Producent w specyfikacji podaje dla PoE IN 18-28 V. To jest miarodajne dla klienta i do tego musi się stosować podczas używania. To co sądzi ktoś na forum, akurat nie ma żadnego znaczenia. Cały czas mówimy o zakupie nowego sprzętu, na gwarancji, więc nie ma możliwości ingerencji bez utraty gwarancji. Konektory są ale bez ingerencji w sprzęt, nie ma możliwości podłączenia.
Nic nie musi. Działa od 10 do nawet 30V. Zresztą pierwszy standard Mikrotika zgodny z POE jest do 30V link , specyfikacja wynika z zastosowanych zasilaczy.
Że co? Ależ rozbieraj ile chcesz.
Jeszcze na żadnej plomby nie miałem, niema problemu aby otworzyć i sobie podłączyć antenkę.
Postawiłem taki router znajomemu do PC po Lan, a WiFi działa bezbłędnie nawet w pokoju pod nim. Nie jest to jakiś wypas i Lan jest 100/10 ale po zmianie starego TP-Link o niebo lepiej.
Uważam, że jeśli WiFi ma ograniczać się do pokoju lub trochę dalej i oglądać filmy 4K to taki router wystarczy. Nie wydaje mi się żeby rodzice byli jakoś specjalnie wymagający po za stabilnym netem.