Może spodoba się tobie True Crime New York City
PS.lordjahu przeczytałeś (Poszukuję gry na długie wieczory każda powinna mi na chwile obecną pójść) czyli ma PC gdyby miał konsole takiego dopisku nie umieściłby.
Może spodoba się tobie True Crime New York City
PS.lordjahu przeczytałeś (Poszukuję gry na długie wieczory każda powinna mi na chwile obecną pójść) czyli ma PC gdyby miał konsole takiego dopisku nie umieściłby.
To sobie zagraj w GTA…
Z takimi wymaganiami możesz grać we wszystko.
nie jestem wymagający po prostu ale dobra… głownie interesuje mnie watch dogs, far cry 3, GTA 4 (pewnie bym 50 modów wrzucił). Coś wciągającego po prostu.
No to Far Cry 3
Ewentualnie watch dogs
Skyrim, Fallout 3 + dodatki, Fallout New Vegas + dodatki, Dark Souls 1 i 2, Assassins Creed 4 : Black Flag, Wasteland 2, saga Saints Row, Crysis 1, 2 i 3, Pay Day 2.
Podobno nie pójdzie na minimalnych ale wszystkie wymagania spełnione?
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/league-of-legends/10933/?p=a
Zależy jaki masz sprzęt. Podaj specyfikację Twojego komputera.
Witam czy pójdą mi The Sims 3 na tym sprzęcie?
Windows Vista SP2 x32
2 GB RAM DDR2
Intel Pentium Dual-Core T3400 2.16 GHz 2 rdzenie
Grafika:
Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
Pamięć karty: 64 MB + 700 MB z RAMu
obsługuje max. DirectX 10
cały sprzęt z 2009 roku
Nie widać podzespołów PC, zauważyłem. Podobno grafika nie spełnia wymagań:
Intel HD Graphics
Procesor Intel 2.2GhZ
Myślę że powinno ruszyć. Pytanie - próbowałeś zainstalować grę ?
Nie próbowałem, 8GB ma aż więc ciężko tak dla sprawdzenia instalować.
Witam , czy Fifa 13 pójdzie mi na tym komputerze ( Laptopie)
Mój komputer to :
Acer Aspire E1-570
Intelo Core i3-3217U ( 1,8GhZ,3MB L3Cache)
Intel Graphics 4000 , up to 1792 MB Dynamic Video Memory
4GB DDR3 Memory
500GB HDD
Spokojnie na średnich detalach z dobrą płynnością. Wysokie też można włączyć, ale może przycinać na filmikach.
Dzięki bardzo , bo bd kupowal i wole sie upewnic ! Daje +
Cześć… Potrzebuje Waszej pomocy ponieważ nie jestem pewien na sto procent czy pójdzie mi Battlefield 4.
Moja specyfikacja sprzętowa:
Procesor: AMD Athlon II X4 640
RAM: 4GB
HDD: 1TB
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 430
http://pclab.pl/art43499.html przeczytaj sobie tytuł artykułu i odpowiedź to - masz za słabą kartę graficzną a gra BF3 jest dość wymagająca
w wymaganiach minimalnych jest starszy model GeForce 8800 GT ale starczy zobaczyć pierwsze lepsze testy i karta jest dwa razy mocniejsza od twojej
Czy ktoś pamięta ile mniej-więcej kosztowała edycja kolekcjonerska Duke Nukem Forever Balls of Steel w wersji pc w dniu premiery?
Cześć chciałbym się spytać czy pójdzie mi far cry 4 na Wysokich lub średnie/wysokie
Rekomendowane wymagania sprzętowe
podane są wymagnia GTX 680 i rR9 290x , troche mnie dziwi bo gtx 680 a 290x to dwie rózne karty 290x jest mocniejsza. Mam kartę Radeon HD 7950 oc 925mhz 3gb a wyczytałem że Sama HD 7950 bez oc bije GTX 670
Procka mam i5-2400 3.1GHz i 8gb ram , więc nie wiem czy mam się martwić czy pójdzie mi na tych wysokich
Sprzęt masz dobry, a wymagań podanych przez producenta nie należy się tak sztywno trzymać.
Poczekaj na premierę i testy, okaże się jak z rzeczywistymi wymaganiami i optymalizacją.
Gdzie takie bzdury wyczytałeś ?