Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Czy fifa world Pójdzie na moim kompie ?? pentium intel core duo e5200 2,50ghz 2.00gb ramu karta graficzna intel g33/g31 express chip set family czy pójdzie na najmniejszych ustawieniach

gra jest za darmo możesz spróbować czy będzie ci działać nic nie musisz przecież za to płacić

Czy The sims 2 pójdzie mi na tym kompie 

Procesor: Intel Celeron 2 Ghz 

pamieć ram : 256 mb ram

System operacyjny: Windows xp 

Dodatek Service Pack : Service Pack 3

Mam też Karte dźwiękowe i graficzną  :smiley:

Procesor : AMD 1,8

RAM : 1GB

Grafa : Gforce 4 (64mb)

Windows XP SP3

to moj sprzet zna ktos jakies fajne gierki na ten system ??

Hitman 1,2 Diablo 1,2 …Need For speed:Most Wandet, emergency,Ghost master zależy jakie cie interesują 

Poszukuję grę w której jesteśmy żołnierzem/gościem z mafii (nawet murzynem mafii  :P )

Oczywiście mogą to być niepopularne tytuły  :), 

No ok, właściwie to mam co chciałem, ale teraz proszę o to samo, byle przeglądarkowe :slight_smile:

EDIT: Dodałem podkreślenie, pogrubienie i pochylenie do _ najważniejszej  _części postu :slight_smile:

wojskowe gry to np. call of duty (wszystkie części), medal of honor(wszystkie części)

mafijne/gangsterskie: Seria Gta , Mafia 1,2,3 , bad boys, Saints row  ( gry nie mają jakiś wielkich wymagań więc może ci pójdzie) :wink:

z takim procem i ramem to zapomnij a na przyszłość jak podajesz parametry komputera pod gry to podawaj też kartę graficzną to jest wręcz najważniejsze

Czy pojdzie mi Battlefield 4 z processorem : Amd athlon dual core 2,5ghz

Karta graficzna : Msi radeon r9 270 2gb

4gb ram’u

Windows 7 ?

Z grafą i prockiem mogą być problemy. Jeżeli gra się odpali to na niskich nawet będzie problem pograć :wink:

obydwoje się obudźcie, grafika ciągnie te grę na ultra ale z procem może być problem z graniem na jakich kol wiek ustawieniach, stanowczo konieczna wymiana procesora pod te grafikę

Ja mam pytanie kupuje sobie niedługo kompa wstępnie takie coś:

Ja bym został przy geforce obecnie już nie odbiegaja wydajnisciowo od radeonow a napewno gry lepiej wygladaja i nie ma z nimi nigdzie problemow, maja rowniez znacznie lepsze sterowniki, ktore warto aktualizowac

Co to znaczy, że gry lepiej wyglądają? Potrafisz to jakoś uzasadnić?

Ze sterownikami to też nie do końca prawda zwłaszcza po tak zwanych “Fochach Fermiego”, AMD nie miało takich wpadek. 

efekty, dym, woda oraz inne rzeczy wyglądają lepiej na GF

Subiektywna opinia.

Bzdura. To już nie czasy GTA IV, że na Radeonie grało się znacznie gorzej.

DX12 będzie tak samo na Radeonie. 

Aha dziekuje , wiec przez moj procesor gra moze nie odpalic? Procesor mam zamiar zmienic za niedlugo tylko pieniadze musze pierw uzbierac.

Dokładnie

Ostatnie pytanie sorry ze tak duzo :smiley: , ogolnie gra mi nie odpali czy chodzi o to ze beda low fps’y?

Sorki za te pytanie ale chce byc pewny na 100% jak bardzo moj procesor bedzie ograniczal moja karte graficzna bo nowy procesor dopiero na wakacjach lub po kupie.

Czyli jednak gf i rd są sobie równe w wydajności starych i nowych gier??