na Playu 2 GTA: SA wygląda mizernie powiedzmy sobie szczerze!!
jeżeli będzie tak wyglądała na PC to będzie kicha i tyle… ale miodność jest galaktycznie zadowalająca :twisted:
na Playu 2 GTA: SA wygląda mizernie powiedzmy sobie szczerze!!
jeżeli będzie tak wyglądała na PC to będzie kicha i tyle… ale miodność jest galaktycznie zadowalająca :twisted:
A niewiecie jakie bede wymagania.Jesli wiecie to ospiszcie?? :lol:
Nie pisz jednego posta pod drugim(używaj opcji ZMIEŃ) - nie musiałeś go pisać, napewno ktoś odpowiedziałby na twój wcześniejszy.
Kilka postów wcześniej, na stronie 4 sam podawałem wymagania, ze strony http://gry.wp.pl :?
elo ludziska!
i na dodatek vice city miało mniejsze wymagania
LUDZIE gta sa wyjdzie na pewno w czerwcu 2005 (6 miechów) A jak będzie wersja tylko DVD to ja cheba się powiesze!
ja juz sie niemoge doczekac kiedy bedzie na ps2 juz jest a na pc niema najpierw powinna wychodzic na pa a potem na ps2 co nie???
a myśle wprost przeciwnie, dlatego, że lepiej żeby na PC trafiła poprawiona wersja tzn. żeby na PS2 wykryto błędy i je usunięto!
dokładnie zgadzam sie wpierw nie sobie gierki wychodza na PS2 - (testera) a potem na PC a co do grafifki to pewnie nie ma sie czego większego spodziewać ,tylko fabuły i nowych bajerków 8)
Grafika napewo bedzie lepsza o GTA VC.Tak samo bylo jak mialo wyjsc GTA VC jak wyszlo to odrazu bylo widac roznice w grafie byla lepsza od GTA 3 :lol:
heeh nie zgadzam się z tobą ja mam ps2 i gta sa jest zaje…kimat jest niezły jak zawsze nie wiem dlaczego mówiesz że to co było w vc juz nie będzie w sa.Może boisz sie że twój sprzęt nie wytrzyma heeh i dlatego non top będziesz grałw vc…?Pozdrowionka blade
Tak. Na PS2 zupełnie inaczej się gra.
Mój kolega już ma na PC!
Czyli ma nielegalnie bo nic oficjalnie nie wiadomo
no ponoc w maju!!