GTA SA Ci pójdzie
– Dodane 15.08.2011 (Pn) 18:29 –
GTA SA Ci pójdzie
GTA SA Ci pójdzie
– Dodane 15.08.2011 (Pn) 18:29 –
GTA SA Ci pójdzie
a IV ma minimalnych??
SA nie chce bo przeszłem całe
Watpie
Witam
Poszukuję gry podobnej do “Symulator farmy 2011”. Ważne żeby nie miała tak dużych wymagań. Posiadam komputer Intel Pentium D 2,66 GHz, 512 ram i radeon X1050. Szczególnie zależy mi na tym żeby można było jeździć maszynami rolniczymi typu ciągnik, kombajn, pług, itp. Co polecacie?
Z góry dzięki za pomoc
Pojdzie the sims 2? Procek Intel Pentium 2.6 Ghz, 1 GB RAM, grafika Ati Radeon 9200 Pro
Czy pójdzie mi Gta IV procek Amd Semprom 3000+ 1.8 ghz 1gb ram karta graficzna Gainward geforce 9500gt 1gb.
Jak system masz odpowiednio skonfigurowany i grafika jest na DDR3 to w 640x 480 lub 800x 600 Low Detal z drobnymi przycinkami powinno ruszyć.
Polecam wszystkim program Game Booster. Dzięki niemu w czasie grania w naszą gierkę automatycznie komputer zostanie zoptymalizowany pod kątem wydajności systemu. Wyłączy zbędne programy, usługi po to, by komputer mógł wykorzystać większość swojej wydajności właśnie na uruchomioną grę, wyłączając zbędne rzeczy i przy tym zwalniając m.in. zużycie pamięci i procesora. Polecam!
dziura87 , Wersja 2009 powinna ci ruszyć.
Nie widziałem gorszego programu, czym wy się tak podniecacie ? Program wyłącza tyło 50% usług które moża samemu wyłączyć i dodatkowo musi pracować w tle.
Ten program sprawdza się w wersji Game Booster Premium oczywiście w pełnej wersji. Jest on alternatywą szczególnie dla słabszych komputerów, z 1-2 GB RAM’u. Przy większej ilości nie będzie większej różnicy. Naprawdę przy słabszych kompach widać różnicę, polecam sprawdzić, nawet polecić znajomym.
Chyba, że chciałeś uruchomić grę, która przewyższa choć dwukrotnie wymagania, to jest przecież oczywiste, że nie dołoży Ci wydajności. Nawet na forum znalazł się ten program:
http://precyl.pl/akcesoria-programy/308 … ukcja.html
Polecam sprawdzić osobom ze słabym sprzętem.
Witam!
Poszukuje gier na stary komputer(Celeron 800Mhz, NVIDIA Riva TNT2 Model 64, 384MB RAM) w które najlepiej gra się na joysticku (nie chodzi o pada tylko o joysticka!).
A czytałeś moją wypowiedź ? chyba nie. Lepiej już samemu wyłączyć zbędne usługi niż instalować to badziewie.
Witam.
Mam pytanie. Czy Call of Duty Modern Warfare 2 ,pójdzie na tych wymaganiach:
Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT
Ram: 1GB
P.S Jestem tu nowy.Więc jeśli źle napisałem wątek czy w złym dziale go umieściłem ,to pouczcie mnie
Na minimalnych może pójdzie
Czyli ,że nie będzie super wyraźny obraz itd.? bo karte graficzną mam chyba dobrą.?
http://cyri.systemrequirementslab.com/cyri/ tu masz taką bardzo fajną stronkę
Wpisz tutuł gry i sprawdź, czy Ci pójdzie
Mi nie chodzi o detale tylko cz gra pójdzie
Szukam coś w deseniu strzelaninek lub GTA albo Fify .
Szukam gier wyscigowych na split screen z mocami typu rakiety, bomby itp na kompa 2.6 ghz, 1 gb ram, karta 128 radeon 9200
Lego Racers!