Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Mi chodzi mi konkretnie o te dwa utwoty:

1. CONWAYS feat. The Nick Straker Band

2. Madonna - Hung Up

Z góry THX… Uśmiech…

tony124 i co niby teraz ma się stać :expressionless: mamy kupić płytę z nagraniami i przynieść ci do domu czy co :-s

Szukam tytułu piosenki prawdopodobnie Meza są w niej taakie słowa: miłość, którą dażę życiem…heh dalej nie pamiętam ale może wie ktoś o co mi chodzi??

Witam Wszystkich tak jak w temacie poszukuje melodii z tego filmu a dokładnie tej, która jest dostępna na płycie DVD w Menu plyty.

Złączono Posta : 01.11.2005 (Wto) 21:09

Zapytałeś:

A ja pomogłem:

Kaczy feat. Mezo - Kocham

Czy ktos z was wie skad moge pobrac reklamy KIT KATA ?? :lol:

Chodzi mi o reklame jak turysta jedzie taksowka i kieorwca spiewa a nastepnie wlacza radio :lol:

Oraz druga reklama na wyspie jak przychodzi ten kierowca z papuga na ramieniu chce mu sprzedac zegarek albo okulary sloneczne :lol: A na koncu papuga gada za kierowce bo ten ma batona w buzi :lol:

Eee my friend, you need sunglasses?

Beautiful sunglasses!

:smiley:

Poszukuje tekstów piosenek z filmu Szkoła uczuć po angielsku i przetłumaczone na polski?

A ja szukam piosenki jaki ma tytuł ona słyszłem w telewizji idzie to jakoś tak

“Wsiąść do pociągu byle jakiego…”) wiecie co to jest.

Maryla Rodowicz. A piosenka ma taki wlasnie tytul 8)

Tylko sie nie smiejcie.Nie wiecie jak się nazywa po angielsku tytuł odcinka z tą Myszą brązową co na Mikołaja czekała albo może gdzieś w necie jest lista różnych odcinków.Pomóżcie

Mam pytanie znacie może tytuł piosenki co puszczany był na polsacie razem z zapowiedzią filmu Daredevil. Piosenkę tą słyszałem parę razy ale nie znam jej tytułu i wykonawcy Pomóżcie

Poszukuje muzyczki z reklamy Orange, ją chyba śpiewa Sting. Kto zna tytuł?

kto wykonuje piosenke ktora leci w trakcie reklamy bravia - telewizorow LCD Sony. Widac tam kolorowe pilki, chyba z rynny wyskakuje zaba

ptaku

odpowiedz masz na wcześniejszych stronach tego topicu :slight_smile:

Evanescence - “Bring me To Life”

http://www.flashplayer.com/animation/ma … _movie.php

Jaki tytuł ma melodia w tym filmiku ?

Jose Gonzalez, a tytul kawalka to “Heartbeats”.

Szukam mp3 ŚP Pana Andrzeja Zauchy

C’est la vie

Mam ogromna prosbe poszukuje nazw utworów Jennifer Rash.Jesli ktoś moze to niech mi poda takze strone z zyciorysem tej piosenkarki.Szukałem ale nie moge .Bardzo prosze i zarazem dziekuje.

Bo jak byś wpisał w wyszukiwarkę poprawne nazwisko artystki

Jennifer Rush

To google znalazło by Ci np. takie cuda:

http://www.jennifer-rush.com/

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Jakie lecą utworki w Radiostacji Roscoe na Zig zap, takie wejściówki np na początek, gdzieś w środku filmu. Wiecie :stuck_out_tongue: