Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu
Dziękuje.
Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu
Dziękuje.
Witam
Czy mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną grę w którą można zagrać w 2 osoby na jednym kompie, na współdzielonym ekranie?
Interesują mnie gry typu strzelanki (w stylu CoD, Battlefield albo Crysis) albo jakieś wyścigi samochodowe. Ewentualnie jakieś przygodówki też wchodzą w grę.
Ważne żeby można było grać w 2 osoby na jednym kompie i dobrze by było żeby gra obsługiwała pady.
Z góry dziękuję za odpowiedzi w stylu Mario lub Tanki
Pozdrawiam
Z wyścigów to o ile dobrze pamiętam to Coliny McRae Rally miały taką opcję.
Strzelanki typu CoD lub Crysis ?
Wątpię, że gry tego typu będą miały taki tryb. ;/
Katie co powiesz na Worms Blast ? Ja mimo ze mam 17 lat uwielbiam w to pykac. Jest tam tryb podzielonego ekranu, wymagania bardzo niskie a grywalnosc niesamowita.
Witam.
Mam pytanie. Czy gra Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 ,pójdzie na tych wymaganiach:
Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT
Ram: 1GB
Pojdzie u mnie Battlefield 2 lub 2142 ? Sprzet nr 1 w podpisie
Karta sie nadaje? Bo poki co to odpalilem na nim to co na sprzecie nr 2 przez grafike Ati … Dlatego pytam czy mi pojdzie
Raczej tak jak mówiłem wcześniej…ale zawsze warto sprawdzić na Can You Run It http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Ok, thx
Poszukuję gier typu wyścigi, które pójdą na laptopie hp g5050EO
-Intel Core2Duo 1,6GHz
-grafika Intel Graphics Media Accelerator 950
-15,4"
-2GB Ram
jestem świadomy, że to bardzo stare będą tytuły. Ale jakie najlepsze i które z nich obsłużą pada?
Masz serie Need for Speed, Test Driver, Toca Race Driver, LFS (online,wersja testowa) ale jeśli chcesz dokładnie wszystko sprawdzić to polecam po raz drugi stronę Can You Run It http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ .
Wiem że te nowe gry nie mają takiej opcji jeśli chodzi o dwóch graczy Ale może coś ze starszych gier. Chodziło mi tylko o podobny klimat
Szukam jakichś ciekawych strategii (RTS najlepiej, nie trawię turowych, ani podobnych do Stronghold). Wiem o serii Command & Conquer, Company of Heroes, Act of War, Joint Task Force, Władca Pierścieni - Bitwa o Śródziemie, Original War - te wszystkie tytuły mam. A co możecie ciekawego polecić jeszcze? Laptop jak w podpisie
Z tych co znam to Age of Empire, Rome Total War(po części turowa), Rise of Empire
Poszukuje gry gdzie steruje się kulą po różnych mapach. Zupełnie nie pamiętam żadnego tytułu a w google niestety nic znależć nie mogę
Ja szukam gier przygodowych .Uwielbiam Mario ,czy ktoś wie skąd ściągnąć tę grę ?
Mario na pc mozna pobrac za free z netu,tak samo inne stare gry z pegasusa…potrzebny do tego jest program do emulacji …szukaj a znajdziesz na 100%
Jak sobie nie poradzisz to pisz na pw,wieczorem pomogę