Prison break - co sądzicie?

I nie oglądam już. Skończyłem na odcinku 2x13. Jest wiele innych lepszych seriali. Np. 24, Rome, czy CSI

Dużo akcji się działo w 2x21 odcinku. Najlepsze było jak się wszyscy spotkali.

Michael jest za mądry, żeby kogokolwiek zabić.

spyker

:slight_smile:

Co możecie powiedzieć na temat SONA ( jeśli oglądaliście 22 odcinek 2 sezonu) ? :slight_smile:

aniolowski ja sie ogromnie zdziwiłem, że to chodzi o … ale takie … Takiego to nigdy nie widziałem O.o I gdzie Michael poszedł na końcu odcinka? Czekamy do wakacji :frowning:

… <- taka przykrywka dla tych co nie oglądali :slight_smile:

No pewnie hehe :mrgreen:

Czekam z niecierpliwością bo pojawiło sie wiele nowych spraw. :wink:

A kiedy 3 sezon ?

Serial wciąga masakrycznie. Po obejżeniu wczoraj ostatniego odicnka 2. seoznu nie wiem jak wytrzymam do premiery 3. serii. Jest tyle spraw nierozwikłanych, że masakra. No ale w trzecim sezonie 90% z nich maja sie rozwikłać.

Złączono Posta : 04.04.2007 (Sro) 16:29

Sezon 3 - premiera 29 sierpnia

:confused:

Mogli już nie robic 3 sezony

Michael Sara i Lincoln mogli już odpłynąć, mógł się ten Kim nie zjawić :confused:

Ja wiem będe oglądał od początku. Już jestem na 1x15 :stuck_out_tongue: :lol:

Eh tam, kolejna telenowela :stuck_out_tongue:

W porównaniu z telenowelą to będzie masakrycznie zarąbisty serial, który będom oglądać wszyscy a nie tylko stare babcie.

Ale z telenowelą przesadzili 5000 odcinków, nieźle musieli naciącać ten serial, moja babcia już nawet przestała to oglądać.

dokladnie

koncowka ostatniego odcinka drugiego sezonu jest do :■■■■: i podejrzewam ze caly 3. sezon taki bedzie (strasznie naciagane sie to robi)

Teraz to już będzie nie serial, ale komercja.

Według mnie ten film jest super :slight_smile: Czekam na 3 serie, oby była fajna :slight_smile:

Serial jest zaje*****. 3 sezon bedzie naciagany tak jak ostatni odcinek 2 sezonu. Lincoln z bratem mogli zginac a Sarah mogla popelnic samobojstwo. :twisted: HAPPY END’y mnie wkurzaja wszedzie sa takie same. Ten serial jest inny niz pozostale wiec zakonczenie tez powinien miec inne.

…A mnie to wcale nie wciągnęło :mrgreen: :mrgreen: ,tzn. ogólnie nic do tego nie mam ,czasem obejże jeden odcinek.Może to dlatego że nie moge sie od kompa oderwać i nie mam czasu ? :wink: .

Znasz serial/film/zespół muzyczny, który powstał w innym celu niż zarabianie ?

Film - np Katedra

Muzyka - np Tymon Tymański

Serial rzeczywiscie ciezko byloby wymienic, ale one z natury maja robic kase, co nie zmienia faktu ze sztucznie naciagane pomysly w Prison Break czy Lost, psuja serial zamiast zaciekawic widzow

To np. Sekret Laury, Brzydula, Jesteś moim życiem a nie

zakonczenie 2 sezonu - beznadzieja

tak jak ktos powyzej powiedzial - to juz koniec serialu, teraz bedzie totalna komercja.

Ale za to soprano 2 czesc 6 sezonu leci :smiley: (od 13 odcinka do 21) wiec do jesieni jest co ogladać.