Zamierzam kupić grę na PS2 ale nie wiem jaką. I tu mam prośbę o podanie jakiś fajnych tytułów. Mam Fife 10 i Need for speed więc te gatunki odpadają. Interesuje mnie jakaś zręcznościówka, strategiczna itp…Może Final Fantasy XII czekam na propozycje + miło widziane linki z allegro (do 50-60zł)
Wiem, świetny sprzęt, nie jeden może pozazdrościć ( :lol: ). Wracając, szukam na ten komputer jakiś fajnych, prostych (i nie tylko) gier, które wciągną lub pozwolą co nie co rozładować
Podam, w którą stronę iść : NFSMW, NFSC, aquadelicGT, Re-Volt (kurde, u mnie nie odpala, a podobnych gierek prócz RC Cars nie znam :|), itp. itd.
Lubię też pograć sobie w Mario, Tetrisa, Czołgi (takie jak na grze telewizyjnej, czasem gram na emulatorze :P).
Podsumowując - platformówki, wyścigi, zręczniościowe też mogą być. Odpadają Simsopodobne oraz strzelanki, zbytnio nie lubię takich gier.
O, albo coś jak Euro Truck Simulator (18 Wheel of Steel znam ;p) - szkoda że u mnie nie działa (A może się jakoś da ;>?) bo aby pograć muszę wyciągnąć inny PC, który ma Radka 9550, a tam już działa
Witajcie poszukuje jednej gry którą grałem jakiś czas temu na PlayStation 2, otóż jeździło się na niej harleyem i walczyło się z innymi kierowcami za pomocą paralizatorów, spychania ich itp. jeżeli ktoś grał i pamięta nazwę gry proszę o podanie
Karta Graficzna: Nvidia Gainward 9600 GT 512 GDDR3
Prosiłbym o jakieś ciekawe gry każdy rodzaj i an dużych w maire wymaganiach dotychczas GTA IV Chodzi na Higt tak samo NFS Shift Czy Battlefield: Bad Company
każdy rodzaj gier wezmę pod uwagę proszę o szybki kontakt .
Ale nic nie ejst pewne bo wymagania mogą narzucić jak na GTA IV . przynajmniej z początku , procesor i wszystko ok ale niewiem czy da rade karta na hight detalach .