Ej a skąd moge sciągnąc odcinki ?? I sezonu i II ? e-mp3.xt.pl strasznie zacina i sciągnąć nie moge :-/ a chce sobie mieć na dysku. Bo teraz chyba w polsacie idzie I sezon bo dopiero co sie zaczeło :D. A tak propos w niedziele tą co bedzie bedzie 8 odc. ?
W najbliższą niedzielę zobaczymy 7 odcinek ;]
odcinki juz wiem skąd moge sciągnąć
dziex ;];] ciekawe co sie stanie… odliczamy dni 3
o kurde… obejrzałem 18 odcinek 2 sezonu i … doszedlem do tego zdania, ze ten kto wymyslił ten serial musiał mieć nieźle w głowie poprzestawiane :D:D:D
szkoda że Franklin się powiesił ;/ (choć nie jestem pewien na 100% bo w tym serialu nic nie jest pewnego…)
Czekam juz tylko na kolejne odcinki
Jak mozna sie dowiedzieć kiedy będą kolejne odcinki ?
RESZTA ODCINKÓW 2 SEZONU
odc nazwa premiera
15 The Message 29 stycznia 2007
16 Chicago 5 lutego 2007
17 Bad Blood 19 lutego 2007
18 Wash 26 lutego 2007
19 Sweet Caroline 5 marca 2007
20 Panama 19 marca 2007
21 Fin Del Camino 26 marca 2007
22 Sona 2 kwietnia 2007
ooo dzieki za fotke
Nie wydaje sie wam że tu troche PHOTOSHOP zadziałał?
tak jakoś sztucznie ta fotka wyglada …
Pozdrawiam
Nie. Wydaje mi się, że to był Corel Photo-Paint
Może i tak.
Zdjęcie podlinklowałem ze strony okraszonej samymi kwadracikami także nie wiem o co tam za bardzo chodzi.
Serial nawet wciągający, ale do LOST’a mu daleko.
To są zupełnie inne filmy, traktujące zupełnie o czym innym. Dla mnie lepszy jest PB (a Lost’a też lubię ;)).
P.S. C-Note się nie powiesił przecież w 18odc. “Wash” ! I coś czuję, że tego nie zrobi…
Popieram. świetny “klawisz”. Da się go polubić. Mam nadzieje, że go nie zabiją gdzieś w późniejszych odcinkach. Pozatym bardzo lubię tego kumpla z celi Scofielda - niepamiętam jak się nazywa.
Ogólnie serial 11/10 ;D
ściągam sobie całą pierwszą serię, a póki co czekam na dzisiejszy odcinek na "Polsacie
ale zeskoczył z pętlą na szyi
W tym serialu wszystko jest mozliwe
dzisiaj nastęony odcinek na polsacie. ■■■■■■■ limity na RS nie pozwalają mi sciagnąć zadnego programu,gry,filmu,itp. Ciekawe co sie stanie
Moim zdaniem to najlepszy serial wszech czasów!!Wogóle wszystko super ciekawe co w dzisiejszym odcinku będzie
Było naprawde mase świetnych seriali… mimo że uwielbiam SF to PB jest nawet bardzo fajny…
Dzisiejszego odcinka nie obejrze… wspaniałe tvn dało taniec z gwiazdami w czasie PB… moja ukochana siostrzyczka wyraźnie dała mi do zrozumienia że skończe z tasakiem w plecach jeśli będe się upierał aby ogladac PB… oglądałbym teraz PB u kumpla z paroma piwami gdyby nie to że robi projekt na jutro
Uważem, że macie rację. Gdy zacząłem to oglądać wiedziałem, że może być równie dobry jak lost. Teraz wiem, że jest o niebo lepsze. Załatwiłem kolejne odcinki i nie mogę się doczekać aż załatwię następne
Priso Break is the BEST!!
Jakby ktoś chciał tapetę:
##################
#################
#################
#################
#################
wess122 jak już chcesz wrzucać tapety do daj je w miniaturkach bo rozwala strone… :x