Tak było z betą. Oryginał kupujesz w sklepie
Czy będzie normalnie działać mi na Samsungu RF511
i5 -2410M
4 GB
NVIDIA GeForce GT 540M - 1024 MB
Z góry dzięki ;D
No, Mario Ci pójdzie. O jakie gry pytasz?
Znam recomendowane wymagania na MW3 i bardzo bym prosił was (bo ja się w ogóle na tym nie znam) o porównanie sprzętu
Moje
procesor : AMD athlon II X4 635
Ram 4GB
karta graficzna NVIDIA GeForce GTS 250
HDD 500GB
OS Windows 7
MW3 (chodzi o call of duty modern warfare 3)
Podkręć procesor i pójdzie na średnich.
o masakra aż tak słabo lol ;/
Ewentualnie pójdzie na wysokich, ale nie na maksymalnych.
Na minimalnych intel 2 rdzenia a amd 3 rdzenie?
Bo AMD ma inną wydajność swoich procesorów.
Masz w rekomendowanych Intel Quad lub odpowiednik AMD czyli jakiś X4, nawet GHz nie masz podanych, widać gra obsługuję min. 3 rdzenie, co jej bardziej się przyda niż 2/3 dobrze nakręcone rdzenie.
Tylko że już spotykałem się z rekomendowanymi wymaganiami na których gra chodziła płynnie na mniej niż średnich detalach, a czasem na prawie pełnych. Sam się zastanawiam czy to nie “chłyt marketingowy” z tymi wymaganiami.
Kosztuje pewnie dość podobnie, więc to możliwe.
Co nie znaczy że może być tylko w tej grze lub paru innych (bo i3 już porównywałem z X3 na kilku programach i jest słabszy)
Chłyt ,chłyt .U mnie na C2D 2GHz i GT240GS ,śmiga na średnich.
Witam wszystkich mam pewna sprawe
poszukuje pewnej gry juz od dluzszego czasu i wkoncu postanowilem ze napisze na forum moze ktos ja zna
gra jest dosc stara i nie pamietam jej tak dokladnie ale pamietam ze byla fajna i lubilem w nia grac z bratem
Gra byla o piratach i szukaniu takich zoltych woreczkow ze skarbem
Na poczatek wybieralo sie rozmiar maby (np: mapa 6/6) liczbe graczy i kolory tych piratowXD
Wchodzilo sie do gry mapa byla jak szachownica i na bokach tej mapy staly takie statki a na nich po nczterech piratow rzucalo sie kostka i jak wypadlo 6 lub 1 to sie wchodzilo jednym piratem na mape a potem znowu kostka sie rzucalo i chodzilo sie po mapie zeby znalezc skarb (na jednym kwardaciku mapy bylo czasami nawet 5 workow ale jeden pirat mogl brac tylko jeden i musial zaniesc na statek i w każdej chwili przeciwnicy mogli zabrac ten skarb oczywiscie mapa byla zamglona i nie kazdy gracz odblokowywal sobie ja sam)
Byly rowniez przeszkody i pomoce na przykład stala sobie zebra i jak sie na nia trafilo to pirat na nia siadal to wystrzeliwalo go na wybrane pole albo bylo takie bloto ze jak sie trafilo na nie to wpadal pirat i trzeba bylo pare razy nim sie ruszyc zeby sie wydostac
Opisalem ta gre tak jak ja pamietam wiec niektore szczegoly moga sie nie zgadzac z tym co napisalem ale moze ktos z was zna te gre i poda mi nazwe i jak by jeszcze mogl to linka do pobrania
Bardzo bym prosil o szybka odpowiedz pozdrawiam i dziekuje za kazda podpowiedz
Witam,
Pójdzie mi NFS The Run? Komp z podpisu.
Powinien odpalić.
Szukam gry Mario Bros .Gdzie można ją znaleźć ?
Celina23
Weź nie trolluj…
http://download.chip.eu/pl/Super-Mario- … 58439.html
– Dodane 15.11.2011 (Wt) 8:12 –
Witam. Zamierzam kupić sobie BFa 3. I tutaj moje pytanie czy gra mi będzie działała na w miarę dobrych detalach, bez zacinania??? Może mi ktoś coś powiedzieć o mojej karcie graf bo szukałem opinii na google ale nic nie znalazłem na jej temat
Procesor: Intel core i5
Ram: 3GB DDR III
Karta Graf.: Nvidia GeForce 405
Co google ?? Po pierwsze ten temat został założony dla ludzi takich jak ja, czyli potrzebujących odpowiedzi. Po drugie co mam w goglach wpisać ?? Specyfikacje kompa, a nóż widelec ktoś ma te same części w PC i się jakoś dogadamy?? Po trzecie nie wierzyłbym w stronce CanURuniIt ponieważ w większości to co tam pisze nie miało odniesienia w wydajności gier na moim starszym kompie. Więc dalej czekam na odpowiedź do mojego pytania.
A może 450?
– Dodane 16.11.2011 (Śr) 18:22 –
Jeśli jednak 405 to zobacz http://www.google.pl/search?q=Karta+Gra … 56&bih=652