Powszechne wybory (?)

Przybyłem…zobaczyłem…poczytałem…nic dodać nic ująć do wypowiedzi moich kolegów moderatorów…kolejna dyskusja która nic nie wniesie i niczemu nie służy,no chyba że to kolejna odsłona pojedynku “dobrzy userzy-źli moderatorzy”… :slight_smile:

Własnie!Zamiast rzeczowej dyskusji jest to tak postrzegane przez władze :x

Prosze o zalozenie klodki… zatrzasne ja sam :frowning:

O czym tu dalej dyskutować…wszystko jest jasne…wybór moderatorów leży w gestii administracji…a usuwane posty będą w miarę możliwości komentowane…Amen !!

faktycznie, nie ma o czym… :frowning:

Klodke poprosze… :frowning:

Nie widzę powodów, dla których na jakimkolwiek Forum, a już na pewno na tym, były powszechne wybory.

Uważam, iż Administratorzy podjęli najlepszą decyzję odnośnie powoływania i odwoływania Moderatorów.

Dziwię się postawionemu pytaniu o komentarze. Zasady OT’ów są stworzone. Posty usuwane z reguły są opatrzone komentarzami, zdarza się usuwać posty bez komentarza, powody i powiadomienia z reguły tez były podawane. Jednak są wyjątki od reguły i będą.

Sprawa usuwania postów wg mnie jest sztucznie nakręcona, nie znam powodów i nie chcę ich poznać.

Zawsze znajdzie się ktoś, komu nie spodoba się usunięcie posta bez komentarza, a takowy nie jest wymagany. OT to OT. Ostatnimi czasy malkontentów na Forum dostatek :twisted:

Więc jeśli Moderator uzna za stosowne wykasować post bez komentarza, uszanuj to drogi użytkowniku i dalej pomagaj innym, jeśli potrafisz. Jeśli usunie z komentarzem ciesz się i wyciągaj z niego wnioski na przyszłość.

A tak w ogóle to co niektórzy zapominają lub nie wiedzą na jakim Forum są i do czego ono zostało powołane.

Na pewno nie dla takich słownych przepychanek, jakie można tu doświadczyć, i nie tylko tu od jakiegoś czasu.

Sprawę OT’ów uważam za wyjaśnioną.

:arrow: Zamykam

:okulary: