To wejdź na strone www. Prisona i pobierz :roll:
A jaka ?
Złączono Posta : 28.04.2007 (Sob) 10:37
:x :x :x :x
gdzie mogę znaleźć taką ikonkę zamykania systemu?
barteknowacki
Msgina.dll
ogi88 > DZIĘKI WIELKIE
te iknki są w explorer.exe i też w msgina.dll otwórz to ResHackerem
Mam win vista oraz program resedit i chce zrobić sobie własny styl ale nie wiem jakie pliki załadować do tego resedita zeby przerobić styl na łasny.
scrackuj uxtheme.dll, pobierz jakąś skórkę z neta i ewentualnie ją zedytuj. Ikonki i inne efekty zmienisz z programach do rekoloryzacji (np.tuneup winstyler) lub zmieniając shell32.dll oraz msgina.dll. Ekrany logowania i bootowania zmienisz modyfikując logonui.exe i ntoskrnl.exe lub. W sieci jest troch programów do tworzenia własnych loginów, bootekranów i innych.
uxtheme.dll mam już od dawna zpatchowane. SKórę mam pobraną a inne efekty jak ikonki logony czy booty mi są nie potrzebne.
piotrekplay a w jakim formacie?
obojętne może być i w ICO i w PNG
Ja mam małą prośbę odnośnie boot scren’a mam aż 4 do wyboru a chciał bym 3 dodatkowe usunąć i mieć tylko podstawowy bez wyboru reszty. próbowałem usunąć tuneup’em utilites 2006 to mi tylko dodał nowy i tyle z tego mam jeśli to nie miejsce na to to przepraszam ale uważam że tu mi pomożecie
jaki plik odpowiada za ikony w systemie. Chodzi mi to, aby dać go koledze ze zmienionymi ikonami a kolega go tylko podmieni i będzie miał takie same ikony jak ja.
Shell32.dll
piotrekplay masz tu .PNG . Lepszej jakości nie znalazłem
Złączono Posta : 02.05.2007 (Sro) 11:58
A ja proszę o tą tapetkę : http://www.katalogprogramow.pl/images/t … 528792.jpg
Podziękowania proszę składać na PW.
Temat służy poszukiwaniom, a nie pytaniom o problemy z użytkowaniem etc…
Szukam ciekawych tapet z gry Test Drive Unlmited. Z góry dzięki!