Pójdzie
Poszukuje gier na PS1 lub PC podobnych do Speed Freaks, Crash Team Racing
Witam, szukam paru gier w stylu Rayman’a i jeszcze paru w stylu powiedzmy Doom’a
Szukam gier wojennych. Gatunek nie ważny. CoD’y i Battlefield’y odpadają - już grałem
poszukuje gry GTA do pobrania za darmo.
Za GTA musisz zapłacić.
wiem… a znacie moze jakies spolszczenie do gta2 ? i jeszcze jedno znacie jakąs gre podobną do the sims? chodzi mi o jakis symulator zycia ale do pobrania… i
– Dodane 10.08.2011 (Śr) 16:43 –
i znacie moze strone ze spolszczeniem do tej gry http://www.instalki.pl/gry/download/sym … isses.html oryginalny jezyk ang
– Dodane 10.08.2011 (Śr) 21:11 –
juz nie potrzebuje spolszczenia ale jakis symulator albo cos o imprezach jakis symulator by sie przydal… lubie takie gierki:D
A ten 1. to symulator czego?
Seria SimCity? 18 Wheels of Steel/Euro Truck Simulator? (Open) Transport Tycoon Deluxe?
PS. Symulator o Imprezach to np. Richard Burns Rally - Subaru Impreza swoją drogą największe i przesadzone G jakie widziałem.
ra-v ten symulator to jakis symulator zycia cos o ludziach w tylu the sims ioczywiscie za darmo:)
Jeżeli liczysz na coś takiego za darmo - zapomnij. Z gier komercyjnych też raczej nic oprócz The Sims nie ma. Jedyne, co udało mi się znaleźć: http://warsztat.gd/projects.php?x=view& … 1#comments
Second Life? Chyba jest w 2 wersjach.
wiem… bo mam co o eskimosach nawet fajne xD ale jak by cos bylo to prosze o kontakt
Gdzie mogę kupić gry: Backbreaker i Blitz 2 na PS 3?
Zapewne w sklepie…
No tak ale jakim ? Bo nie mogę znaleźć.
– Dodane 13.08.2011 (So) 11:52 –
Dobra znalazłem na Ebay ,ale nie wiem czy trzeba koniecznie płacić paypal , bo są o nim nie najlepsze recenzje.
Witajcie Koledzy.
Jakie gry wejdą na ten sprzęcior??
ATI Mobility Radeon HD 5470 ; VRAM:1GB
Memory 2GB
Win 7 64 bit
Typ procesora DualCore , 1873 MHz (10.5 x 178)
CPU #2 AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor, 2094 MHz
CPU #1 AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor, 2094 MHz
Gram w Fife 11 na max i nie zacina
Czy Wiedźmin 2/GTA IV/Mafia 2/ Mass Efect 2 będą się zacinały? Tutaj sprzęcik:
Core 2 duo 2,8GHz (chyba)
HD 5770
2x2 Gb RAM
(Windows XP)
Podbijam
Gatunki sportowe lub typu GTA oraz coś z misjami jakieś strzelaninki np. BRINK