Powszechne wybory (?)

A to ciekawe - czemuż to nie zareagowałeś ostrzej

na cytowane niżej stwierdzenie.??

================================

To czemu pytasz o coś, co jest oczywiste

( vide–> "jeśli powtarzają po raz enty jakieś

zapytanie(nieświadomie łamiąc regulamin")- sens powielania tematów, skoro znasz odpowiedź :evil:

no witam.Dyskysji ciag dalszy. Nie bede sie juz wypoiwadal na en temat.Przesledzilem cala rozmowe i widze ze doszliscie do konsensusu.

Ja tylko chce dodac ze ten portal jest dla mnie bardzo pomocny miedzy innymi dzieki moderatorom.

a moderatora fieste przepraszam ze moje ostre komentarze (choc troche mialem w tym racji)

to tyle.

pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nawet jezełi miałeś, to takie dyskusje toczy się

na PW - to powinieneś wiedzieć.

nie bo nie?

ale to jest odpowiedz na pytanie z ankiety czy na propozycje usuwania postow z pozostawieniem komentarza?

jesli chodzi o drugie zauwaz ze nowy user czytajac post, lub fragment postu bedzie wiedzial czego na forum nie nalezy robic… regulamin regulaminem a przyklady to co innego. mysle ze pozostawienie komentarza nie bedzie budzilo tylu kontrowersji co usuwanie po cichu.

Jeżeli można się odnieść do powyżyszego to WITAM!!!I to jest jedyny konsensus :stuck_out_tongue:

To proste.Kamcia nie pretenduje do wyroczni i jedynego sprawiedliwego czego nie można powiedzieć o niektórych userach.

Co do ostatniego stwierdzenia Asteriska jeżeli ja mam problem ze znalezieniem jakiejś interesującej informacji za pomocą wyszukiwarki forum to jak przez ten gąszcz ma się przedrzeć Gość lub nowy user? :wink:

Oczywiście jest to odpowiedz na pytanie z ankiety. Nie wyobrażam sobie że coś takiego mozna by wprowadzić. :smiley:

Konkluzja jest prosta - tym samym ujawniasz motywy

działania - swoje sympatie czy antypatie, jako

sposób traktowania niektórych Userów.

a co z propozycja pozostawiania komentarza o usunietym poscie?

Chyba można mieć swoje sympatie i odwrotnie? :stuck_out_tongue:

Inni nie są w tej kwestii ani lepsi ani gorsi :stuck_out_tongue:

ZADYYYYMAAA :stuck_out_tongue: :smiley: …a tak na serio, to ten temat robi sie latwym nabijaczem postow…jesli cos jest w regulaminie to nie jestesmy od tego zeby to zmieniac a oni pisza i pisza…moderatorzy lepiej zamknijcie ten temat i usuncie moj post bo to tez bedzie uwazanae za nabijanie:D

Moja odp: nie !!

Moja odp: tak !!

Konsensusem można nazwać to, że zarówno Strumienianin, jak i Lucas1 - potrafili przeprosić Fiestę (jest to jednak wielką sztuką umieć przeprosić), choć nikt od nich tego nie wymagał! :slight_smile:

Przez to np. w moich oczach urośli! :slight_smile:

I już nawet zapominam, jak marudzili… :stuck_out_tongue:

Padła równiez propozycja co do postów i sądzę, że modkowie nie będą z tego robić problemu! :slight_smile:

Natomiast - nie mogę oprzeć się wrażeniu, że dla Ciebie Kerimusie - cała ta historia stanowi pożywkę do zbijania na tym własnego kapitału! :twisted:

I tak naprawdę nie chodzi Ci o Strumienianina, czy brochę z postami…

Ważne, że jest rozróba (sam z radością obwieściłeś na SB: “widzieliście nowy topic, zbliża się IV wojna światowa”) i jeszcze ktoś, oprócz Ciebie rozrabia! :twisted:

A Ty to umiejętnie podsycałeś… :evil:

Jeżeli chodzi o komentarze to jest to tylko wola moderatora czy takowy komentarz pozostawi. Wydaje mi się że nie możemy wymagać aby przy każdym usuniętym poscie moderator pisał dlaczego to usunoł. Zresztą jak są usówane moje posty to doskonale sobie zdaje sprawę dlaczego. Choć czasami są posty gdzie sytuacja wymaga aby taki komentarz pozostawiono.

W każdym razie uważam że nie można ich zmusić ale powinni to robić choć dla własnego i userów spokoju. :smiley:

bardzo bardzo bardzo dziekuje. a co na to moderatorzy?

Przyłączam się do wyrażenia przed moderatorów jasnej odpowiedzi.

Usunąłem posta na wyraźną prośbę…

Po pierwsze:

bardzo nie lubię jak ktoś mnie wywołuje do tablicy wtenczas gdy nie mam takiego obowiązku

Po drugie:

jeżeli post będzie off topikiem zostanie skasowany (zgodnie z regulaminem),

jeżeli będzie to wymagało skomentowania zawsze będę to czynił,

jeżeli nie będzie wymagało żadnych komentarzy skomentuję jeżeli będę miał na to ochotę,

jeśli w danym momencie nie będę miał “weny twórczej” takowy poleci w kosmos bez żadnego komentarza.

z mojej strony EOT

nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tej przepychance :frowning: :frowning: :frowning:

Demokracja rodzi się w bólach :frowning:

Co miałem do powiedzenia - już czytaliście.

Jak zwykle jednak są Userzy , którzy z upodobaniem

podsycają dyskusję z sobie wiadomych cełów, ale na

pewno nie dla dobra tego forum.

Wcale nie widzę powodu, bym miał to dalej ciągnąć,

dając pretekst takim ludziom do dalszego bicia piany,

zwłaszcza, iż nie dodają nic nowego.

Z mojej strony EOT.

ROC :stuck_out_tongue:

Dumas przekręca się w grobie :smiley: Siedmiu muszkieterów? :stuck_out_tongue: