I co z tego :o
Do Regulaminu biegiem marsz
I co z tego :o
Do Regulaminu biegiem marsz
Na płytce z soundtrackiem z Fast and the Furious 3: Tokio Drift nie było pewnej piosenki której poszukuję a jest w w/w filmie. Mam nadzieje że mi pomożecie.
Zuploadowałem jej kawałek. Z góry dziękuje!
1.wma (1287 KB)
Pl|Tony napisał :
Julez Santana-there it go
Dzięki krzysix , znasz może jeszcze jakieś fajne kawałki rap?
Pl|Tony ja znam, ale nie będę wszysktiego pisał bo mi się nie chce, ale polecam takich wykonawców (i składy ;] ) jak:
@Cuba chodzi ci z tej wersji USA gdzie gra Reno?? Jak tak to jedna to jest
P. Daddy - “Come with Me” a druga to Jamiroquai - “Deeper Underground”, tylko to znam mam nadzieje ze o to ch chodziło.
Szukam tytułu nowej piosenki Seana Paula jednakże nie jest to piosenka Sean Paul & Keyshia Cole - ( When you Gonna) Give It Up To Me tylko jeszcze nowsza taka fajniutka w milych spokojnych jamajskich rytmach
Jaki tytuł nosi nowa piosenka Arasha, który śpiewa ją z jakąś kobietą?
ANEELA FT. ARASH - CHORI CHORI
Czy mógłby mi ktoś pomóc i podać wykonawcę i tytuł tej piosenki? Z góry dziękuję.
To jest Majkel Bublej(Michael Bubley chyba tak sie pisze…)
Tytuł to chyba fiever - goraczka, ale nie jetem pewien
szukam muzyki z gry Pro Evolution Soccer 5
Szukam pewnego kawałka…
Jest to remix piosenki ‘Seven nation army’ zespołu The White Stripes. Przerobione na taki lekki clubbing (czy jak to tam się zowie), tekst włoski, gdyż kawałek ten usłyszałem podczas pobytu w tym kraju. Piosenka jest bardzo popularna we włoskich dyskotekach, na włoskich ulicach, we włoskich barach itp. ludzie chodzą i śpiewają ten motyw:-) .
Nie wiem kto jest autorem tego remixu i jaki jest tytuł, obiło mi się o uszy, że włoscy piłkarze po mistrzostwach świata chcieli to przerobić.
Tylko tyle …no może jeszcze coś powiem: na samym początku i w refrenie jest coś takiego: “Oh o o o oh ooh” :mrgreen:
Licze na pomoc
Ja szukam tego kawałeczka co leci w tle przy reklamach algidy. Głównie na perkusji gość gra.
z góry dzięki
Czy wie ktoś może jaki tytuł ma kawałek Denzel’a, który śpiewa w reklamie (bodajże Ery) i mówią coś tam:
Wyślij sms’a o treści 333 pod numer 111 czy coś takiego
Pump It UP ?
A widziałeś chociaż tą reklamę ?
Tytuł to:
My Arms Keep Missing You
FilipS napisał :
jest to chyba: Safri Duo-Played Alive
MazAq
:lol:
Dzięki
szukam tytułu tego kawałka
http://www.sendspace.com/file/xv2dj8
wiem że trudno jest rozszyfrować taki krótki kawałek ale może ktoś wie jak to sie nazywa
pozdro for all :mrgreen: