Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

http://programy.pcworld.pl/gry/programy … rever.html

P.S. @sierracossi z Ciebie to taki podrywacz jest, co?? :x

Wydaje Ci sie.Czemu tak sądzisz?..Mam to gdzieś na dysku i zaproponowałem pomoc.

Witam szukam pewnej starej gry wyścigowej ale nie pamiętam nazwy opisze mniej wiecej jak ona wyglądala… Sterowało się samochodzikami wyglądającymi jak rejsoraki zbieralo sie rozne bonusy ktore umozliwialy podkladanie min i przyspieszenie. Gra byla 2D można było grac w kilka osób na jednej klawiaturze gra wyglądała jak animowana jedna z plansz na której się scigało była cala z lodu, w grze była opcja odblokowywania nowych samochodów po przez śmieszna dodatkowa gierke chodziło w niej o to żeby w wyznaczonym czasie zabić latająca muchę po ekranie packa na muchy… może komuś coś się skojarzy bardzo proszę o pomoc szukam jej już od dluższego czasu. z góry wielkie dzięki :slight_smile: ( W miare tego jak bedzie mi sie cos jeszcze przypominalo to bede dopisywal)

Micro Machines?

Poszukuje gre, która pójdzie na moim kompie posiadam Lapka Compaq 6710s

Jaka gra? jakaś rozbudowana strzelanka typu borderlands, quake, deus ex itp :slight_smile:

Laptop jest słaby no niestety, nie nadaje się na gry, ale może jednak są jakieś strzelanki w które można pograć.

Nie to nie Micro Machines… Wydaje mi sie ze najleprzym punktem zaczepienia do znalezienia tej gry bedzie ta mini gierka do odblokowywania samochodow…

A ta samochodowka to nie Death Rally?

Poszukuję dobrej strategii kosmicznej, która rozgrywa się tylko w przestrzeni kosmicznej (a nie np. na planetach) i w której samemu rozbudowuję się swoją bazę kosmiczną. Dobrze gdyby miała możliwość grania przez sieć, nie chcę gry przeglądarkowej, ani MMO p2p (może być MMO b2p, chociaż jakoś nie jestem przekonany do strategii MMO, więc lepiej nie).

Homeworld maybe.

O ile się nie mylę w Homeworld nie rozbudowujemy własnej bazy. Wolałbym, aby gra polegała na rozwijanych bazach, jak w typowych strategiach (w kampanii oczywiście mogły by być misje zwiadowcze, czy ratownicze chwilowo bez baz) i działa się tylko w kosmosie (bez lądowań na planetach lub statkach).

Witam szukam gry:

Poker Texas Hold’em

To też nie ta gra ale jest bardzo podobna;/

Może Ignition?

;/ to tez nie to…

Witam!

Szukam pewnej starej gierki. Nie pamiętam tytułu ale wiem, że chodziło się takim ludkiem… chyba złodziejem ( :wink: ) i zbierało klucze. Dodatkowo goniła cię policja i można było rzucać dynamitem. Gierka oczywiście 2D.

Zna ktoś ją >?<

Szukam FPSów z polskim dubbingiem na PC.

Pomijając Crysisa 2 i Battlefield Bad Company 2.

Chrome, Crome specforce, stalker-y, turok, snajper (nie mówię o sniper ghost warrior), doom 3, quake 4, enemy teritory quake wars, Conflict: Desert Storm - Pustynna Burza, Conflict: Desert Storm II - Back to Baghdad (w to nie grałem :D), Conflict: Denied Ops i duuużo innych musiałbym popatrzeć na półkach z grami :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dodane 24.09.2011 (So) 10:57

Warto zauważyć, że niektóre gry to raczej takie nie najwyższej półki a bubbing mają

Dodane 25.09.2011 (N) 12:23

I singularity oczywiście

Szukam gry Mario.Czy ktoś ma ?

:o :o

Wpisujesz w google mario forever/bross (czy jakoś tak) download/pobierz i już :stuck_out_tongue:

CATrain o tą grę mi chodziło! :slight_smile: