Skazany na śmierć jest super dzisiaj następny
Ohoho… 6 odcinek poprostu wgniata w fotel :o :o Jeszcze żaden serial nie był tak dobry jak Prison Break. Ale był roz**erdol w tym więzieniu… Wy**bisty odcinek… Przepraszam za wulgaryzmy, ale jeszcze nie mogę ochłonąć po nim ;]
wole Mode Na Sukces :lol: :x
Rog beda lepsze i badziej wciagajace ju ken czrost mi
Wywalony jest Prison Break. Zresztą można zobaczy po moim profilu, że mnie wciągnął na maxa
Robinho5 Rog i git chłopaki
Włodi temat chyba nie dla Ciebie ;]
I to pisze ten co woli Modę Na Sukces…
Z tego punktu widzenia KAŻDY film/serial jest do d…niczego
Nie zdążyli przecież ! Paul im przeszkodził (a może Linc ?)
Zaraz zabieram się do oglądania odcinka 2x18 ‘Wash’ 8) jeszcze tylko poczekam na napisy bo już 90% Quentin ukończył i jazda :mrgreen:
Już się nie mogę doczekać czy Pope wywinął jakiś numer zzzzz …(zainteresowani wiedzą o co chodzi :lol: )
no odcinek był the best. A za 8 miesięcy narodził sie mały teddy lol. PRISON BREAK IS THE BEST!
O ile pamiętam cytujesz tego gliniarza z więzienia, który powiedział to w najnowszym odcinku - 6`stym… Jak przestępcy napierali na tą kratę… ;]
Brad Bellick - C.O. Boss 8)
Najnowszy, wczorajszy 18 odcinek sezonu 2 jest dopiero the best (jak każdy) :mrgreen:
No … :). A wiecie jak sie nazywał ten gosciu co gliniarz do niego mówił ?? i ten co razem ze scottfildem (niewiem jak sie pisze ) w celi siedzi ? ja na nazwiska nie zwracam uwagi liczy sie fabuła 8) Prision Break is the best !
Nie wiem ,ale może ktoś z was posiada PSP ,a ja robiłem sobie tapetki do PSP:
Amaury Nolasco - w filmie Fernando Sucre
Kurr 18 odc kozak
Bracia rox ^^
C-Note…
ciekawe czy T-Bag i Bellick się spotkają :mrgreen: są od siebie jakieś 4metry
Obstawiam że Bellick w końcu zabije T-Baga /kiedyś/.
Ja bym obstawiał, że to T-Bag “sprzątnie” Bellicka
no spokojnie znając T-Baga-malutki Teddy :mrgreen:
Serial jest GIT :mrgreen: ale wole LOST-Zagubieni 8)