Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

poszukuje gry dosc starej, nie pamiętam nazwy. pudełko zawierało trochę żółtych motywów a w grze byli 2 bohaterowie którzy przemierzali świat (?) można było zbierać różne rzeczy i używać ich na różne sytuacje (coś ala Skaut - kwatemaster). sterowanie myszką

Pioter233 ,

Wiesz to czy będzie Ci się zacinac w miastach to bardziej od KArty Grafiki i szybkości łącza internetowego .

Podaj Parametry Swojego komputera To Ci powiem Czy Ci pójdzie :slight_smile:

Jakie nowe tytuły będą działać na laptopie :

Intel Core 2 Duo T6500 2,1GHz, ATI Mobility Radeon 4530 - 512MB, Windows 7 HP 64bit, 4GB RAM?

Przyda się coś na wakacje.

oo CoD MW 2 pójdzie Shift Też ale neiwiem jak GTA IV czy Bad Company 2 . byś musiał sprawdzić .

Warto tutaj – http://pccentre.pl/article/show/Serie_w … e/id=17455 – spojrzeć.

Jest to przegląd najciekawszych reedycji na polskim rynku, uwzględniając opłacalność produkcji + szereg porad, gdzie/jak kupić taniej gry. Jak znalazł, wybierając się do sklepu, tym bardziej że rodzimi dystrybutorzy nie dbają o katalogi swych reedycyjnych ofert.

A na ogół starsze pozycje —> niższe wymagania sprzętowe, czyli to czego szukacie. :!:

Szukam gier na podzielony ekran dla 2 graczy. Stare, nowe oraz płatne (ew. freeware). Proszę o tytuły.

PS: Dodam, że posiadam “Split Seconds Velocity” oraz “Ford Racing 3”.

@DOWN: Prosiłbym bym bana dla kolegi. -.-’

Ford Street Racing i Toca 2: Touring Cars.

Ford Street Racing jest troszkę beznadziejna, a Toca już mi się znudziła i poszła w kąt. :slight_smile: Ale dzięki. :slight_smile: Czekam dalej.

Możesz w Mini car racing.To jedna gra co mi się przypomina na 2 osoby ale nie wiem czy jest darmowa :frowning:

Szukam gier na deszczowe dni

Chodzi o to, że za niedługo jadę na wieś(:O), ale mniejsza oto, przejdę do rzeczy… Jako iż tam nie będzie dostępu do internetu, szukam gier typu Heroes 3 czy Suguri. Te gry mają mało wspólnego ale jedno je łączy Multiplayer. Sam nie będę grał, więc szukam fajnych* gier z multiplay’erem nie wymagającym internetu :). Jakby co Pada mam.

Czekam na Wasze sugestie :D, dzięki.

Witam

Ostatnio przypomniała mi się pewna gra z przed paru lat.

Latało się w niej małym stateczkiem i rozwalało nadlatujące kulki. Po trafieniu każda kulka rozpadała się na 2 mniejsze itd. oraz z każdej zniszczonej kulki wylatywało trochę farby. W grze celem było zamalowanie całego ekranu tą farbą na biało.

Jakby ktoś pamiętał co to za gra to proszę o tytuł.

Z góry dziękuję.

Witam moje pytanie to czy GTA SA wejdzie mi na mojego … laptopa

Intel Celeron M 1.73 Ghz

1GB RAM

Dysk 60GB

Grafika 32MB [ale ostatnio coś zrobiłem w BIOSIE i mam 128MB :o]

http://img294.imageshack.us/i/20415265.png/

Proszę o szybko odp :slight_smile:

No powinno się odpalić i grać, problem jest raczej z grafiką, bo to zintegrowana grafa i bierze pamięć z RAMu, a wiem jak takie coś chodzi - no chyba że w Laptopach jest inaczej niż na stacjonarkach z zintegrowaną grafą. No i jest Celeron a nie normalny Pentium, ale pewnie da rade - zwykły Pentium pewnie by wspomógł lepiej słaba grafike.

Na AMD Athlonie 2.2GHz / 1.5GB RAM / GeForce 4 64MB AGP x8 działa w miarę dobrze (nawet w Linuxie grafa daje radę na poziomie 20-30fps, czasem zwalnia). Ale odpalałem już na Athlonie 1.7 i 1GB RAM i też działało, tyle że wolniej. Oczywiście wszystko w 640x480 bo na wyższych rozdziałkach już bardziej przycina.

Po prostu wypróbuj.

PS. Gdybys chciał wypróbować starsze GTA to GTA 3 i GTA: Vice City u Ciebie pójdzie bez problemów. GTAIII odpalałem na PIII 1.0 z zintegroiwana grafą i działało.

Bosh… Spokojnie ruszy skoro mnie ta gra chodziła na AMD Athlon 750MHz,512SD Ram, GF2.

Czy GTA 4 i CoD back ops pójdzie na max detal czy na średnich na takim kompie

Ram 3gb

karta grafiki ati radeon 4350 512mb

procesor amd athlon II X2 245 2,9GHz

płyta główna nvidia nforce 520l

Windows xp pro SP3

O maksymalnych detalach możesz pomarzyć. Średnie myślę już bardziej.

Poszukuje gier, w których można budować własne pojazdy a potem nimi się poruszać - gry w 2D, widziałem kilka takich na necie, jednak ja szukam takich w wersji instalacyjnej, sa takie?

Znam wyścigi 3D - TORCS, można drobne rzeczy poprzerabiać bez wielkich narządzi, do stworzenia trzeba coś dociągnąć z netu. Widziałem chyba w GTA 1 albo 2 (coś w tym stylu - 2D) jakiś mod co zmieniał auta na prawdziwe pod względem nazw i wyglądu - niestety linka nie mam bo to w jakimś czasopiśmie było.

szukam gry podobnej do mad tracks albo z wymaganiami

-Samochodówka

-Multiplayer (gram z bratem)

-Plansze coś na zbijanie czy coś w tym stylu lub aby można było się rozbijać

Witam.

Polećcie mi kilka tytułów podobnych do serii Call of Duty, Medal of honor.

Obojętnie czy w stylu drugiej wojny czy modern warfare.

Zależy mi tylko aby były podobne do w/w serii.