Witam, mam problem z windowsem media center otoz pewnego razu chciałem sobie zainstalowac gre i chyba przez przypadek to właczyłem i teraz nie wiem jak to wyłaczyc jest to bardzo wkurzajace. Cofnac systemu sie nie da bo odrazu włacza sie WMC gry odpalic tez sie nie da bo WMC niewiem gdzie on jest zainstalowany i jak go usunac przepatrzyłem cały dyk C i nie ma. Gdy probuje właczyc włacz lub wyłacz funkcje systemu windows to tez WMC sie włacza.
Bardzo prosze o pomoc gdyz niewiem co ma z tym problemem zrobic.
tak tylko tego Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows nie moge właczyc bo gdy klikne na to to włacza sie WMC. Mam przy tym teki herb zolto niebieski.
konrad20032 robiłeś tak jak było napisane na tej stronce, pobrałeś fixa z .exe dla twojego systemu, dodałeś go do rejestru, zrestartowałeś kompa i nie działa??
problem w tym ze nie mam płytki z systemem. Sciagłem ten program ale oczywiscie włacza go przez WMC. Ale nieiwem dlaczego nie moge właczyc opcjii wlacz lub wyłacz funkcje systemu windows tylko włacza mi sie to przez WMC?
W trybie awaryjnym te odpala przez WMC. Probowałem właczyc avasta to tez sie uruchamia przez WMC. przedtem jak właczyłem kompa to mi sie wyswietlały jakies programy i rozne a teraz nic nawet GG mi nie ładuje a przedtem mi ładowało.