Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

witam

jesli zna ktos utworek THE MATRIX - TALK TO ME wie moze co za kobieta spiewa w nim ? chodzi mi o nazwe tej artystki

Ja poszukuje piosenki która leci na Vigor fm

Spiewaja:

Kiedy widze kiedy widze ten czas…

poszukuję jakiejś stronki z mp3 godnej polecenia .interesuje mnie hip hop i dance. zgóry dziękuję

Szukam reklamy radiowej Media Markt, która zaczyna się słowami: “Dzieńdoberek. Sprzedajecie na raty?”.

Witam, jak się nazywa nuta w której leci coś takiego:

“einz, zwei, drei, vier, tututurutu tututurutu tututurutu…”

wiem tylko tyle że jest to coś z techniawy i nic więcej a naprawdę potrzebuje tytułu.

:arrow: bobasek_89

to “cos” nazywa sie: O daj… i to raczej nie jest piosenka…

szukalem ale nie moglem znalezc ale masz tytul :stuck_out_tongue: chociaz watpie czy bedzie w wersji mp3…

RamzesGTS H+M- Morseton

Witam

Poszukuje nazwy piosenki z reklamy Motoroli [Jak sie cały dom składa w jedną komórkę]

Za wszystkie informacje z góry dziękuje :wink:

Tak to jest to dzięki

Czy można ściągnąć piosenki Dj Łysego z jakiejś strony. Jak jest to proszę o link.

Hmm tylko jeszcze skąd wziąźć tego Morsetona :?:

Dabrye - "Hyped Up Plus Tax (chyba, nie jestem pewnie )

:slight_smile:

Ma ktoś może słowa do piosenki Dj Daz-the woah song.

Z góry serdeczne podziękowania :slight_smile:

poszukuje piosenki Hanny Banaszak, której tekst opowiada o ślubie, wyjściem za mąż ( “moja mama nauczyła mnie…” “a po ślubie ja go w łep”)

Ace.B poszukaj … http://teksty.org/h/hannabanaszak/

Witam.

Potrzebuję tytułu piosenki, która leci na początku filmu “Jak rozpętałem II wojnę światową”.

Pozdrawiam Adrian (Geforce)

PL952444.gif

Piosenka tytułowa z filmu “Jak rozpętałem II wojnę światową”.

Napisana na potrzeby tego filmu. 8)

jest taka piosenka która przeważnie leci w jakims ważnym momecie sportowym pamiętam był taki film o sprinterach i kiedy jeden finiszował to właśnie była taka melodia takiego jakby triumfu ,nie wiem czy wiecie o co chodzi …ale mam nadzieje ,że tak:)

Witam

Poszukuję piosenki z reklamy Cin & Cin [gdy zaczyna się śpiew kobiety], jest to od koniec reklamy, nie wiem czy jest to ta sama piosenka czy inna…

Z góry dziękuje, pozdrawiam :wink:

EDIT:

Może ‘Carl Orff & Carmina Burna - O Fortuna’ lecz nie jestem pewien, daj namiar na tą piosenke :wink:

nie nie ta piosenka,właśnie jej szukam więc namiarów Ci nie dam :slight_smile:

jak masz dobrą wyobraźnie:)

ty ty ty ty tyyy ty ty ty ty tyyy ty tyry ty ty:):):):)zanuć sobie