Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Może spodoba się tobie True Crime New York City

PS.lordjahu przeczytałeś (Poszukuję gry na długie wieczory :slight_smile: każda powinna mi na chwile obecną pójść) czyli ma PC gdyby miał konsole takiego dopisku nie umieściłby.

To sobie zagraj w GTA…

Z takimi wymaganiami możesz grać we wszystko. 

nie jestem wymagający po prostu :stuck_out_tongue: ale dobra… głownie interesuje mnie watch dogs, far cry 3, GTA 4 (pewnie bym 50 modów wrzucił). Coś wciągającego po prostu.

No to Far Cry 3 :stuck_out_tongue:

Ewentualnie watch dogs :wink:

Skyrim, Fallout 3 + dodatki, Fallout New Vegas + dodatki, Dark Souls 1 i 2, Assassins Creed 4 : Black Flag, Wasteland 2,  saga Saints Row, Crysis 1, 2 i 3, Pay Day 2.

Podobno nie pójdzie na minimalnych ale wszystkie wymagania spełnione?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/league-of-legends/10933/?p=a

Zależy jaki masz sprzęt. Podaj specyfikację Twojego komputera.

Witam czy pójdą mi The Sims 3 na tym sprzęcie?

Windows Vista SP2 x32

2 GB RAM DDR2

Intel Pentium Dual-Core T3400 2.16 GHz 2 rdzenie

Grafika:

Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Pamięć karty: 64 MB + 700 MB z RAMu

obsługuje max. DirectX 10

cały sprzęt z 2009 roku

Nie widać podzespołów PC, zauważyłem. Podobno grafika nie spełnia wymagań: 

Intel HD Graphics

Procesor Intel 2.2GhZ

Myślę że powinno ruszyć. Pytanie - próbowałeś zainstalować grę ?

Nie próbowałem, 8GB ma aż więc ciężko tak dla sprawdzenia instalować.

Witam , czy Fifa 13 pójdzie mi na tym komputerze ( Laptopie)

Mój komputer to : 

Acer Aspire E1-570

Intelo Core i3-3217U ( 1,8GhZ,3MB L3Cache)

Intel Graphics 4000 , up to 1792 MB Dynamic Video Memory

4GB DDR3 Memory

500GB HDD 

Spokojnie na średnich detalach z dobrą płynnością. Wysokie też można włączyć, ale może przycinać na filmikach. 

Dzięki bardzo , bo bd kupowal i wole sie upewnic ! Daje + :slight_smile:

Cześć… Potrzebuje Waszej pomocy ponieważ nie jestem pewien na sto procent  czy pójdzie mi Battlefield 4.

Moja specyfikacja sprzętowa:

Procesor:  AMD Athlon II X4 640

RAM:  4GB

HDD:  1TB

Karta graficzna:  NVIDIA GeForce GT 430

http://pclab.pl/art43499.html przeczytaj sobie tytuł artykułu i odpowiedź to - masz za słabą kartę graficzną a gra BF3 jest dość wymagająca

w wymaganiach minimalnych jest starszy model GeForce 8800 GT ale starczy zobaczyć pierwsze lepsze testy i karta jest dwa razy mocniejsza od twojej

Czy ktoś pamięta ile mniej-więcej kosztowała edycja kolekcjonerska Duke Nukem Forever Balls of Steel w wersji pc w dniu premiery? 

Cześć chciałbym się spytać czy pójdzie mi far cry 4 na Wysokich lub średnie/wysokie

Rekomendowane wymagania sprzętowe

• System operacyjny: Windows 7 (SP1), Windows 8 lub Windows 8.1 (64-bitowy)
  • Procesor: Intel Core i5-2400S 2,5 GHz lub AMD FX-8350 4,0 GHz
  • Pamięć operacyjna: 8 GB
  • Karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 680 lub AMD Radeon R9 290X z 2 GB pamięci i obsługą DirectX 11
  • Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c
  • Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca

podane są wymagnia GTX 680 i rR9 290x , troche mnie dziwi bo gtx 680 a 290x to dwie rózne karty 290x jest mocniejsza. Mam kartę Radeon HD 7950 oc 925mhz 3gb a wyczytałem że Sama HD 7950 bez oc bije GTX 670

Procka mam i5-2400 3.1GHz i 8gb ram , więc nie wiem czy mam się martwić czy pójdzie mi na tych wysokich

Sprzęt masz dobry, a wymagań podanych przez producenta nie należy się tak sztywno trzymać.

Poczekaj na premierę i testy, okaże się jak z rzeczywistymi wymaganiami i optymalizacją. 

Gdzie takie bzdury wyczytałeś ?