Grał ktoś z was w tą grę http://www.3kropki.pl/p/5/9/supreme_commander_2.php Interesuje mnie t czy jest dobra, jaka jest grafika, jakieś akcje, czy wciąga i ile się w nią gra? Chciałabym kupić chłopakowi coś takiego, bardzo lubi strategię, a takiej jeszcze nie ma. W sumie mnóstwo jest tego typu gier, ale ja za bardzo się w tematyce gier strategicznych nie orientuję. Jak nie ta, to jaką grę wybrać? Polećcie coś!
Szukam spolszczenia do METRO 2033 (wyciągniętego z gry, bo osobno do pobrania nie ma).
PW
Jak gra nie wyszła jeszcze w Polsce. Pirat?
Jaka gierka Waszym zdaniem jest najlepsza z serii wyścigów F1?
Witam
Kiedyś grałem w taką grę w której latało się na takiej wyspie, budowało się na niej działa,magazyny, jakie hangary z których wylatywały samoloty, gra na pewno nie jest jkaś wymagająca bo grałem w nią jeszcze na starym kompie, niestety nie pamiętam tytułu, więc może ktoś z was wie o co mi chodzi
PS. Nie jestem pewny ale ta gra chyba była dołączona doi jakiejś gazety
poszukuję coś typu COD2 (grałem w MOHa prawie wszystkie części, UT 200,2003,2004)
Czekam na propozycję
Witam, poszukuję takiej gierki piłkarskiej, była to gierka 2d przez internet, sterowało się w niej myszką… Z chęcią bym sobie pograł w to jeszcze jednak nie pamiętam tytułu jeśli ktoś pamięta bądź grywa byłbym wdzięczny…
Witam. Znacie może jakieś ciekawe gry z trybem co-op, w które można zagrać w lanie? Chodzi mi o gry typu Gears of war. Byłbym niezmiernie wdzięczny za każdą propozycję
dosłownie na dniach wyszła druga odsłona Just Cause. zamierzam ją kupić i zastanawiam się, czy na moim laptopie Toshiba Satellite A350-216 to pójdzie. po prostu nie znam się na mobilnych kartach graficznych i jak to z nimi takie sprawy wyglądają. proszę o odpowiedź.
Poszukuję tytuły gier, które będą działać na konfiguracji:
CPU: Sempron 2800+ 1,6 ghz
GPU: NVIDIA geforce 6100 nforce 405
RAM: 512
Gatunek dowolny. Gra ma wciągać na długie godziny
Czy pójdzie na moim sprzęcie z podpisu gra: attlefield: Bad Company2 ?
Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Pamięć główna: 2GB
Karta graficzna: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Pamięć karty graficznej: 256MB
System: Windows XP
Pójdzie
Twój spełnia wymagania.
No ok ale to są minimalne nieprawdaż? A jak mam grać na minimalnych detalach i 800x600 to ja … takie granie
Cześć. Szukam jakiejś gry lotniczej, coś w stylu Microsoft Flying Simulator, ale zdaje się że najnowsza gra z tej serii ma 4 lata. Szukam czegoś nowszego, lepszego, ładniejszego. Słowem, Symulator lotniczy
Poszukuję gry!
-gra jest smochodowa-jeżdziło się po mieście
-był tam na pewno pomarańczowy i szary lub czarny samochód
-wydana była na pewno więcej niż 3-4 lata temu
podawajcie nazwy lub linki do np. demo
Witam
Ostatnio przypomniała mi się stara gierka w stylu Bejeweled, tylko, że tam trzeba było pozbyć się wszystkich elemntów z planszy, ustawienie min. dwóch tych samych elementów było już punktowane i były jak na tamte czasy fajne efekty ekspozji
Gra wyglądała podobnie do tej:
Nie potrafie tego znaleźć choć przejechałem kilkadziesiąt stron wyników google :?
A może chodzi o grę DIAMENTY ;]
Nie, podobnie wyglądała, zaznaczam, że nie była to gra online tylko normalna instalka.
Polecam Airline Tycoon. Jesteś szefem linii lotniczych. Ustawiasz loty. Kupujesz samoloty. I takie tam.
Albo tutaj masz kilka symulatorów lotniczych. Rozejrzyj się tutaj.
ale ja taką grę kupiłem mamie : D tytuł DIAMENTY warta aż 20zł ; ) możliwe, że wydawca go “spolszczył”