Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

gta 3 mi odpala ale wyskakuje jakiś błąd

A jaki? Bo to ważne jaką ma treść…

o to ten błąd:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/392 … df75e.html

http://forum.gtasite.pl/index.php?topic=80326.0 zobacz czy to pomoże.

1 gra to któreś command and conquer. Jedynka lub red alert.

2 to gran turystów 1 albo2 albo 3

Witam,

czy zna ktoś taką grę w której są normalne samochody osobowe ( nie wyścigowe) ale prawdziwe marki i wygląd tych aut i w której jest swobodna jazda? Od kilku lat poszukuję takiej gry ale nie mogę znaleźć.

Na pewno spodoba Ci się Driver: San Francisco. 140 prawdziwych samochodów, przy czym to rasowy sandbox, nie musisz wypełniać misji - możesz sobie jechać gdzie Cię oczy poniosą.

Cześć, szukam gry opartej na Dungeons & Dragons.

Głównie chodzi mi o wszystkie skille z oryginalnego D&D.

Może Temple of Elemental Evil? Bo takich klasyków jak Baldurs, Icewind Dale czy Neverwinter wstyd wymieniać.

ToEE przeszedłem z 10 lat temu. Icewind oraz Neverwinter jakoś mnie nie kręcą, no i czekam na nową edycje Baldurs’a.

Heja

Poszukuję gier strategicznych/ekonomicznych z dużą ilością tabelek i wykresów.

Moimi faworytami są Civilization 4 oraz Sim City 4.

Poszukuję podobnych gier, grafika w ogóle się nie liczy, wręcz może to być gra bez grafiki.

Z góry dziękuję za tytuły

Pozdrawiam

EDIT: @ra-v: OpenTTD jest mi dobrze znane, sporo czasu spędziłem przed tą gierką, ale dzięki za odpowiedź :wink:

Witam,

szukam gry z mojego dzieciństwa :stuck_out_tongue: Mianowicie latało się w niej jakimś statkiem kosmicznym po planszach i zbierało flagi. Na podłodze w niektórych miejscach były “przeszkody”, które zwalniały nasz pojazd i jakiegoś rodzaju bonusy, choć tego nie jestem do końca pewien. Widok był jakby z kabiny kierowanego statku, pikseloza totalna. Gra była pod Windows 95 i pamiętam ją jak przez mgłę. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc :slight_smile:

Pozdrawiam

Trochę jest tego w OpenTTD, chyba porównywalnie z SimCity 3000.

Tutaj masz listę wszystkich gier w których użyto systemu D&D:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dungeons_%26_Dragons_video_games

Witam .

Poszukuję gry na zbicie nudów , każdy rodzaj tylko żeby wciągała . Oto moje wymagania :slight_smile: :

Procesor : AMD Athlon™ 2,4GHz

RAM : 2gb

Grafika : Ati All in Wonder x800 gt (128 mb)

Windows XP sp2.

DirectX 9.0

Dark Sector

Shade

Assassins Creed (Cała seria)

Amnesia

League of Legend (LoL)

Najbardziej mnie wciągnęły na trochę gorszym sprzęcie - Urban Terror (stary badziew taki CS+Quake 3, ale za free) i GTA: SA (za taniochę, grałem z 3 miesiace w wolnym czasie a i tak nie skończyłem, tego się chyba nie da skończyć;-)).

Assasins Creed - wymagania

Ootrzebuje 2 rdzeni, więc nie ma szans ruszyć każda cześć.

na dużo słabszym mi poszły wszystkie częsci ?!? 1GB Ramu 1,8GHZ JEDNORDZENIOWY Na gry online zawsze są zalecane wymagania a nie minimalne

Czyli w Assassin’s Creed 1 mogę zagrać czy nie za bardzo? :smiley:

Mówię ci stary że wszystkie części ci pójdą na luzie nie słuchaj ra-v on sugeruje się stroną Gry-Online na której są podane zalecane wymagania a nie minimalne po za tym ty się w nich mieścisz więc Nie martw sie Instaluj spokojnie :slight_smile: Pozdrawiam.