Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Szukam naprawdę dobrej gry akcji, gdzie jest totalna rozpierducha. (coś typu Prototype, Transformers, Crysis, BF Bad Company 2).

Painkiller, Just Cause 1 i 2, Max Payne 1 i 2

Zna ktoś może gry podobne do Metin2 tylko na single player? Metin2 to jak dla mnie niewypał, ale pograł bym jeszcze w tego typu grę.

PS. Diablo i Gothic odpadają, bo już w nie grałem.

Dodam, że mój komputer to:

AMD Athlon XP 2000+ 1,68GHz

768 MB RAM

NVIDIA GeForce 6200 256 MB

Może LEGEND: HAND OF GOD

grałem

Czy Pes10 pojdzie na 1.83Ghz x2, 1gb ram i gf7600 256 na high?

na low albo medium maksimum

na sempronie 3200, 2,5gb ramu i gf 6600td 128, chodzi mi plynnie na medium przy 1280x1024;]

wiec chyba troche lepiej jest w tamtym, jesli chodzi o grafike i procka.

Pytanie drugie, INTEL PENTIUM Core2Duo 2,16, 2Gb ram, gf 7600, pojdzie assasyn 1?

Witam. Mam pytanie czy pójdzie mi gra grand the auto IV. Mój sprzęt:

Processor: AMD Athlon 64, 2000 MHz(2.00GHZ) (10 x 200) 3200+

Ram: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) ( Najnowsze sterowniki)

System operacyjny: Microsoft Windows 7 Ultimate

DirectX DirectX 11.0

Myślę że przez procka może nie pójść :expressionless:

Ale liczę na wasze zdanie :slight_smile:

Witam uruchomi mi się Battlefield Bad Company 2 ?

Lukasz R1 Na takim kompie? Bez problemu pójdzie :smiley:

Witam. Posiadam Laptopa HP dv6850ew z konfiguracją:

• procesor Intel Core 2 Duo T5550 1,83GHz@1,83GHz

• pamięć RAM 2GB

• karta grafiki nVidia GeForce 8400M GS

Szukam jakiś ciekawych strzelanek typu Call Of Duty. CoF MW 1 i 2 na tej konfiguracji chodziły bez problemu. Może polecicie jakieś tytuły znane lub mniejznane? Grałem już w takie gry jak STALKER, Far Cry, Battelfield, FEAR 1, 2, Max Payne (te w które mogłem normalnie zagrać na mojej konfiguracji) Napisałem niektóre tytuły po to żeby nie wymienilaiście gier, w które już grałem i niemal znam na pamięć :wink:

Szukam tylko nie pamiętam tytułu gry na Amige. Cos jak Supaplex tylko Chodziło się w niej po labiryncie widok był z góry i po tym labiryncie chodzili jacyś inni przeciwnicy i tam chyba coś się zbierało wiecej nie pamiętam prosze o pomoc z tym tytułem. Z góry dziękuje

Szukam jakiś wyścigów traktorów. Jeślij ktoś podałby jakieś tytuły będę wdzięczny :slight_smile:

Szukam takiej zrecznosciowki co sie chodzilo takim zielonym smokiem po wyspie :d byla kopalnia.Gra byla w 3d mozna bylo patrzyc luneta .Gra byla na pc\

PROSZE O POMOC

Szukam takiej starej gry. Chodziło się takim krokodylem. Podobne do Mario. Obraz w grze był taki zielonawy. Przypominam, że gra jest stara. Z góry dzięki :slight_smile:

Może Jazz Jackrabbit? :slight_smile:

Szukam gier ze znanymi lektorami z TV.

(oprócz Stalker, Brothers in arms)

Nie wiedziałem że gra się dla lektorów… Ale Battlefield Bad Company 2, ma w polskiej wersji:

Poszukuję FPSów z zombiakami z lat 2008-2010 na PC.

Dodane 07.05.2010 (Pt) 1:02

Oprócz tego też.

Grałem.