Beata Kozidrak śpiewała chyba główną piosenkę do filmu…poszperaj w google pod hasłem “Beata Kozidrak w pustyni i w puszczy” coś powinieneś znaleźć…powodzenia
ponawiam ;]
Myślę, że o to ci chodzi:
"Soundtrack z filmu jest jednym z najpopularniejszych na świecie, zawiera znane hity, takie jak (I've Had) The Time of My Life, She's Like the Wind (śpiewane przez Patricka Swayze), Hungry Eyes (w wykonaniu Erica Carmena) i inne. Utwór (I've Had) The Time of My Life, skomponowany przez Franka Previte, wykonany przez Billa Medleya i Jennifer Warnes zdobył nagrodę Amerykańskiej Akademii Filmowej za najlepszy utwór oryginalny.
"
Znalazłem na p2p Po wpisaniu W pustyni i w puszczy.
Jak by komus było potrzebne to jest to
Beata Kozidrak - Rzeka Marzeń
A jeszcze jedna nutka by mnie interesowała, na tvn jest taki serial Życie na Fali, i interesuje mnie nutka ta co leci na początku. Kalifornia costam cośtam
dokladnie chodzilo o ten kawalek, ale nie w wykonaniu Patricka Swayze, co nowym wykonaniu ale sam tytul okazał sie pomocny
dzieki błażej
poszukiwana muza to
Vibekingz feat. Maliqu - Shes Like The Wind
Ma ktos mzoze te kawałki??
Wayne Static of StaticX - “Not Meant For Me”
David Draiman of Disturbed - “Forsaken”
Chester Bennington of Linkin Park - “System”
Deftones - “Change”
Marilyn Manson - “Redeemer”
Papa Roach - “Dead Cell”
Godhead - “Penetrate”
Jay Gordon of Orgy - “Slept So Long”
Disturbed - “Down With The Sickness”
StaticX - “Cold”
Earshot - “Headstrong”
Dry Cell - “Body Crumbles”
Tricky - “Excess”
Kidney Thieves - “Before I’m Dead”
http://www.sendspace.com/file/us9ywa
ja poproszę o nazwę tego zespołu co śpiewa w oddali, przepraszam za słabą jakość
z góry dziękuję
Tak trudno posiedzieć 2 min. w
Witam
Szukam tytułu piosenki, która leci przy reklamach programu “Czas tuningu” na TVN Turbo.
Z góry dziękuję
Szukam nazwy pewnego filmu, (nie wiem, czy już miał premierę, ale chyba nie), który opowiada o wydarzeniach z 11 września 2001. Z tego co pamiętam, film skupia się przede wszystkim na grupie kilku ludzi uwięzionych pod gruzami. W reklamie pokazywali grupę policjantów i strażaków, przygotowujących się do przekazania informacji o konieczności ewakuowania pracowników WTC i moment zawalenia się jednego z wieżowców.
jak sie nazywa muzyka z reklamy gdzie koleś jedzie Subaru Impreza 180 i w koncu puka w trumna
Szukam:
Dj Jaspa - Essence of Trance
, którykolwiek VOL, a jeśli uda się to jak najwięcej
Poszukuje piosenek z filmu “Szybcy i Wściekli 3 - Tokio Drifting”
Szukam piosenki Mastercard (nie wiem jak sie nazywa), tej która była na reklamach podczas Champions League i Mudialu…
Znalazłem :