witam
jesli zna ktos utworek THE MATRIX - TALK TO ME wie moze co za kobieta spiewa w nim ? chodzi mi o nazwe tej artystki
witam
jesli zna ktos utworek THE MATRIX - TALK TO ME wie moze co za kobieta spiewa w nim ? chodzi mi o nazwe tej artystki
Ja poszukuje piosenki która leci na Vigor fm
Spiewaja:
Kiedy widze kiedy widze ten czas…
poszukuję jakiejś stronki z mp3 godnej polecenia .interesuje mnie hip hop i dance. zgóry dziękuję
Szukam reklamy radiowej Media Markt, która zaczyna się słowami: “Dzieńdoberek. Sprzedajecie na raty?”.
Witam, jak się nazywa nuta w której leci coś takiego:
“einz, zwei, drei, vier, tututurutu tututurutu tututurutu…”
wiem tylko tyle że jest to coś z techniawy i nic więcej a naprawdę potrzebuje tytułu.
bobasek_89
to “cos” nazywa sie: O daj… i to raczej nie jest piosenka…
szukalem ale nie moglem znalezc ale masz tytul chociaz watpie czy bedzie w wersji mp3…
RamzesGTS H+M- Morseton
Witam
Poszukuje nazwy piosenki z reklamy Motoroli [Jak sie cały dom składa w jedną komórkę]
Za wszystkie informacje z góry dziękuje
Tak to jest to dzięki
Czy można ściągnąć piosenki Dj Łysego z jakiejś strony. Jak jest to proszę o link.
Hmm tylko jeszcze skąd wziąźć tego Morsetona :?:
Dabrye - "Hyped Up Plus Tax (chyba, nie jestem pewnie )
Ma ktoś może słowa do piosenki Dj Daz-the woah song.
Z góry serdeczne podziękowania
poszukuje piosenki Hanny Banaszak, której tekst opowiada o ślubie, wyjściem za mąż ( “moja mama nauczyła mnie…” “a po ślubie ja go w łep”)
Witam.
Potrzebuję tytułu piosenki, która leci na początku filmu “Jak rozpętałem II wojnę światową”.
jest taka piosenka która przeważnie leci w jakims ważnym momecie sportowym pamiętam był taki film o sprinterach i kiedy jeden finiszował to właśnie była taka melodia takiego jakby triumfu ,nie wiem czy wiecie o co chodzi …ale mam nadzieje ,że tak:)
Witam
Poszukuję piosenki z reklamy Cin & Cin [gdy zaczyna się śpiew kobiety], jest to od koniec reklamy, nie wiem czy jest to ta sama piosenka czy inna…
Z góry dziękuje, pozdrawiam
EDIT:
Może ‘Carl Orff & Carmina Burna - O Fortuna’ lecz nie jestem pewien, daj namiar na tą piosenke
nie nie ta piosenka,właśnie jej szukam więc namiarów Ci nie dam
jak masz dobrą wyobraźnie:)
ty ty ty ty tyyy ty ty ty ty tyyy ty tyry ty ty:):):):)zanuć sobie