Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Czy ktoś z Was posiada jakiś utwór techno/klubowy z wyraznie słyszalnymi gwizdkami w tle, oraz utwór w którym Dj krzyczy jazdaa ? Moze byc Chris czy inny tam manieczkowaty jazdowicz.

Proszę o link do takich plikow jesli macie. Dziekuje.

Hejka, poszukuje nazwy utworu, który był 03.12.2005r w programie “Mój pierwszy raz” ta orkiestra grała ten drugi utwór. Spodobał mi się, ale nie wiem jak on się nazywa. Może ktoś wie? Usłyszałem poźniej że tam są takie słowa: “Mówią mówią, że” tylko tyle usłyszałem, na początku :slight_smile:

Zna może ktoś tytuł utworu który lec w „Zemście Sithów” na samym początku podczas bitwy w atmosferze Cursant??

Niema go na Soundtracku do tej części.

szukamszukam tylko lini mlodycznych do Maraih Carey" All I want… oraz Emilia Big,big girl

takiej aby mozna bylo zaspiewac…w miare … najlepiej taka wersje, ktora nie tylko moze byc na mp3 ale rowniez na cd - …

Exar-Kun najlepiej będzie jak poszukasz na stronie oficjalnej StarWars lub na grupach dyskusyjnych fanów tego filmu :slight_smile:

Juz kiedys zalozylem podobny temat wiec mysle ze i teraz nic mi nie grozi ze strony moderatorwo 8)

Podaje wam tutaj link do mp3 i wierze ze ktos z was bedzie znal jej tytul :smiley:

http://d41.yousendit.com/F/02FU5XN8B5BA … 0G/hgm.mp3

(1,75 Mb)

Dostalem ja od kumpla i domyslam sie ze jest ona nagrana z jakiegos intenreotwego radia. Jest slabej jakosci wiec chcialbym sciagnac ją z neta w lepszej wersji.

Prosze przesluchajcie urywka do ktorego zapodałem link i powiedzcie mi jaki jest jej tytul :frowning:

Z gory wielkie dzieki :smiley:

Szukam tytułu tego kawałka z pierwszej części Matrixa gdy Neo i Trinity odbijają Morfeusza. Chodzi mi o tą rozpierduche jeszcze przed wysadzeniem windy.

Cała ona

“She’s All That” USA 1999,

reż. Robert Iscove

Obsada: Freddie Prinze, Jr., Rachel Leigh Cook, Matthew Lillard

czy ktos wie, gdzie mozna zlazlesc soundtrack z tego filmu???

P.s dzis na TVP 1 bedzie lecial o 21! goraco polecam!pozdro

Witam.

Moze mi ktos powiedziec co to za utowor na glownej stronie:

http://www.djwitek.prv.pl

Trzeba poczekac az sie zaladuje troszke.

Ale bardzo fajny jest i chcialbym wiedziec jak sie nazywa :slight_smile:

Patricko chodzi Ci o jingle beans(ups nie wiem czy dobrze napisałem)?? :stuck_out_tongue:

hehe Yello - Jingle Bells to chyba to :stuck_out_tongue:

Kiedy wchodzimy na stronkę Klubu Mayday http://www.may-day-party.pl/waterfestival/index.html i klikamy w górny obrazek “Water Festival” otwiera się przed nami fajniutkie intro, a w tle genialna muzyczka. Od wakacji uparcie poszukuję nazwy tego utworu, bezskutecznie. Napisałam maila do człowieka, który zajmował się tworzeniem strony. Odpowiedź była taka, że dostał on gotowe kawałki od DJ-ów, bez żadnych tytułów i innych informacji. Gdyby przypadkiem ktoś wiedział co to jest - bardzo proszę o info. Pozdrawiam.

Wie ktoś jak nazywa się piosenka, a właściwie melodia z reklamy Telewizorów LCD Sony BRAVIA ? Nie ukrywam, ze mi sie podoba.

maeski

było juz :stuck_out_tongue:

wigrus

Niestety to nie to :frowning:

Moze masz jakies inne pomysly jeszcze ?

Patricko

a o która Ci chodzi piosenkę,boo chyba tam z 5 jest :slight_smile:

Wlaczamy DjWitka, i pierwszy utwor ktory sie laduje.

I zaczyna spiewac kobieta “Jingle Bells, Jingle Bells…”

Nie wiem jak sie nazywa a bardzo przyjemny utwor.

Patricko

właśnie tak się nazywa Jingle Bells tylko, że poprostu zmieniona wersja(taki remix) :stuck_out_tongue:

z jakiego albumu O.S.T.R pochodzi piosenka “witaj w 2003”

Witam, poszukuję piosenki, która bodajże (nie jestem pewien) ma tytuł “historia”… pewnie sporo osób ma to na komie, ale ja szukam w wersji mp3 :). Piosenka idzie tak:

“Kiedy miałam lat piętnaście nie wiedziałam co to świat, on mnie ściskał i całował, a ja mu nie chciałam dać”. Jak by ktoś to miał to byłbym wdzięczny gdyby podesłał mi na maila :slight_smile: cziken16@o2.pl

Szukam piosenek DJ ŁYSEGO proszę odpowiedźcie

niewiem gdzie je znaleźć

Pozdrawian