Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

AMD Athlon II

Siemka… :slight_smile: Jakie gry możecie mi polecić? Lubię pograć w CS’a , NFS Most Wanted oraz FIFE… Nie przepadam za strategiami oraz grami przez internet z racji tego,iż mam słabe łącze… :stuck_out_tongue_winking_eye: Seria Call of Duty przypadła mi do gustu - więc coś w tym typie (lubię strzelać ze “snajperki” ) i zabijać wrogów - oczywiście tylko in games… :wink: Nie przepadam za Gothic’iem. Gry zaproponowane przez Was powinny działać na komputerze z mojego podpisu,a więc ograniczeniem będzie Shader Model 2.0 i pamięć RAM… :slight_smile: Z góry dzięki za pomoc… :slight_smile:

GTA VC , SA , IV

czy gra gat 4 pójdzie mi na tym laptopie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Model: AS5732ZG-452G32

Procesor: Intel® Dual Core Processor T4500

Dwurdzeniowy 64-bity

2x 2,3GHz

FSB 800MHz

Cache L2 1MB

Pamięć RAM: 6144 MB (SODIMM DDR3, 1066MHz, max 8GB)

Ilość gniazd (zajęte /wolne): 2 / 0

Dysk twardy: 320GB

Prędkość obrotowa / Interfejs: 5400rpm / SATA

Przekątna matrycy: 15.6"

Typ / Rozdzielczość matrycy TFT WXGA LED o rozdzielczości 15.6HD+ ROZDZIELCZOŚĆ 1366x768

(1920x1080 w trybie VIDEO)

Karta graficzna: ATI Radeon HD5450

Pamięć karty graficznej: Pamięć 512MB rozsz. do 2850MB

Wbudowane napędy: DVD /-RW DualLayer

Karta dźwiękowa: Intel High Definition Audio

Głośniki: System dźwięku dookolnego

Urządzenie wskazujące: Touchpad

Fax / Modem: Tak

Czytnik lini papilarnych: Brak

Kamerka: 2.0 Mpx

System operacyjny: LINPUS

Porty:

2x USB 2.0

1x VGA

1x Line in

1x Mikrofon in

1x Line out

1x RJ-11 Modem

1x RJ-45 Ethernet

1x Kensington Lock

Akumulator: Litowo-jonowy 6-komorowy 4400 mAh

Wymiary: 27 mm 372 mm 246 mm

Waga: 2,7 kg

Kod producenta:

LX.R3G0C.016

Karta dźwiękowa: Zintegrowany kodek dźwiękowy Intel High Definition Audio

Wyposażenie Zasilacz, bateria

Backup

Microsoft® Silverlight™

Acer eManager

Acer eRecovery Management

Acer Launch Manager

PlatinumSecret

Adobe Reader

Mam pytanie czy pójdzie u mnie gra FIFA 08 mam 1gb ram, procesor AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2,00 GHz, karta graficzna Radeon 7000.

Na Athlon XP 3000 2.2 Ghz I Ge Force 4 (jak w podpisie) pamiętam ze w najniższych trochę ścinała, tyle ze grałem na linuksie. Porównaj sprzęty, pewnie ruszy.

Mam pytanie takie, czy TrackMania United Forever pójdzie na takim sprzęcie:

• Procesor - Intel Pentium M 1,73 GHz

• Pamięć - 2 x 1GB RAM

• Grafika - Intel GMA900

Generalnie gra działa mojemu koledze na Pentium M 1,6, 512RAM, ATI 9600 32MB GPU, jednakże chodzi o to, że tutaj w tym sprzęcie jest zintegrowana grafika, a mi na netbooku HP 2133 (VIA C7-2 1,6GHz, 1GB RAM, Grafika VIA Chrome9 chyba 128MB) strasznie zacina ta pierwsza wersja TrackManii - Nations ESWC.

Czy ktoś orientuje się,czy będzie mi zacinała ta TrackMania na tym sprzęcie? Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź.

Szukam jakieś fajnej gierki pod linuxa

Procesor: AMD Athlon II X3 450

Pamięć: GoodRam 2GB 1333 MHz x2

Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD5830 1GB

Pójdzie crysis 2, wiedźmin 2, gothic 4 itp. na ultra? Dodam, że chciałbym uzyskać info co do XP i 7.

Karta mocarzem to nie jest i wiedźmin 2 na ultra nie poleci, szczególnie że masz dosyć słabe 3 rdzenie

Siemka ;>

Poszukuję gier RTS, RPG, wyścigowych, przygodowych, strzelanek w których fajnie gra się w sieci (On-Line bądź LAN).

Parametry PC poniżej w podpisie, laptop ma prawie identyczne, jednak Intel i3 2,10 Ghz, grafika Radka HD6370M, 3GB RAM :stuck_out_tongue_winking_eye:

mogą być to stare gierki. Ja nadal gram w Submarine Titans czy Twierdze :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pozdrawiam

A crysis 2? Zależy ma też na gothicu 4.

Gothic 4 ma bardzo, bardzo słabą optymalizację i strasznie się wiesza.

No nic. Dzięki za odpowiedzi.

Witam serdecznie.

Szukam gry fantasy/strzelanka, grałem jakieś 9 lat temu (ok. 2002r).

Pamiętam, że można było mieć 3 kombinezony ciężki, lekki i średni.(nie jestem pewien)

• W jednej z misji były niby psy, ale jakby mutanty.

• W innej był “mecz”, w którym musiałeś jakby “zatankować zbiornik”.

• Można było latać jak “z jetpackiem”. Kombinezony zależnie od wagi, mogły latać dłużej lub krócej.

• Były też wspomnienia kobiety jak była małą dziewcznyką podczas ataku na statek kosmiczny.

• Gra od 16 lat,na PC, nawet czasami straszna.

• Można było zmieniać widok z fpp na tpp.(tego też nie jestem pewian)

Ps. Była też strzelba bez limitu amunicji, ale na baterie.

Coś na wzór działa magmowego lub plazmowego

Był też rodzaj wyrzutni rakiet, która strzelała 4 pociskami na raz.

(nie chodzi mi o SHOGO)

crysis 2 spokojnie pójdzie, z tym że na wysokich jedynie.

A, co jeżeli kupię AMD Phenom II X4 955 i Sapphire HD 6850 1GB DDR5? Wejdzie wiedźmin na wysokich/ultra?

Kolego, ja gram na Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz x1, Nvidia GeForce GT240 1024MB, 3GB RAM (dane w podpisie) i spokojnie niby bardzo zasobożerny Dirt 3 śmiga na Ultra bez żadnego przycięcia :stuck_out_tongue_winking_eye: Wiedźmin powinien śmigać na wysokich, ale np. GTA IV średnie da radę, ponieważ mocno ciągnie zasoby.

Pozdro

Hehe. No to mnie pocieszyłeś. Dzięki. :smiley:

Witam, szukam pewnej gry, w którą grałem dawno temu (ok. 1998/99, może 2000), więc zapamiętałem tylko kilka szczegółów. Liczę na Waszą pomoc.

A więc tak: widok był z góry, tam była taka jakby plansza, na której trzeba było zbierać różne mikstury we flakonikach, czasem pojawiali się jacyś goście w marynarkach białych, fioletowych, poza tym były takie dziwne obiekty z mieczami, którymi bodajże się poruszałem i walczyłem z im podobnymi; gra miała tytuł bodajże (choć nie na pewno) na literę M, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć całej nazwy. Proszę o pomoc