to royale
Szukam takich tapet:
a dokładniej T-Baga ,Apolskisa, Haywire, C-Note’a i jak będa to całej reszty ale głownie chodzi mi o tych co uciekali … 8)
Sebol340 wpisz na centrumxp w wyszuwikarkę royale i tam powinno być.
Doradzi mi ktoś jakim programem podmienić w XP ikony m.in. folderów, plików, panelu sterowania na własne.
Fajnie by było, żeby program był darmowy albo w pełnej wersji testowej.
Dzięki
np. ActivIcons
syaoranv
Dokładnie nie o to mi chodziło, ale znazłem już mniej więcej to o co mi chodziło.
koolzoli
http://rapidshare.com/files/23786548/VistaCG127.rar
Mój UP
Cześć. Prosiłbym o jakiś tropik na takie zdjęcie tylko większe. Może być oczywiście inna pani Dziękuję z góry za pomoc.
Poszukuję Stylu do windows XP aby imitował wygląd Visty. Zeby Był półprzezroczysty jak Vista. Potrzebuję tego stylu gdyż podoba mi się wygląd Visty a sama Vista nie. Mam juz ikony, ekran logowania i bootowania a brakuje mi stylu ( mam ale nie przezroczysty tylko biały albo czarny a chce przezroczysty jak okna w Viscie ) Piszcie na baciany@vp.pl lub na tym forum
trzeba zainstalować vista icon pack 2.1
Złączono Posta : 01.04.2007 (Nie) 18:22
Mam zainstalowane Vista Icon Pack 2.1 Ulitmate i nie mam tego … :roll:
Window Blinds mam i skinów toche też mam ale mnie ie cieszą (jeden cały biały, drugi cały czarny, koleiny cały przezroczysty ( a nie półprzezroczysty jak Vista) na innym znowu zamiast napisów pojawiają się jakięś Kwadraciki i jest cały przezroczysty.
A ja szukam takiego normalnie IDEAŁA zeby był jak vista - Widziałem ze niektórzy takie mają i ściągałem te skiny a u mnie ■■■■ wcale nie jest tak ja u nich na screenach tylko ( nie widac pulpitu pod spodem - półprzezroczystośc ) Tylko tak jak mówiłem.
Prosze dajcie linka do skinu IDEAŁU a jak to nie wina skina to jakiś program zeby zrobic takie półprzezroczycte ( ale nie całe okna tylko ten pasek u góry i to pod spodem - jak w Viscie ) A mam program co tak robi ale on całe okna robi na półprzezroczyste i jak sie film ogląda to pulpit widac w kadrze filmu - BEZSENS bo nawet ikony takie są