Szukam gier sportowych na PC posiadających polski dubbing / komentarz.
Fifa?
Witam.
Poszukuję kogoś kto zna nazwę gry, w którą grałem dawno temu (ok. 2003). Jestem w stanie ją jedynie opisać. Gra była na PC. Grafika dosyć siermiężna i archaiczna jak na tamte czasy ale w 3D. Perspektywa zza pleców postaci. Była to strzelanka, postać dodatkowo miała jetpack, który się regenerował gdy się go nie używało. Były tam bronie zazwyczaj spotykane w strzelankach (rakietnica, mocniejszy karabin) oraz jedna standardowa, do której pociski odnawiały się. Chodziło tam oczywiście o likwidowanie przeciwników (czasem ludzi, czasem dziwniejszych, np. podkładanie min pod jakieś nieruchome stwory). Pamiętam też że cała akcja działa się na wyspach zawieszonych jakby we mgle, które były obszarem gry. Cała akcja działa się na różnych planetach, główna postać miala skafander podobny do tego z fallouta. Grałem jedynie w demo i wiem że były tam 2 misje.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi pomóc.
Jaka gra podobna do hard truck, tylko że multiplayer ?
Original-War ?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Global Operations
Witam chciałbym pograć sobie w takie tytuły jak :
Battlefield 3
Call of Duty Modern Warfare 3
Need for Speed The Run
Czy mi ruszą na tym oto sprzęcie i na jakich detalach.
- 2 GB ram DRR3
-Athlon X2 250 3 GHz
-ATI Radeon HD 5450 1 GB
-Windows 7
Witam.
Gdy miałem XP grałem (nie wiem czy dobrze to napiszę) w Emulatorach (Mame). Było tam kilkaset gier i funkcja Mame32 która je odpalała. Po przesiadce na win 7 gry juz nie pójdą.
Co mam zrobić? Może ktoś ma namiar na taką paczke starych gier (+ program aby je odpalił) chodzące na win 7 (moga być płatne strony).
Spróbuj uruchamiać Mame w trybie zgodności, jeśli jeszcze nie próbowałeś. Ewentualnie na prawach administratora (czasem pomaga).
@kamilkom - to na bank Original War nie jest - w OW nie masz stworków, pod które podkładasz bomby. I nie jest to strzelanka, tylko RTS - RPG.
Witam! Szukam gry wojennej (typowej ‘‘strzelanki’’), lecz nie zależy mi na multi. Wolę coś w stylu COD’a, ale dłuższego.
Medal of Honor, Battlefield.
Grałem. A poza tym te gry są bardziej pod MP. No cóż. Chyba zakupie Battlefield’a 3. Dzięki za odp.
Może seria Rainbow Six? Trochę taktycznie się podchodzi, ale gra ciekawa
Poszukuję tytułu pewnej gry.
Za młodu grałem w nią jeszcze na Amidze, a niemal na pewno parę lat temu widziałem wersję na Windowsa.
Otóż to gra, w której strzelało się z czołgu, najczęściej w górę, pod takim kątem, by pocisk uderzył w drugi, wrogi czołg, stojący najczęściej po drugiej stronie mapy, za wzniesieniem.
Kojarzy ktoś tytuł? Jest może coś takiego na Androida, btw.?
Zapewne masz na myśli grę Scorched Earth. Jeśli chodzi o podobną grę na Androida, to Barrage, lub Scorched Earth odpalone pod DosBoxem
Tak! Dzięki za odp.
Witam;)
Czy pojdzie mi gra battlefield 3
na notebooku Dell Inspiron 15r ( N5010 )
o Parametrach:
Matryca 15,6" 1366x768
Ekran Błyszczący
Procesor Core i3 370M 2,4
Wielkość dysku 500GB
Pamięć RAM 4GB
Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5650
Napęd optyczny DVD-RW
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Sieć bezprzewodowa WLAN b/g/n
Bluetooth Tak
Waga 2,5 kg
Z góry dzieki;)
Pójdzie, ale nie na maksymalnych detalach.
aha. zamierzam go sciagnać z neta.
Ludzie pisali cos o rejestracji na jakiejs stronie. To prawda???