Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Poszukuję gier w których widać jak uczestnicy wyścigów rozbijają się, a potem turlają się po drodze jak w motorstormie, a nie jak np. Nail’d wóz rozbija się szybki respawn i po kraksie.

@ gege123

Może seria “Burnout” ? ,cechuje się spektakularnymi animacjami kraks :wink:

Pójdzie jak masz wystarczająco miejsca na twardzielu

Flatout 2; Flatout: Ultimate Carnage

witam chciałbym pograć w test drive unlimited ale po zainstalowaniu gra strasznie się zacina, o jeździe nie ma mowy.

Moj komputer:

Windows xp +sp2

Radeon 9550 128mb

Procesor AMD sempron 2500+ 1400MHz

1.5GB ram

i moje pytanie jest takie czy jeśli wymienię tylko kartę graficzną, na lepszą 256 -512mb to pociągnie na low detalach nie musi być piękna grafika aby tylko się nie zacinało. czy potrzeba większych zmian.

Z góry dzięki.

Nowy procek i nowa karta graficzna.

Witam.

Szukam gry 2D, w której latało się statkiem w prawo i niszczyło swoich przeciwników. Można było zrzucać bomby, niszczyć budynki itp. Gra utrzymana jest w takim kosmicznym klimacie. Pamiętam jeszcze, że była chyba dołączona do któregoś Niezbędnika i jak się rozwaliło jakiś budynek, to czasami takie ludziki białe wyskakiwały.

Z góry dziękuje i pozdrawiam :smiley:

julek94 napisał(a)

Ja poszukuje wyścigów samochodowych, chodzi mi głównie o możliwość gry w sieci. Gierka ma być przyjemna dla oka, wiele tras i sporo samochodów, mile widziana choć niekoniecznie darmowa…

Może Crash Time 4 The Syndicate, można grać w sieci jest możliwość mistrzostw (wyścigów) oraz przechodzenia misji

Gra ma dobrą grafikę, zresztą zobacz sobie te linki:

http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,o8752.html

Mam pytanie kupilem sobie laptopa i wybieram sie na wakacje, chcialbym sobie od czasu do czasu cos na nim pograc mozecie mi powiedziec jakie gry z takich nowszych(2007r-2010) mi pojda ?

Parametry lapopa :

Procesor Intel Pentium Dual Core 2,13 GHz

Model procesora P6200

Pamięć podręczna CACHE 3 MB

Pamięć RAM 3 GB, DDR3 1066 MHz

Dysk twardy 320 GB, SATA

Model karty graficznej Radeon HD5470

Pamięć karty graficznej 512 MB

System operacyjny Windows 7

Z giry dziekuje za odp.

Dodane 24.07.2011 (N) 10:00

Odpowie ktos?

Chciałbym się dowiedzieć czy gra nba 2k11 pójdzie na mój komputer gdy wymienię parę rzeczy?

Mam procesor: AMD Sempron 2300+ chce kupić Pentium 4 3,00Ghz

Pamięć ram: 256 ddr chcę kupić 1gb ddr KINGSTON

Karta graficzna: ATI RADEON 128mb chce kupić ASUS X550 HM 256mb

Zasilacz o mocy 230V

I czy w razie co mógłbym grać przynajmniej na średnich detalach? :?:

Ewentualnie na minimalnych.

Witam

Poszukuje gry w która gralem kilka lat temu.Była to strzelanka.

Utkwił mi w głowie jeden zasadniczy szczegół mianowicie po zabiciu przeciwnika można było zajrzeć do jego wyposażenia (plecaka)i przełożyć to co nas interesowało do swojego plecaka (granaty,amunicja,bron itp).Wyskakiwały kratki które to ograniczały miejsce plecaka(granat-jedna kratka plecaka,bron 5kratek cos w tym stylu).

Może ktoś kojarzy taka gre bede bardzo wdzieczny za jakaś podpowiedz.

Pozdrawiam

Cała seria S.T.A.L.K.E.R.? Skoro to było kilka lat temu, pewnie był to S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla.

Dzieki za odpowiedz ale to jeszcze nie to,mam starszy komputer (1,5 Ghz :/)wiec nawet stalker raczej by nie poszedl.

Jeszcze jakieś propozycje??

Jagged Aliance, czy jakoś tak?

Commandos?

Nie była to strategia,był to widok bodajrze z 3 osoby ale nie jestem pewien może i był to FPS.

Witam.

Mam pytanie. Czy Call of Duty 4 Morden Warfare ,pójdzie na tych wymaganiach:

Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT

Ram: 1GB

P.S Jestem tu nowy.Więc jeśli źle napisałem wątek czy w złym dziale go umieściłem ,to pouczcie mnie :smiley:

Pójdzie

Szukam jakieś nowej gry (hack’n’slash) do Co-opa przez internet. Aktualnie mam Magicke ale strasznie mnie wkurza sterownie w tej grze. Torchlight 2 jeszcze nie wyszedł.

Chciałeś powiedzieć o napięciu 230V :wink: Moc jest w Wattach* (W) i prawdopodobnie masz i 300. I raczej nie musisz podawać takich danych do wymagań gry. Pozdro

*Nie wiem czy dobrze odmieniłem ale sugerowałem się nazwiskiem wynalazcy.

Czy Gra Burnout:Paradise zadziała na takich wymaganiach:

-Procesor Intel core 2 Quad 2,40

-Ram 3,25

-System windows XP

-Karta Graficzna nividia 9600GT