Madafaker
(Madafaker)
10 Listopad 2004 20:21
Przybyłem…zobaczyłem…poczytałem…nic dodać nic ująć do wypowiedzi moich kolegów moderatorów…kolejna dyskusja która nic nie wniesie i niczemu nie służy,no chyba że to kolejna odsłona pojedynku “dobrzy userzy-źli moderatorzy”…
system
(system)
10 Listopad 2004 20:25
Własnie!Zamiast rzeczowej dyskusji jest to tak postrzegane przez władze :x
system
(system)
10 Listopad 2004 20:28
Prosze o zalozenie klodki… zatrzasne ja sam
Madafaker
(Madafaker)
10 Listopad 2004 20:36
O czym tu dalej dyskutować…wszystko jest jasne…wybór moderatorów leży w gestii administracji…a usuwane posty będą w miarę możliwości komentowane…Amen
system
(system)
10 Listopad 2004 20:48
faktycznie, nie ma o czym…
Klodke poprosze…
Nie widzę powodów, dla których na jakimkolwiek Forum, a już na pewno na tym, były powszechne wybory.
Uważam, iż Administratorzy podjęli najlepszą decyzję odnośnie powoływania i odwoływania Moderatorów.
Dziwię się postawionemu pytaniu o komentarze. Zasady OT’ów są stworzone. Posty usuwane z reguły są opatrzone komentarzami, zdarza się usuwać posty bez komentarza, powody i powiadomienia z reguły tez były podawane. Jednak są wyjątki od reguły i będą.
Sprawa usuwania postów wg mnie jest sztucznie nakręcona, nie znam powodów i nie chcę ich poznać.
Zawsze znajdzie się ktoś, komu nie spodoba się usunięcie posta bez komentarza, a takowy nie jest wymagany. OT to OT. Ostatnimi czasy malkontentów na Forum dostatek :twisted:
Więc jeśli Moderator uzna za stosowne wykasować post bez komentarza, uszanuj to drogi użytkowniku i dalej pomagaj innym, jeśli potrafisz. Jeśli usunie z komentarzem ciesz się i wyciągaj z niego wnioski na przyszłość.
A tak w ogóle to co niektórzy zapominają lub nie wiedzą na jakim Forum są i do czego ono zostało powołane.
Na pewno nie dla takich słownych przepychanek, jakie można tu doświadczyć, i nie tylko tu od jakiegoś czasu.
wSz:
Moja odp: nie To nie jest rząd ani parlament czy też samorząd szkolny Od tego są admini żeby sobie ekipę dobierać 8) Moja odp: tak Jak dla mnie to chciałbym wiedzieć gdzie popełniłem błąd Takie komentarze mogłyby sprawić, że nie będę (mam nadzieję ) powielał błędów Dla Twoich akurat postów, o ile takie się znajdą, wSz, zapewniam, że komentarz będzie. No, chyba, że dasz popis totalnej bzdurnej pisaninie wtedy nie ma przeproś :twisted: Posty usuwane bez powiadomienia i komentarza są skrajnie bzdurne i nie ma potrzeby zaprzątania sobie nimi głowy --------------------------------------------------------------------------------------- Natomiast - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że dla Ciebie Kerimusie - cała ta historia stanowi pożywkę do zbijania na tym własnego kapitału! I tak naprawdę nie chodzi Ci o Strumienianina, czy brochę z postami… Ważne, że jest rozróba (sam z radością obwieściłeś na SB: “widzieliście nowy topic, zbliża się IV wojna światowa”) i jeszcze ktoś, oprócz Ciebie rozrabia! A Ty to umiejętnie podsycałeś… Kapitał – niestety jest to kapitał „ujemny” ale jak to WO ujmuje, nie moja brocha Tworzysz Kerimus swój wizerunek na zasadzie: „nie ważne jak, aby tylko o mnie mówili”. Prawdą jest, że robisz dużo „zadymy” co jest destrukcyjne dla tych, którzy szukają tu pomocy. Ale prawda, istniejesz na Forum, ale nie od strony pomocy innym. ------------------------------------------------------------------------------------------ Jeżeli chodzi o komentarze to jest to tylko wola moderatora czy takowy komentarz pozostawi. Wydaje mi się że nie możemy wymagać aby przy każdym usuniętym poscie moderator pisał dlaczego to usunął. Zresztą jak są usuwane moje posty to doskonale sobie zdaje sprawę dlaczego. Choć czasami są posty gdzie sytuacja wymaga aby taki komentarz pozostawiono. W każdym razie uważam że nie można ich zmusić ale powinni to robić choć dla własnego i userów spokoju. I w wytłuszczeniu jest istota sprawy, ale żeby rozumieć, to trzeba mieć Twoją mądrość i zrozumienie. Moderatorzy nie kasują postów jak popadnie, decyzje są przemyślane i adekwatne dla posta, nie dla użytkownika. ----------------------------------------------------------------------------------------- Przyłączam się do wyrażenia przed moderatorów jasnej odpowiedzi. Wyrażona, możesz czytać. ------------------------------------------------------------------------------------------ Po pierwsze: bardzo nie lubię jak ktoś mnie wywołuje do tablicy wtenczas gdy nie mam takiego obowiązku Po drugie: jeżeli post będzie off topikiem zostanie skasowany (zgodnie z regulaminem), jeżeli będzie to wymagało skomentowania zawsze będę to czynił, jeżeli nie będzie wymagało żadnych komentarzy skomentuję jeżeli będę miał na to ochotę, jeśli w danym momencie nie będę miał “weny twórczej” takowy poleci w kosmos bez żadnego komentarza. z mojej strony EOT nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tej przepychance Po pierwsze: Wywoływanie to jest chyba przez to, że ktoś Cię bardzo lubi. Po drugie: dobre zasady, inaczej można się dać zwariować. -------------------------------------------------------------------------------------------- Demokracja rodzi się w bólach W Twoim wydaniu, o innych nie mówiąc, to raczej pajdokracja. -------------------------------------------------------------------------------------------- Co miałem do powiedzenia - już czytaliście. Jak zwykle jednak są Userzy , którzy z upodobaniem podsycają dyskusję z sobie wiadomych cełów, ale na pewno nie dla dobra tego forum. Można prześledzić, jak pomocni są Ci użytkownicy i kiedy zabierają i w jakich sprawach głos. Każdy może sobie zadać o drobinę tego trudu i wyciągać wnioski. Prosze o zalozenie klodki… zatrzasne ja sam A dlaczego nie założysz sobie sam? Dlaczego ktoś ma Cię wyręczać? Czyżby prawo powszechnej demokracji? Jak widać nie zatrzasnąłeś, zawsze chcesz mieć ostatnie zdanie? Nie odpowiadaj mi na posta, jeśli rzeczywiście zatrzasnąłeś sam. O czym tu dalej dyskutować…wszystko jest jasne…wybór moderatorów leży w gestii administracji…a usuwane posty będą w miarę możliwości komentowane…Amen Krótko i węzłowato, i na dobrą sprawę powinno wystarczyć, miałem dokładne to samo na myśli zanim pojawił się ten post. Pozdrawiam :okulary: ---------------------------------------- Klodke poprosze… No cóż lubisz pisać, idź i sobie kup, nie wyręczaj się innymi :twisted: szanowny demokrato by nie rzec pajdokrato :hahaha:.
Sprawę OT’ów uważam za wyjaśnioną.
Zamykam
:okulary: