Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

dewlish , to strasznie,ale to bardzo słaba karta ,raczej szanse na uruchomienie Bf3 są równe zeru. http://www.nvidia.pl/object/product-gef … em-pl.html

Swoją drogą ta karta i ten procek…to jakieś nieporozumienie.

@dewlish - wszedłeś chociaż w ten link, który podałem pod nazwą “Google…”? Bo chyba nie, tam była specyfikacja Twojej karty, którą później wkleili koledzy, ale bez maskowania linku.

Ja jednak jej ufam, bo gry jak miały chodzić, tak chodzą na moich laptopach ;-). Ale każdy ma inne odczucia, możliwe, że czasem źle wykrywa sprzęt lub go źle porównuje.

Też się dziwię z tego połączenia.

Trochę to dziwne bo mimo wszystko opis karty by się zgadzał tylko te złącza mi nie pasują xD. Ja mam HDMI, DVI-I, a w tym co podaliście są wypisane VGA, HDMI, DVI-I. xD Ale jest cień szansy że uda się tego BFa odpalić ??

Podaj producenta tej karty.Ale szczerze szanse są marne ,nawet jak ktoś poważny wziął się za stunowanie tego układu to np przy podniesieniu wydajności o 100% (co jest moją fantazją)- ta wydajność i możliwości na dziś są znikome…

Wstaw screen z GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/ W co na tej karcie grałeś ?

Skyrim na średnich ustawieniach 30-40 fps, WoW Max detale 60FPS, COD MW3 Max detale 35FPS. http://www.picshot.pl/pfiles/50323/Bez tytułu.png

dewlish , :o ,no to pięknie :slight_smile: Kurcze toż to jest istny demon :slight_smile: To ja się już nie wypowiadam .Pewnie i ten BF3 Ci pójdzie …

Co miałeś na myśli pisząc “Kurcze toż to jest istny demon” ?? xD

Hm. Ni mniej, ni więcej to, że nikt by się tego nie spodziewał po tej karcie. :wink:

Dobra, ryzyk, fizyk kupuję w takim razie BFa

Edit: Poszło działa. Fps na poziomie 20-30, niestety nie mogę ustawić takiej grafiki jaką bym chciał ale wystarczy że działa. Nie jestem wymagający pod względem grafy w grach, przecież gram w Minecrafta xD. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi :slight_smile:

Mam pytanie. Czy gry ,Call of Duty : World at War’’ , ,GTA 4’’ i ,Medal of Honor’’ pójdą na tym sprzęcie?

Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT

Ram: 1GB

Bo szukam jakieś wojennej strzelanki {nie chodzi o multiplayer} w stylu CoD albo Battlefield. Chodzi ,żeby akcja rozgrywała się w 1990-2010 wieku. Wojna w Afganistanie, Iraku, po prostu ,żeby akcja była podobna, w stylu Modern Warfare.

P.S w CoD 4 już grałem więc odpada.

COD WAW chodziło u mnie na Pentium 4 HT, 1,5 GB RAM i Radeonie HD 3650

Siema,

potrzebuję szybkiej odpowiedzi:

potrzebuję darmowej gry familijnej (nie wiem jak to się nazywa, w każdym razie chcę sobie zagrać z rodzinką) dla min. 4 graczy.

Mogą to być wyścigi, strategia, cokolwiek żeby mógł grać ktoś kto ma 7 lat (bo o najmłodszym uczestniku mowa). Więc nie strzelanki.

Nie musi być też wybajerowana. To ma być gra na jeden wieczór (żeby można ją bylo w miarę szybko ściągnąć).

Granie na 4 rożnych kompach wchodzi w grę.

Z góry dzięki! !!

Czyli co zadziała czy nie?

Dodane 21.11.2011 (Pn) 13:55

Znowu ja.

Szukam jakieś strzelanki ,którą można szybko i bez problemu zainstalować ,żeby mógł zagrać z bratem. Chodzi o to ,że mieszkamy razem ,a nie ,że ja na końcu Polski ,a on gdzie indziej.

P.S Cs odpada , kiedyś graliśmy i chcę zagrać w coś nowego.

America’s Army 3

Ostatnimi czasy nudze się wieczorami i zastanawiam się nad powrotem do grania w gry pc

Mam już i znudziły mi się Gta IV, black and white 2, f1 2010, fifa 12

I chciałbym abyście polecili mi jakieś gry warte poświecenia czasu i pieniędzy (chodzi raczej o nowsze tytuły), Lubiś gry wyscigowe, sportowe, strzelanki, przygodówki, czasem strategie czyli praktycznie wszystko

Zastanawialem sie nad:

Shaun White Skateboarding

battelfild 3

Medal of Honor: Tier 1 Edition

Need for speed the run

Czy te tytuly warte są cokolwiek? A także jesli macie jakieś inne propozycje to rozważe je bardzo chętnie

Komp to:

Intel Core i5 - 480M 2.66Ghz

4GB Ram DDR3

Radeon HD 6370M 1024MB

Tylko ,że ja szukam takiej gry na ,której nie trzeba zakładać konta np. cs 1.6 tam nie trzeba było zakładać konta,instalujesz ,wpisujesz nick i grasz, no i raczej America’s Army 3 nie zadziała na brata komputerze. :expressionless: Może coś innego znasz?

Urban Terror

Cube 2

Open Arena (nie wiem czy jest na Windows)

@dean999 - nie wiem, czy Ci to odpali w ogóle (no, może poza Shaun White Skateboarding i MoH Tier 1 na minimum) - sam mam takie same podzespoły i lekko mówiąc - kiszka dla tych tytułów, a na pewno dla The Run, jeśli chcesz cieszyć oko normalną w miarę grafiką, a nie pikselami, to samo w BF3.

MoH Tier 1 na minimum sprawdzilem wlasnie dzisiaj, Wszystko na full rozdzielczosc 1366x768 (w tej najlepiej wyglada na moim lapku) zero ścinek, gra nawet sie nie zajaknela wiec nie wiem o czym mowisz, Jutro pozyczam nfs the run i mysle ze tez powinien dosc dobrze dzialac

Mamy te same laptopy w takim razie :wink:

Chociaż faktycznie przesadziłem z Tier 1, grafika tam nie powala w sumie.