Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam.

Poszukuję gry podobnej do The Alien Nations.

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy następujące gry (Gothic III, GTA IV) będą działały chociażby na minimalnych wymaganiach na następującym komputerze:

AMD Sempron Processor 3200+ 1.81 GHz

2.56 GB RAM

NVIDIA GeForce 6100 256 MB RAM

Pozdrawiam.

Gothic spróbuj (u kolegi na gorszym chodził), ale na GTA IV prócz obrazków z internetu bym nie liczył ;]

poszukuje gry podobnej do max payne2 i maffi

Witam, poszukuję jakiejś fajnej gry mmorpg (nie płatna) a oto warunki

-Fajnie się gra z kolegami

-Dużo Skilli

-Wciąga

Siemka Szukam Jakiś gier First Person Shooter ( FPS ) albo gry podobne do nfs … moje os: poza tym lubie serie gier nfs + CS 1.6 NIGDY ŻADNYCH METINÓW I WIEDZMINÓW I GOTHIKÓW!

Pentium Dual Core 2.4Mhz

2gb ddr2

Radeon HD4550 1750mb

Kolego, Metinom ja też jestem przeciwny, w Wiedzmina nie gralem, ale Gothic nie jest taki zły :slight_smile:

Co do Twojego poszukiwania może Grid: Racedriver Ci się spodoba. Albo może Street Racing Syndicate . Polecam jeszcze SWAT 4 :slight_smile: A’la CS.

Siemano, ostatnio planuje sobie kupic Wieśka 2, lecz zanim kupie chciałbym zadać jedno pytanko .

Na jakich detalach mi on pójdzie?

Mój sprzęt to : Intel i3 550 2x3.20GHz, Asus Ati Radeon hd6870 i 4gb ramu (2x2gb).

Jest możliwość żeby chodziło mi na full detalach??

Najbardziej sie boje o procka, jest on szybki lecz niestety tyko ma 2 rdzenie

Na full nie ma szans, najwyżej wysokie jak procek pociągnie, jak nie to średnie. Nawet mój sprzęt się krztusi przy ustawieniu wszystkiego na max. Wiesiek 2 nie jest zbyt dobrze zoptymalizowany, choć tragedii nie ma.

Siema!

Szukam gry MMO w którą mógłbym pykać z dwoma kumplami. Musi to być gra, w której przewagą będzie to, że porozumiewamy się przez Skype. Gra nie ma być tak brutalna jak np.APB(choć właśnie w tą grę super się gra przez skype- napady z kumplami, wspólna jazda samochodem)

Sprzęt dosyć dobry, więc wymagania dowolne

witam, mam zamiar kupić nowego lapka (komputery stacjonarne są zbyt głośne i niewygodne)

zastanawiałem się nad tym modelem:

http://allegro.pl/toshiba-p750-103-i7-2 … 39012.html

czy uda się pograć na nim w Crysisa (1, 2) na full w maksymalnym anty-aliasingu i rozdziałce 1366x768,

lub w Wiedźmina 2 na minimum średnich?

Mam też komputer stacjonarny - procesor Athlon 64 2x3GHz, 4GB RAM, GeForce 8400GS, Asus M2A-VM, - czy zmiana karty na GT440 coś zdziała?

Dodane 05.07.2011 (Wt) 20:09

Spróbuj w Minecrafta, twórcza gra - do Skype’a nadaje się wyśmienicie. Możecie budować z klocków najrozmaitsze rzeczy, a w dodatku postawienie serwera multiplayer jest bardzo proste i darmowe (przez hamachi). Stary laptop z 1GB ramu nada się jako komputer serwerowy. Z resztą - co będę się wypowiadał. Na YouTube jest tego od groma.

Minecrafta już próbowałem, ale dzięki. Jest coś innego?

Znacie jakieś fajne gry? Ważne żeby gra była realistyczna, grafika była ładna.

Cena bez znaczenia.

Takie na razie widziałem:

Trucks & Trailers

Euro Truck Simulator

German Truck Simulator

Może znacie inne, lepsze?

Hard Truck Wheel of Steel odpada.

Bo będziesz ściągał?

Dodane 07.07.2011 (Cz) 12:38

Skoro juz tu jestem, to zapytam.

Kiedyś, jeszcze za czasów AMIGI grałem w grę ‘PINKIE’

Może ma ją ktoś z emulatorem?

NIE! Co myślisz, że Ci co “kupują” droższe to tak naprawdę ściągają? Będę miał nowy komputer, muszę go jakoś przetestować, kasy mam dużo więc 100 zł w tą czy w tamtą nic nie zmieni…

Witam,

Zamierzam zakupić grę Gothic I i Gothic II (+ Noc Kruka), ale nie wiem czy gry będą mi działały (Gothic III przycinał).

Procesor: Intel Pentium 4 HTT 3000 MHz

RAM: 1 GB

Karta graficzna: Radeon 9250 128 MB

Czy te dwie gry będą mi działały w miarę sprawnie i czy opłaca mi się je zakupić?

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam

@minik971

Myślę, że powinny bezproblemowo pójść

Witam.

Posiadam laptopa HP Q56 z karta grafiki Ati Radeon HD4250.Wiem ze owa grafika jest grafika zintegrowana ale pytam sie starych wyjadaczy czy da rade pociagnac jakiekolwiek gry z nowszych tytulow,np:Need For Speed Hot Pursuit.

Moze ktos z Was posiada taka sama grafike i podpowie mi w jakie tytuly mozna pograc.

Z gory bardzo dziekuje za pomoc.

Witam,

Czy warto dziś grać( kupić) w Mafię (1). Zawsze powtarzałem że grafika to nie wszystko, no ale… . Czy jednak jest coś w grze że pomimo upływu lat ma “to coś”? Co o tym myślicie?

@Slodki_malin

Hot pursuit moze trochę przycinać

Spróbuj np.Most Wanted. Jak dla mnie najlepszy NFS wszech czasów i ma duużo mniejsze wymagania. Powinno pójść