Poszukuję tapety, stylu, ikon, skórki, wygaszacza część 1

A ja proszę o:

1. tapetkę

2. Styl Vista z immitacją AeroGlass

3. Wygaszacz (taki jakiś z ładnymi zdjęciami krajobrazami)

4. Tapetę standardową z Visty i taką co jest w XP ale gzie pisze Windows Vista …

Ponawiam prośbę o takie zdjęcie tylko większe. Może być oczywiście inna pani :slight_smile: Dziękuję z góry za pomoc.

mokreoko

tapetka - KLIK (podaje chyba ze 3 raz :stuck_out_tongue: )

styl - KLIK (do programy windows blinds 5

tapeta vista - KLIK jest tylko taka, inna nie istnieje :stuck_out_tongue:

a na wygaszacz musisz poczekać aż ktoś inny poda ja ich nie używam :slight_smile:

arlid

Hmmm… Może coś takiego? Inne panie ze słuchawkami: KLIK, KLIK, KLIK:slight_smile:

Prosze mi pomuc bo mi nie działa Aero Glass W skórce od piotrekplay ( w zadnej nie ma tego efektu tylko wygląd Vista Basic alb aero tylko nieprzezroczyste tylko białe lub czarne )

iszcie na forum o temacie windowblinds http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=146222

Złączono Posta : 02.04.2007 (Pon) 20:03

Poszukuję skórki Do wina Xp imitującej wygląd Visty z efektem Aero Glass.

A jak do tego trzeba jakis specjalny program tez mi zapodajcie linka.

OD razu mówię ze mam Window Blinds 5 i mam skórkę Visty ale u mnie ona

wcale nie jest taka półprzezroczysta Tylko Jak W Viscie Basic

Bez pełnej wersji nie odpali

skórka taka jak w Vista

Czyli po prostu aby miec ten efekt półprzezroczystości muszę miec pełną wersję WindowBlinds . Teraz to rozumiem. Ale z kąd ja wezmę pełną wersje. Znacie jakiś inny program który da taki sam efect

nie wiem czy stylexp nie da się tego zrobić ale on też jest chyba płatny :stuck_out_tongue: zainstaluj VTP6 :stuck_out_tongue: i będziesz miał aero glass :stuck_out_tongue:

Albo glass2k też daje taki efekt ale troche zamula

Ja ci dam:) Idź do sklepu komputerowego, wyłóż na ladę 399zł i poproś o Vistę to będziesz miał:)

przesadziłeś :confused: vista home premium kosztuje ok 350 zł :mrgreen: wiem bo kupowałem :wink:

Dobra, dobra. Viste mam (kolega porzyczył wersje Ultimate PL) i dla mnie jest Niewypał za to wygląd mi sie podoba. Dlatego chce po prostu sam wygląd aby XP mi wyglądał jak Vista.

to zainstaluj VTP 6 :slight_smile: i po kłopocie :wink:

:x

Nielegalnego oprogramowania się zachciało ?? :stuck_out_tongue:

Looknij tu Vista Ultimate i nie tylko za free

Zainstalowac Vista Transfomation pack 6 tak??

Hmmm. Próbowalem i wcale nie było półprzezroczystego tak jak w Viscie ( ten pasek u góry ) tylko wszystko nawet ikony mi prześwitywały. A jak sie film oglądało to juz porazka. Nie wiem moze mam złe wersje programów i dlatego mi nie dziala ale mam najnowsze wszystkiea VTP6 mam z gazety komputer swiat i tam nawet pokazują ze całe okna są GLASS

A ja chce tylko zwykły wygląd Visty ( z półprzezroczystym paskiem u góry tak jak Tu —> http://www.deviantart.com/deviation/343 … _scale%3A5

Albo tu jeszcze bardziej podobne

Złączono Posta : 03.04.2007 (Wto) 15:13

Po pierwsze ta Vista jest legalna i Oryginalna A ja ją po tygodniu wywaliłem ( format dysku) bo mi nic na niej nie działało, zachowalem tylko tapetki

dla twojego kolegi tak dla Ciebie już nie :stuck_out_tongue: ma licencję na swój komputer pożyczanie visty nie jest legalne :stuck_out_tongue: bynajmniej tak twierdzi licencja M$ jeśli chcesz jednak ten wygląd to musisz mieć pełną wersję windows blinds 5…

Głupia ta licencja. Czyli Windows Blinds Full mi potrzeba. To już wiem. Dzieki wszystkim Jakiś załatwie sobie pełną - moze koledzy mają Mo z neta nic nie ściągam( najwyżej freeware lub szerewere, Darmówki - stery i programy jak Winamp czy Gadu-Gadu)

Dobra spadam z tego tematu. Już wszystko łapie więc mi to wystarczy. \

NARA WSZYSTKIM

SERIO MÓWIĘ o tym ściąganiu :smiley:

a Glass 2k zainstalowałeś? bo tam (w KŚ) wyrażnie pisało że dla efektu przezroczystości trzeba zainstalować w/w programik.

Zainstalowalem ale całe okna są wtedy Glass A nie tylko Ta górna częśc i obramowania okien jak w Viscie.

Jeszcze mogę zaproponować ewentualnie coś takiego tym, którzy chca mieć “przeźroczystość” okienek bez WindowBlinds, ale mnie akurat coś takiego się nie podoba… :stuck_out_tongue:

EDIT

Sorki, ale to też jest skin do WindowBlinds… :frowning: mam cos takiego ale jako normalny styl .msstyles… ale już go widocznie nie ma na deviancie… :frowning: