Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Pójdzie

Poszukuje gier na PS1 lub PC podobnych do Speed Freaks, Crash Team Racing

Witam, szukam paru gier w stylu Rayman’a i jeszcze paru w stylu powiedzmy Doom’a :wink:

Szukam gier wojennych. Gatunek nie ważny. CoD’y i Battlefield’y odpadają - już grałem :wink:

poszukuje gry GTA do pobrania za darmo.

Za GTA musisz zapłacić.

wiem… a znacie moze jakies spolszczenie do gta2 ? i jeszcze jedno znacie jakąs gre podobną do the sims? chodzi mi o jakis symulator zycia ale do pobrania… i

Dodane 10.08.2011 (Śr) 16:43

i znacie moze strone ze spolszczeniem do tej gry http://www.instalki.pl/gry/download/sym … isses.html oryginalny jezyk ang

Dodane 10.08.2011 (Śr) 21:11

juz nie potrzebuje spolszczenia ale jakis symulator albo cos o imprezach jakis symulator by sie przydal… lubie takie gierki:D

A ten 1. to symulator czego?

Seria SimCity? 18 Wheels of Steel/Euro Truck Simulator? (Open) Transport Tycoon Deluxe?

PS. Symulator o Imprezach to np. Richard Burns Rally - Subaru Impreza :smiley: swoją drogą największe i przesadzone G jakie widziałem.

ra-v ten symulator to jakis symulator zycia cos o ludziach w tylu the sims ioczywiscie za darmo:)

Jeżeli liczysz na coś takiego za darmo - zapomnij. Z gier komercyjnych też raczej nic oprócz The Sims nie ma. Jedyne, co udało mi się znaleźć: http://warsztat.gd/projects.php?x=view& … 1#comments

Second Life? Chyba jest w 2 wersjach.

wiem… bo mam co o eskimosach nawet fajne xD ale jak by cos bylo to prosze o kontakt

Gdzie mogę kupić gry: Backbreaker i Blitz 2 na PS 3?

Zapewne w sklepie…

No tak ale jakim ? Bo nie mogę znaleźć.

Dodane 13.08.2011 (So) 11:52

Dobra znalazłem na Ebay ,ale nie wiem czy trzeba koniecznie płacić paypal , bo są o nim nie najlepsze recenzje.

Witajcie Koledzy.

Jakie gry wejdą na ten sprzęcior??

ATI Mobility Radeon HD 5470 ; VRAM:1GB

Memory 2GB

Win 7 64 bit

Typ procesora DualCore , 1873 MHz (10.5 x 178)

CPU #2 AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor, 2094 MHz

CPU #1 AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor, 2094 MHz

Gram w Fife 11 na max i nie zacina :slight_smile:

Czy Wiedźmin 2/GTA IV/Mafia 2/ Mass Efect 2 będą się zacinały? Tutaj sprzęcik:

Core 2 duo 2,8GHz (chyba)

HD 5770

2x2 Gb RAM

(Windows XP)

Podbijam

@SzefMafii Super Mario Bros, Tetris, Pasjans.

Może napisałbyś jaki gatunek Cię interesuje?

Gatunki sportowe lub typu GTA oraz coś z misjami jakieś strzelaninki np. BRINK