artan
(artan)
21 Lipiec 2019 10:07
Witam. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dzieje się to na każdej przeglądarce gdzie logowanie trzeba potwierdzić kodem captcha. Kod ten nie jest wyświetlany.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
21 Lipiec 2019 10:26
No to coś blokuje wyświetlanie cptcha. Rozszerzenia jakieś, albo program jakiś, albo blokowanie na poziomie dns.
Jeśli masz włączone tłumaczenie witryny np. w Chrome spróbuj bez tłumaczenia.
artan
(artan)
21 Lipiec 2019 10:51
Pewnie jest jak piszesz Bogdan_G tylko jak to ugryźć.
Wyłączenie tłumaczenia nic nie dało.
Znalazłem tu na forum ten wątek
Witam, mam problem z przegladarkami internetowymi, dzieje sie tak na kazdej. Mianowicie na zadnej stronie gdzie logowanie trzeba potwierdzic codem captcha, nie moge sie zalogowac gdyz kod ten nie jest wyswietlany. Na niektorych stronach gdzie mozliwe jest logowanie bez kodu, po kliknieciu w przycisk logowania nastepuje zero reakcji ,nic sie nie wczytuje, prosilbym o pomoc , nie mam pojecia co sie stalo , ale blad wystepuje od mniej wieciej tygodnia.
Z tym że nie jestem na tyle ogarnięty żeby samemu podejść do tematu
Bogdan_G
(Bogdan_G)
21 Lipiec 2019 11:08
Zacznij od complete internet repair. Co i jak jest na obrazku i link w tym temacie:
To nie tak. Czasami bywają zawiechy i strony nie wchodzą. Jednak gdy jednym śmigają, a drugim nie, - to trzeba naprawiać - zwykle prze wypłukanie dns, i tam innych spraw wchodzi.
Często wystarczy uzyć programu complete internet repair - wystarczy portable - i strony wchodzą jak trzeba.
[Complete-Internet-Repair-Build-3911-Screen]
Zaznaczyłem potrzebne.
Po wykonaniu naprawy, z menu file wybiera się reboot.
Wszystko ma chodzić.