Nie za bardzo, Twoja karta graficzna raczej tego nie uciągnie. Nie słuchaj tego trolla bvb.
Na litość boską, odpuść już sobie człowieku i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Nie za bardzo, Twoja karta graficzna raczej tego nie uciągnie. Nie słuchaj tego trolla bvb.
Na litość boską, odpuść już sobie człowieku i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
O Jezu sorry bardzo nie spojrzałem na grafike ;/ Mój błąd jeśli chodzi o grafike to nie wiem ale procek i ram wporzo Jeszcze raz przepraszam ;/
A nie macie jakiś innych prócz Assasyna >?
Nie wiem czy lubisz RPG, ale jeśli tak, to na miesiące Cię wciągnie chociażby Morrowind czy Neverwinter Nights. Z RTS-ów seria Warhammer 40k jest godna uwagi, z wyścigów mogę polecić Juiced. No i oczywiście serię GTA, na San Andreas skończywszy, bo czwórka już niestety Ci nie ruszy.
Gothic
Prince of Persia
Oblivion,Morrowind
NFS Most Wanted
Max Payne
Twierdza krzyzowiec
Transformers The Game
Hitman
Call of duty 1,2
Age of Empires
Widzę że wspominają o RPG - ja nie jestem fanem RPG, grałem na podobnym starociu w Fallout Tactics (nie pamiętam który to rocznik) - tam na 64 MB na full chodziło wszystko:). Jeśli pamiętasz 1 i 2 to możesz spokojnie sięgnąć po to, ja gdzieś kupiłem trylogię (1, 2 i Tactics) za 8 zł, więc masz tanią alternatywę.
http://www.purepc.pl/rozrywka/minimalne_wymagania_sprzetowe_assassins_creed_iii
http://4.bp.blogspot.com/_XYxpjy8_eY0/TOGW4QQoBZI/AAAAAAAAABA/7xMb2qyju64/s1600/Assassins_Creed.jpg
Co do Obliviona to bym był sceptyczny, może sprawiać problemy na tej karcie graficznej.
Reszta powinna działać.
A możecie mi podać jakieś fajne gry online najlepiej Polskie
grałem w :
shayia
metin2
nostale
airivals
4story
kal online
cabal online
battlefield heros/play4 free
League of Legends zarabista gierka bardzo wciaga
Drakensang online
Transformice
Margonem
Tu masz strone bardzo duzo gier tam ciekawych znajdziesz: http://www.mmorpg.org.pl/
Ciągle zapominasz o jego słabej karcie graficznej. League of Legends będzie się koszmarnie ciąć, do niej zalecana jest karta co najmniej klasy GF 8800 z 512 MB RAM, on ma x800 z 128MB RAM.
Faktycznie ;/
Witam
Czy może ktoś podać tytuły gier na Xbox 360, które mają tryb co-op poprzez Split sercan, są podobne klimatem do Gears 1 ( szczególni misja z krylami ) Alan Wake (single ale klimat jest ok).
Poszukuje już teraz gry na długi weekend „halloweenowy” do grania w dwójke na jednej konsoli.
Gra może być pudełkowa jak i arcade ale musi mieć pełny “story mode” co-op na podzielonym ekranie.
PS. Seria alien breed chyba nie posiada pełnej kampanii w co-op.
PS2. Gra nie musi być horrorem, może mieć mroczny klimat jak limbo ( tez single )
Pozdrawiam
Witam mam pytanie. Mianowicie czy mój sprzęcior to uciągnie
Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz lub AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Pamięć RAM: 2GB dla systemów 32 bitowych lub 4GB dla systemów 64-bitowych
Karta graficzna: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB lub ATI Radeon HD 3870 512 MB
System operacyjny: Windows Vista lub Windows 7
Moja maszyna :D:
Procesor: AMD Athlon II X4 635 Processor
Pamięć RAM: 4GB system 64bit
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTS 250
System op.: Windows 7
Te wyżej to są minimalne wymagania i tu nasuwa się pytanie czy koniecznie muszę grać na tych minimalnych czy mogę pozwolić sobie na trochę szaleństwa i zwiększyć rozdzielczość
Ale co uciągnie? I co w zasadzie ma na celu ten post? Przecież każdy widzi że spełniasz wymagania zalecane. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, gra jakakolwiek jest bo nie powiedziałeś jaka Ci ruszy, a w jakiej rozdzielczości to już zależy jaki masz monitor i sam musisz popróbować…
Chodzi mi o black opsa 2 który jeszcze nie wyszedł a na sprzęcie się nie znam moja maksymalna rozdzielczość to 1440x900
Pójdzie na minimalnych na pewno, ale nie oczekuj jakiś wielkich wodotrysków.
Polećcie jakąś fajną gierkę
mój sprzęt:
Intel® Pentium® Dual CPU
E2220 @ 2.40GHz
GeForce 9600 GT (1024 mb)
2 GB Ram
Windows XP sp3
Siema:D
Szukam gier samochodowych i strzelanek
oto mój PC:
Windows XP proffesional dodatek service pack 3
Intel® Celeron® CPU 2.40GHz
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
1.25 GB ram
Witam. Mam dość dziwny problem… Posiadam laptopa Lenovo Y580, grafika GF GTX660M, procek i7. Kupiłem GTA IV i tak, test wydajności przebiegł pomyślnie bez zacinki, poniżej wynik:
A gra chodzi płynnie ale co parę sekund czasami nawet co sekundę się na chwilę zatnie… granie z tym jest niestety ciężkie. Na minimalnych detalach jest podobnie. Stery do grafy chyba mam najnowsze. Zasobów też gra wykorzystuje tylko część. O co kaman? Pokazane tu jest że gra działa na HD4000 ale uruchamiałem grę przez prawy/uruchom z procesorem graficznym/NVIDIA[…] więc teoretycznie powinien wystartować na Nvidii… Temat mam nadzieję odpowiedni do mojego problemu. Proszę o pomoc
EDIT problem rozwiązany, w Win7 trzeba wyłączyć usługę dziennika zdarzeń, teraz śmiga jak ta lala
Mam pytanie chodzi o Medal of Honor Warfighter.
Mój komp:
AMD Turion II dual core m500 2,2ghz
4 gb ram
ATi radeon 4650 hd
Czy ta gra pójdzie ? Może ktoś ma taki kopm i ma tą grę .