Chodzi mi oto w jakiej reklamie można ją usłyszeć
A już wiem oco chodzi… Słyszałem ją pare razy, przeważnie gdy leci ta muzyka to zwalniają tempo Poszukamy…
Chodzi mi oto w jakiej reklamie można ją usłyszeć
A już wiem oco chodzi… Słyszałem ją pare razy, przeważnie gdy leci ta muzyka to zwalniają tempo Poszukamy…
nie ma tego raczej w reklamach,tak przeważnie zwalniają tempo kojarzysz?
Szukam jakihś fajnych “życiowych piosenek” mówiących o szarej rzeczywistości najlepiej coś z Hip-Hopu.
Szukam nazwy tytułu i wykonawcy piosenki “To Karolina, co za dziewczyna…”
Złączono Posta : 05.01.2006 (Czw) 20:01
Kolejny stracony dzień - Peja
Klatka - PC Park
Mam tak samo jak ty - Peja
Komuna - Mleko
Gangsterka - Wsz @ Cne
Reprezentuję Biedę - Peja
Nie wiem czy Ci będą pasować, każdy ma inny gust!
Kowalski - Spragniony Karoliny…
Nie wiem czy to to, ale spróbować warto
To nie ta piosenka!
witam
szukam ścieżki dźwiękowej z filmu Kumple (Buddy)
z gory wielkie dzieki
A ja szukam piosenki z reklamy gumy do żucia :P, chyba winterfresh :P. Ta reklama rozgrywa się w przebieralni i jak jedna dziewczyna ogląda spodnie to jeden chlopak bierze gume i chucha na podłoge, wtedy robi się lodowisko i coś tam dalej :P. Ta piosenka leci chyba tak : “ice, ice ,ice…” Z gory dzięki!
MOP Cold Is Ice ?
OOO to chyba to, dzięki Speed!
Złączono Posta : 07.01.2006 (Sob) 12:59
A z jakiego albumu wwo jest piosenka " Tak to wygląda"???
Speed M.O.P - Cold As Ice
więc Łunio ja mam tak:
Borixon - Tak to wygląda album Mam 5 Gram
Waco - Tak to wygląda ft.WWO album Świeży Materiał
Mam pytanie, jak nazywa się piosenka, co śpiewali w restauracji w filmie “Sara”, jak Linda z Włodarczyk tańczyli, z góry dziękuję
Hey.
Sciaglem sobie ostatnio z neta kilka dzwonkow na koma. no i byly tam dwa ktore mi sie bardzo podobaja ale ich nazwy to mix2 i mix3 , to sa znane nutki wiec moze wy znacie ich tytuly Uśmiech…
http://rapidshare.de/files/10635645/Mix_2.wav.html
http://rapidshare.de/files/10635683/Mix_3.wav.html
Pozdro
Ta piosenka zaczyna się: “Bo to Polska, nie elegancja Francja…”, jak szukałem takiego tekstu na google to mi wyskakiwało WWO, ale to może byc z Waco, to Speed sprawdź czy tak samo się zaczyna!
nie jest to czasami Zipera-Patriota ?
Nie no co Ty Bunio, napewno nie
no to jest z albumu WACO - Świeży Materiał a rapuje WWO:)
tak się to zaczyna cutami:)takie czasy…bo to Polska nie elegancja,…
OK dzięki.
To teraz nastęona piosenka :
ref. 1 piosenka: “Odcianm sie od was, odcinam o szarej rzeczywistości zapominam…”
2." aaaa cip**i cip**i cip**i aaaa cip**i cip**i cip**i szybko, szybko, szybko" - jakaś dziewczyna śpiewa
3.To śpiewa TEDE (Fiodor) : “Rozpracowałem Cie Igor, igor jest taki sprytny że to wszystko nagrywa na minidysk” - ten tekst na początku mówi Tede
ref.: Hip-Hop i seks to jedyne rzeczy dwie, jakimi chce zajmować się" a ta piosenkazaczyna się tak : " świntuch to gościu co wciąż na babki czycha, wpadłem jej w oko…"
“nasza jest noc. widzisz to co miasto ja z mocą speciala …”
Troche dalem wam dużo do roboty ale mam nadzieje że uda wam się to znaleźć