A cos jeszcze ?
No kiedyś na tej stronce chciałem sprawdzić czy pewna gra mi zadziała.Wpisałem tytuł gry i nacisnełęm “can you do run it” ale jakieś się pokazało okienko i nie wiem co mam zrobić. Pomocy
To jest pytanie javy, czy uruchomić skrypt. Naciśnij Run i czekaj chwilę
Szukam jakiejś łatwej strtegii dla początkującego (wszystkie rodzaje)
Polecam Warzone 2100 i 0 A.D. Obie gry są darmowe, więc bez problemu możesz pobrać je z sieci.
Ito wszystko? Żadnych wirusów,trojanów,ciasteczek itd. mi na komputer nie po ściąga?
Żadnych.
Szukam gier podobnych do Call of Duty 1,2, UO. Wymagania sprzętowe gry nie powinny być większe niż do COD 2. Ważne żeby była to FPS w czasach 2 wojny świat. i strzelało się do Niemców a nie np. Japońców. Ja znam Return To Castle Wolfenstein, Medal Of Honor: Allied Assault, Battlefield 1942, Wolfenstein:Enemy Territory, Red Orchestra: Ostfront 41-45
Witam;) Szukam gier róznego rodzaju, aby mi działały na komputerze o parametrach podanych w podpisie. Z góry dzięki;)
Poszukaj jeszcze z 256-512 MB RAM.
Takie chodzą na sprzęcie nr 2 w moim podpisie:
FIFA 2007
18 Wheels of Steel (Haulin, American Long Haul)
Colin Mcrae Rally 3
darmowy Urban Terror
A i jeszcze jedno pytanie pod twoją opdpowiedzią znadują się parametry twojego komputera. Co muszę zrobić żeby pod moją odp. pojawiały się parametry mojego komputera?
W ustawieniach Twojego profilu możesz zmienić podpis
– Dodane 25.08.2011 (Cz) 21:16 –
Na górze, obok ‘zobacz swoje posty’ masz ‘Panel Użytkownika’. Klikaj to, potem ‘Profil’ i ‘Podpis’. Stawiasz piwo
Poszukuję gry (najlepiej RPG), która przypadła wam do gustu.
Komputer mam słaby 1.40 GHz i 512 MbRAM.
I jeszcze druga sprawa…czy opłacają się takie programy jak Game Booster ?
-
Baldur’s Gate!
-
Nie opłaca się instalować tego.
Dzięki ci bardzo miły człowieku.
– Dodane 26.08.2011 (Pt) 13:03 –
Mam jeszcze jedno pytanie. Wiem dużo pytam. Więc jak dodać flagę polski w podpisie przed napisem “Piszę poprawnie po polsku!”?
Czy jest jakaś gra o Szkole Przetrwania z Discovery Channel ? Chyba była o tym nowinka rok temu.
RPG’i:
-Baldur’s Gate
-Diablo
-Icewind dale
-Morrowind (jak nie pójdzie na najniższych to część II - Daggerdfall)
Polecam programy typu Gamebooster. Sam używam i mimo, że niewiele, to i tak pomaga.