Poszukuje muzyki z reklamy Allegro
Artysta, utwór, album mile widziany
Pozdrawiam
Poszukuje muzyki z reklamy Allegro
Artysta, utwór, album mile widziany
Pozdrawiam
Rzucam wyzwanie najlepszym. Poszukuję znanej piosenki, “Drunken Sailor”.
Konkretniej:
Musi być niezłej jakości
Nie powinna mieć wokalu (będzie ciężko)
Mile widziana metalowa, lub podobna przeróbka
Powinna mieć szybkie tempo (czyli oryginalne)
Przeglądałem różne strony z muzyką, wymęczyłem Google. Bez dobrego efektu.
Nie sądzę by ktoś znalazł ideał. Ale jeśli choć trochę zbliżony… Jakiś link, link dla EMule, tracker do torrenta… Cokolwiek. Byłbym bardzo wdzięczny.
Wyzwanie rzucone!
Po co mi to?
Sprawa dośc dziwna, nie będę tłumaczył Język
Dość pilna zarazem (poniedziałek)
" Way, hay up she rises,
Way, hay, up she rises,
Way, hay, up she rises,
Earlye in the morning!
What will we do with the drunken sailor?
Earlye in the morning?"
Z powodu mojego przeoczenia tego działu wczesniejsza wersja tego temtu leży w śmietniku
Witam!! Szukam nowej piosenki Blogu27 gdzie ją znaleźć kumpel chce!!
Witam!
Szukam w necie powtórki programu Domino Day 2005.
Witam poszukuję bardzo smutnej piosenki
Proponuję Marsz pogrzebowy
A ja “Polskę trzeba zLepperować”
Bardzo smutna piosenka retro
baj la bamba… kto jest wykonawca tego utworu ? i jak sie on nazywa?
W oryginale
Ritchie Valens
później śpiewało go dziesiątki wykonawców.
witam. poszukuje informacji o utworze w reklamowce telewizorow Bravia firmy SONY, tej z tymi kropkami spadjacymi po ulicy miasta jakiegos
słyszałem dzisiaj taka piosenk. Niestety pamiętam tylko dwa słowa jakie mi zapadły w pamięci ==> bunny, bunny (czyt. bany, bany). Śpiewała to jakaś dziewczyna i było raczej w stylu techno czy coś podobnego. Zna ktoś taką piosenkę ?
Jose Gonzalez- Heartbeats
Było już wcześniej
thx przejzalem ze dwie strony ale niezauwazylem
witam! poszukuje piosenki z kanału EXTREME, piosenka z takiego jakby przerywnika o surferze, na początku on jedzie na rowerze, a potem pokazuja jak cuduje na desce surfingowej;]
slowa ktore tam slyszlem to …time to wake up, wake up, wake up [z refrenu]
prosilbym o kontakt na gg albo tu na forum:) z gory dzieki
Szukam tytułu dwóch piosenek.Pierwsza leci Come baby come baby Rock me live czy jakoś tak a druga to I hate you but I love.Z góry dzięki
Poszukuje tego wlasnie utworu…nargalem go na imprezie telefonem;) Jezeli ktos kojarzy to bardzo prosze o wrzutke lub chociaz nazwe. Z gory THX.
A oto link:
Mam pytanko,a mianowicie w programie “ZA wszelką cenę”( na polsacie ten program o boksie),przed każdą konkuręcją wschodu i zachodu jest puszczana piosenka taki RAP, jak ona sie nazywa???jaki tytuł, wykonawca??
Szukam Piosenki/piosenek które mają w sobie churki i inne takie (Jak ktoś oglądał Final Fantasy: Advent Children to szukam muzy podobnej do tej co leci w tle podczas wprowadzenia - opowiadania jak powstali żołnierze i co to lifestream) - Muza podobna np: do ery - ameno lub evangelion, ale bardziej taka “z wyczuciem”. Wie ktoś może nazwy zespołów albo czegoś ?
jeśli to legalne to poprosze linka do piosenki dziub dziub