Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam.

Zamierzam kupić grę na PS2 ale nie wiem jaką. I tu mam prośbę o podanie jakiś fajnych tytułów. Mam Fife 10 i Need for speed więc te gatunki odpadają. Interesuje mnie jakaś zręcznościówka, strategiczna itp…Może Final Fantasy XII czekam na propozycje + miło widziane linki z allegro (do 50-60zł)

Witajcie. Zacznę od przedstawienia mojego świetnego ( :x ) sprzętu : AMD Sempron 3000+, 1GB Ram, Radeon 9250.

Wiem, świetny sprzęt, nie jeden może pozazdrościć ( :lol: ). Wracając, szukam na ten komputer jakiś fajnych, prostych (i nie tylko) gier, które wciągną lub pozwolą co nie co rozładować :slight_smile:

Podam, w którą stronę iść : NFSMW, NFSC, aquadelicGT, Re-Volt (kurde, u mnie nie odpala, a podobnych gierek prócz RC Cars nie znam :|), itp. itd.

Lubię też pograć sobie w Mario, Tetrisa, Czołgi (takie jak na grze telewizyjnej, czasem gram na emulatorze :P).

Podsumowując - platformówki, wyścigi, zręczniościowe też mogą być. Odpadają Simsopodobne oraz strzelanki, zbytnio nie lubię takich gier.

O, albo coś jak Euro Truck Simulator (18 Wheel of Steel znam ;p) - szkoda że u mnie nie działa (A może się jakoś da ;>?) bo aby pograć muszę wyciągnąć inny PC, który ma Radka 9550, a tam już działa :slight_smile:

@sla17

StuntGP - Fajna ścigałka z niskimi wymaganiami, podobna do Re-Volt.

Witam. Ja poszukuję z kąd można pobrać gre F1 2010. Pomoze ktoś ?

F1 2010 będzie dopiero we wrześniu i prawdopodobnie będziesz mógł pobrać za pośrednictwem Steam.

mam pytanie czy na moim laptopie moge zagrac w AGE OF CONAN ???

oto mój sprzet intel pentium T4200 2x2Ghz 3gb ddr3 NVIDIA GeForce G105M pozatym internet radiowy 1mega:D

Witajcie poszukuje jednej gry którą grałem jakiś czas temu na PlayStation 2, otóż jeździło się na niej harleyem i walczyło się z innymi kierowcami za pomocą paralizatorów, spychania ich itp. jeżeli ktoś grał i pamięta nazwę gry proszę o podanie :wink:

Witam poszukuje gry, podobnej do tej tylko na PC http://itunes.apple.com/us/app/i-gun-ul … 0552?mt=8#

Gra polega strzelaniu i przeładowywaniu broni, a mi się tak nudzi że bym sobie chętnie pograł.

Witam.Chciałbym zapytać czy GTA IV pójdzie na moim sprzęcie na maksymalnych detalach?

Mój sprzęt:

AMD PHENOM II X2 545 3,0 ghz

nVidia Gforce GT220 1gb

dysk 500 gb samsung

3GB Ramu ddr2 800mhz

Będzie mógł ustawić max detale ale bedzie chodzić wolno bo masz słabą karte grafiki

Hej, mam do was prośbę abyście polecili mi jakieś ciekawe gry które będą chodzić płynnie na moim komputerze

Procesor: AMD 2500+

Karta Graficzna: RADEON 9800 PRO

Ram: 1 GB

Nie mam wybranej kategorii ale jakieś samochodówki, sportowe może jakieś itp.

Wielkie dzięki !

Mam jeszcze pytanie ktora wersja Pro Evolution Soccer bedzie płynnie chodzić na moim sprzęcie i czy w ogole będzie ?

Witam Poszukuję Grę na mój Komputer .

Procesor: E2160

Ram: 1GB

Karta Graficzna: Nvidia Gainward 9600 GT 512 GDDR3

Prosiłbym o jakieś ciekawe gry każdy rodzaj i an dużych w maire wymaganiach dotychczas GTA IV Chodzi na Higt tak samo NFS Shift Czy Battlefield: Bad Company

każdy rodzaj gier wezmę pod uwagę proszę o szybki kontakt . :slight_smile:

Mafia 2 jak wyjdzie, Call of Duty Modernwarfare 2.

w COD już grałem fajne rpzeszedłem 5 razy i się znudziło . xD . coś jeszcze może?..

Moze nowy NFS Co wyjdzie?; >

poszukuję gry w stylu ghotic na procesor 1.5 , 1gb ram , rozmiar pamięci 128mb (karta graficzna) DZIEKI

The elder scrolls III: Morrowind, ew. Fable: the lost chapters

Czy ta gra co wyjedzie teraz 11.09.2010r CoD:Black OPS to u mnie pójdzie a i Bad Company 2 też?

Płyta główna:NVidid nForce 520LE

RAM 3 GB

karta graficzna ATI Radeon 4350 512mb

procesor AMD Athlon II x2 245 2,9GHz

???

Powinna .

Ale nic nie ejst pewne bo wymagania mogą narzucić jak na GTA IV . przynajmniej z początku , procesor i wszystko ok ale niewiem czy da rade karta na hight detalach .

Ta strona sama automatycznie sprawdza czy dana gra pójdzie na naszym komputerze :slight_smile:

http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

Może nie będzie już takiego śmietniczka .

Witam.

Zna ktoś minimalne wymagania WoW aby grać na średnich ustawieniach grafiki i aby nie cięło w miastach i sporych raidach ze sporą ilością addonów ?

Wiem że w internecie można znaleźć jakieś info ale zapewne większość jest zaniżona.