Premiera GTA San Andreas

na Playu 2 GTA: SA wygląda mizernie :frowning: powiedzmy sobie szczerze!!

jeżeli będzie tak wyglądała na PC to będzie kicha i tyle… ale miodność jest galaktycznie zadowalająca :twisted:

A niewiecie jakie bede wymagania.Jesli wiecie to ospiszcie?? :lol:

1. Nie pisz jednego posta pod drugim(używaj opcji ZMIEŃ) - nie musiałeś go pisać, napewno ktoś odpowiedziałby na twój wcześniejszy.

2. Kilka postów wcześniej, na stronie 4 sam podawałem wymagania, ze strony http://gry.wp.pl :?

elo ludziska! !!

i na dodatek vice city miało mniejsze wymagania

LUDZIE gta sa wyjdzie na pewno w czerwcu 2005 (6 miechów) A jak będzie wersja tylko DVD to ja cheba się powiesze! !!

ja juz sie niemoge doczekac kiedy bedzie na ps2 juz jest a na pc niema najpierw powinna wychodzic na pa a potem na ps2 co nie???

a myśle wprost przeciwnie, dlatego, że lepiej żeby na PC trafiła poprawiona wersja tzn. żeby na PS2 wykryto błędy i je usunięto! !!

dokładnie zgadzam sie :smiley: wpierw nie sobie gierki wychodza na PS2 - (testera) a potem na PC a co do grafifki to pewnie nie ma sie czego większego spodziewać ,tylko fabuły i nowych bajerków 8)

Grafika napewo bedzie lepsza o GTA VC.Tak samo bylo jak mialo wyjsc GTA VC jak wyszlo to odrazu bylo widac roznice w grafie byla lepsza od GTA 3 :lol:

heeh nie zgadzam się z tobą ja mam ps2 i gta sa jest zaje…kimat jest niezły jak zawsze nie wiem dlaczego mówiesz że to co było w vc juz nie będzie w sa.Może boisz sie że twój sprzęt nie wytrzyma heeh i dlatego non top będziesz grałw vc…?Pozdrowionka blade

Tak. Na PS2 zupełnie inaczej się gra.

Mój kolega już ma na PC! !!

Czyli ma nielegalnie bo nic oficjalnie nie wiadomo

no ponoc w maju!!