PeterMac gdzie moge znaleźć obrazki użytkowników takie jak z visty?
No to jak możesz to wrzuć na jakiś hosting.
Wielkie dzięki PeterMac :mrgreen:
chodzi Ci o obrazki/avartarki uzytkownika w Start Menu te domyślne z Visty ? czy jakies inne
PeterMac THX
tak właśnie o to
no to one sie znajdują sie w Viscie, scieżka do nich: %PROGRAMDATA%\Microsoft\User Account Pictures ,ja sobie je przenioslem również do XP-ka i zrobilem jeszcze inne na styl tych z Visty
PeterMac
Mam taki problem z tym przyciskiem. Kiedy go wstawiam do pliku stylu Windows powstaje mi coś takiego . Dodatkowo do napisu Start w tym przycisku co mi dałeś dodaje się napis Start z flagą z “systemu” i mam dwa napisy Start. Jak to wyłączyć?? Da sie to zrobić w ResEdit lub jakimśinnym (tylko nie StyleBuilder)?? :mrgreen:
Jak to zainstalować?? :shock:
yo, chciałbym jakis program do xp z vista ale bez zadnych mi tam Transformation bo ponoc wtedy są różne problemy …
chcialbym poprostu same ikony no i interfejs (pasek zadań itp.)
http://www.deviantart.com/deviation/329 … sta+image+
user&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5
Czy resedit działa pod viste?? Bo nie wiem czy go instalowac zeby mi bluescreen nie wyskoczył??
Poszukuje jakis fajnych styli pod viste. Ale takich zeby można było je wkleić do folderu z themesami. mam zpatchowanego uxtheme.
Wielkie dzięki PeterMac :mrgreen:. Chętnie bym to zrobił PeterMac tylko że StyleBuilder mi sie jakoś zwalił i nawet ponowna instalacja nie pomaga
poszukuje jakiś bardzo realnych styli z Visty ale takich z przeźroczytością,z efektem szkła… i od razu program gdzie to można uaktywnić (ale prosze nie pod WindowBlinds bo jak tam wybieram jakąś skórkę to od razu zmienia mi na styl klasyczny i kicha, może ktoś umie to naprawić ?) dobrze by było żeby przycisk START był całym kółkiem bo jak dotąd mam same poobcinane. trochę wymagam ale będę baaaaaardzo wdzięczny za odp.
poszukuję jakiś ładnych ikonek zamykania komputera, może być taka jak ta:
http://www.f4a.eu/uplGRA/11777105196810.jpg
tylko, że w *.ico* lub *.png*
z góry dzięki
poszukują tapet z filmu Skazany na Śmierć