Jak chyba każdy wie :^o nie długo będzie crysis 2. Szukałem wymagań i natknąłem się na informację, że crysis 2 będzie miał mniejsze wymagania niż crysis ale nie chce mi się w to wierzyć więc proszę o link do strony gdzie edą wypisane wymagania do crysis 2.
Przepraszam za mały offtop ale na stronie http://systemrequirementslab.com/ można automatycznie sprawdzić czy dana gra nam pójdzie, a nawet co jest w komputerze do wymiany.
OK. mój wątek został przeniesiony do kosza, to zapytam sie tutaj: na jakiej zasadzie dzialają gry multiplayer od orange’a? na zasadzie usługi czy po prostu pobierania danych z sieci? mnie się wydaje, że jak usluga. Znacie jakiej inne gry tego typu?
a wiesz dlaczego bedzie mial mniejsze wymagania? wiesz?
bo gra bedzie tylko w pomieszczeniach i bedzie duzo lepiej chodzilo
bo crysis 1 byl na wyspie palmy(drzewa) i odleglosc widzenia
dużo obciążały crysisa ;p
spolszczony napewno będzie tak z 1-3 dniowym opóźnieniem niż w USA (z napisami) dla mnie ta gra juz niebedzie crysisem i będzie lipa… niema co czekać na ten syf
Była 2D i miało się postać strzelało się do innych , był zakład policji i tam było dużo policji, jeździło się samochodem i motorem a jak się dojechało gdzieś to był nawet czołg była pikselowa
2)chodziło się psem który miał broń i zabijało się potwory, było rożne drzwi była płaska
3)chodziło się kulką i też strzelała to czegoś i była płaska
Poszukuję krwawej, strasznej gry gdzie się wali do wszystkiego co się rusza: typu F.E.A.R. Left 4 Dead.
Kiedyś napisałem coś podobnego ale odpowiedzi nie uzyskałem więc proszę o nią teraz :lol:
PS: Jak uda się wam coś znaleźć to będę pod wrażeniem gdzyż wydaje mi się, że przeszedłem wszystkie gry świata (poza S.T.A.L.K.E.R. bo tam się chyba rzadko strzela)
Szukam gry wyścigowej(PC) dla dwóch osób naraz, tzn podzielony ekran i dwie osoby ścigające się jednocześnie z możliwością wchodzenia ze sobą w interakcje(zderzenia itp).