Siemka. Mam pytanie: czy pójdzie mi Fifa 2013 ? Procesor intel core 2 duo 2,0 GHz, 3Gb Ram, kartan graficzna NVIDIA GeForce 9600M GT. Z góry dzięki za pomoc.
Powinna działaś, może nie na high ale na medium myślę uciągnie. Ale jeśli myślisz przyszłościowo, pomyśl o wymianie grafiki, bo ona trochę jest za słaba jak na Twój zestaw.
Dżem dobry!
mam pytanie czy pójdzie mi gra Borderlands 2 ponieważ sie na tym nie znam dlatego pisze do was
mój komp:
GT Force 8500
1GB Ram
2.61
Core Processor 5000+
AMD Athlon [tm] 64X2 Dual
Zdecydowanie nie …
mam pytanie czy fifa 13 pójdzie na procesorze AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+?
Czy naprawdę używanie Google jest takie bolesne?
Czyli pójdzie czy nie
Na minimum pójdzie
A skąd wiesz, może gość ma pod maską 16GB RAMu i GF660 GTX? Nie napisał wszak nic więcej poza tym, jaki ma procesor…
Liberator ,
Pytał co do procesora, ja mu odpowiadam ze tan procesor + win 7 lub Vista + Fifa 13 = minimum
Grafikę może wsadzać jaką chce ale procesor będzie ograniczał
16GB ramu mu nie pomoże, wystarczy minimum 2 GB, max 4 GB, pozostałe 12 GB leży otłogiem nie używane
Słyszałem, że ta FIFA podobnie jak 12 jest świetnie zoptymalizowana, a 12 działa mi na laptopie na high w 30 FPS, a mój laptop demonem prędkości nie jest. A jego procek aż taki daremny nie jest, myślę że na co najmniej medium może się pokusić Chyba że ma jakiegoś GF serii 9 albo Radeona serii X.
szukam gier na PC oto moj komp:
MC Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3
Intel Celeron CPU 2.40 GHz 1,2 GB RAM NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
nie posiadam karty dzwiekowej i akceleratora 3D
Przeczysz sam sobie?
GTA3 powinna chodzić.
Mam pytanie czy battlefield 3 i fifa13 pujdzie mi na laptopie http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netboo … tml#opinie bo ta strona co sprawdza czy pójdzie gra pokazuje że nie bo zła jest grafika a w opiniach pisze ktoś że batek ciągnie na średnich. więc moje pytanie czy pogram sobie w bfa lub w fife na tym lapku a i ten program pokazuje że nawet battlefield 2 by nie poszedł więc jak ktoś zna inny program , strone do sprawdzania czy dana gra pójdzie to poprosze o napisanie nazwy, podanie linku. Z góry dzięki!
a ile fps będę miał?? tak +/-
Na tej stronie masz wszystko co chcesz wiedzieć o tej karcie graficznej, w tym ile FPS w jakich grach.
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7450M.57211.0.html
Widziałem to wcześniej ale 11 fps to troche mało ciężko będie sie grało na ultra
Hammurabi 1987 dawna gra handlowa na Commodore 64
Czy ktoś widział te grę przetworzoną pod Windows?
Radzę Tobie czytać ze zrozumieniem, bo grafiki jaką miałeś nie podałeś.
marlip09 pyta się o gry na:
Skoro nie masz nic na temat GF2 lub podobnych do powiedzenia to się nie odzywaj.
Ja mam nadal GF4 64MB 8X AGP, a to już znacznie lepsza karta od GF2, na nim nawet AC nie ruszy albo tylko ruszy.
Na GF4 chodzą jedynie GTA VC i SA, na GF2 GTA 3 powinna ruszyć (odpalałem to na kiedyś nawet Intel 815 zintegrowanej)
Podsumowując radzę CI po prostu szukać gier do 2001-2002 roku, one powinny się odpalać
-
GTA 3 (nie wiem czy nie jest czasem do pobrania za darmo jak poprzednie części)
-
FIFY, NHL, NBA, NFS 4, 5, może 6
-
Delta Force 2, 3
-
Colin McRae Rally 2, może 3 (u mnie 3 trochę przycinała np. w trasie w Japonii),
-
Earth 2150/Warzone 2100 (takie RTSy, wg mnie dość podobne, ten drugi za darmo)
-
Urban Terror (FTP online, taki Counter Strike+Quake, ewentualnie CoD dla starych kompów;-), jest za darmo).
Nie wiem jakich gatunków szukasz.
Jeśli już to może być przerobiona na DOS.
Tylko po co szukać, skoro można pobrać np. CCS64 + grę i spokojnie w to zagrać.