Kierowało się tam postacią (chyba jakiś młody koleś), fabuły nie pamiętam ale rozgrywka polegała ogólnie na zbieraniu artefaktów i zwojów dzięki którym przywoływało się różne golemy, trole itp… Proszę o pomoc -.-

Elder Scrolls? 3 lub 4 część?

Szukam fajnej gry coś podobnego do Gothica na takiego kompa

Windows XP Professional Intel Celeron CPU 2.00GHZ 768RAM Ati Radeon 9200/9250 128MB

Wiem że słaby ale NFS Carbon chodzi bez problemu :smiley:

Proszę dajcie coś :smiley:

Elder Scrolls 4: Oblivion.

Ze mną będzie dużo roboty, bo mało szczegółów :smiley: Mianowicie, szukam 3 gier z przeszłości:

• RPG, trzecia osoba. Miała pewną bardzo charakterystyczną rzecz - można było zmieniać się w zwierzęta - od lisa, przez jakiegoś małego… kurcze nie wiem, owada pełzającego po ziemi, po jakieś białe “coś” wielkości mrówkojada. Jak dobrze pamiętam, były tam miasta porośnięte mchem, w środku lasu (może Aztecy czy co…). Możliwość walki łukiem również istniała.

• Wyścigi kosmiczne, pojazdy rodem z gwiezdnych wojen. Trasy nowoczesne, z których można czasem wypaść. O ile się nie mylę, po drodze były różne power-upy… Różne pojazdy wraz z kierowcami do wyboru.

• I to jest dopiero zamglenie. Podróżujesz statkiem kosmicznym, przez wszechświat, walczysz z innymi statkami… Pewnie rozgrywka tak na prawdę była szersza, ale wiadomo - mały byłem. Istniała możliwość zmiany broni - wiecie karabinki, rakiety, nie wszystkiego chyba było w dostatku.

Z góry dziękuje, bo te gry chodzą za mną od dawna :slight_smile:

Szukam gry

1 Jazda na deskorolce o dobrej grafice i dobrej fizyce

2 Jakieś walki np MMA itp takze dobra grafika i fizyka

Wszystko szukam na PC

O wymagania nie musze sie martwić.

Siemka, możecie podać jakieś fajne tytuły? - wyscigowki - strzelaninki, akcja ??

Prey, GTA SA, GTA IV, NFS, Sabotain, GTA VC, GTA III, GTA II, GTA I, GTA LC, GTA LCS, GTA VCS

Starczy?

CoD, CoD:UO, CoD 2, CoD 4, MW2, BO, BF Bad Company 2, Stalker wszystkie części, Metro 2033, Crysis 1, Warhead oraz 2, Assassin’s Creed trylogia, Wiedźmin, Risen, Call of Juarez Więzy Krwi, Mafia 2, Mass Effect 1 i 2, Grid Race Driver, Shift, seria Total War, seria Age of Empires, Turok, Amnesia: Mroczny Obłęd, jeśli lubisz się bać, z sieciówek to WoW i darmowy League of Legends, oprócz tego seria Warcraft, seria Sid Meier’s Civilization, seria Need for Speed od początku aż do końca, z naciskiem na Underground’y, Trine, seria GTA, Test Drive Unlimited 2…

Tyle mi do głowy przyszło na teraz, wszystkie te gry są warte zagrania :wink:

risne to nie wyscigowka itd, wiec mi tutaj /cenzura/ nie spamuj.

prosże podawać same tytyuly akcji, strzelaninki

Witam, szukam jakiś ciekawych strategi typu settlers, age of empires itp. mozecie podac kilka tytulow? Dzieki.

Nie spinaj pośladów… Wybierz to, co Cię interesuje, ciesz się, że w ogóle ktokolwiek podał jakieś tytuły, bo ten wątek jest prawie martwy.