Powiem jedno - to moje osobiste przemyślenia i nikomu nic do tego
No to jedziem z żalami
Siema wszystkim
Od kilkunastu tygodni przeglądam portal, nie komentuję - bo i nie ma czego (milion artykułów jaki to Huawei zajebisty), ale do rzeczy…
Zauważyłem, że na tym portalu jest tylko kilka redaktorów: Anna Rymsza - stara gwardia Oskar Ziomek, Piotr Urbaniak, Miron Nurski - co to jest?, no i ostatnio (czara goryczy się przelała) Zbigniew Urbański Więcej nie wyłapałem.
Kolejność nie jest przypadkowa, otóż mam wrażenie, że kolejność powoduje to kto jakie wartościowe wpisy wstawia Myślałem już, że Miron Nurski osiąga dno, ale nie… pojawił się Zbyszek Urbanski, mistrz gadżetu Klawiatur Cię wygryzł z TVN, nawet nie wiesz dlaczego, bo jest dobry w tym co robi - Ty nie!
Miron Nurski…hmm, tu już nawet samoogarnięcia nie ma, najmądrzejszy i wszechwiedzący, szkoda słów na to beztalencie…
Aniu, zmień prace póki czas, bo ten portal powoli Cię zabija, Robisz coraz więcej błędów we wpisach, nawet tego nie zauważasz, popełniasz błędy, które nie miały miejsca w “starej ekipie” Wcześniej Twoje wpisy miały “polot”… Tamtych dwóch to można skwitować kilkoma słowami: “tak se pi…dole, palcami po stole”…
Portal zeszedł na psy!!!
Możecie mi za to usunąć konto - mam to w miejscu, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę!
Codziennie odwiedzam ten portal, wiecznie tylko huawei i jak zrobić film tym ch…wym telefonem - naprawdę? Nie ma innych tematów? Gdzie są stare formaty? Nie ma, bo WP wyprała mózgi!!!
Jezu, jak se ulżyłem
Pozdrawiam całą starą Gwardię!!! W szczególności Adama Golańskiego (@eimi) , to jego artykuły czytałem zawsze z ciekawością - zawsze dla mnie nr.1, @Docent, gdzie ty jesteś? Anię Rymszę (@Xyrcon) - Jej artykuły o macu itp, były spoko i zawsze chętnie czytałem, @macminik - to dzięki Tobie kupiłem sobie maca i iphona i iwatcha i jestem mega zadowolony!!! @MaxDamage - Twoje wpisy na blogu zawsze były “the best”, bo można się było spodziewać humoru, jaki tylko Ty reprezentowałeś
@bystryy - Po tylu latach na tym portalu, nawet tym Gentoo się pobawiłem, działa to zajebiście
@DjLeo - Dzięki za wprowadzenie mnie “w Bloga”
@AntyHaker - Ty to z tymi testowymi kompilacjami to mozolną robotę robisz, ale jak widać, lubisz to! Pozdro!
Dla wszystkich pozdro!!! Mordeczki
Nie oczekuję komentarzy… Tak dla jasności