Problem z kartą graficzną

… a może zacznijmy od tego skąd ta karta?
Jak pamietam, to miałes chyba ostatecznie kupic jakąs inną, bo 1030 wygląda jak , bez urazy, wyciagnięta z jakiegoś OLX/Allegro. NIkt normalny by nówki nie kupił obecnie. :wink:

Najprośbiej byłoby użyć na chwile karty ze starego pc lub 1030 do niego przenieśc na moment…

Kupiłem ją wraz z moim pierwszym komputerem poleasingowym 1,5 roku temu komputer ten sprzedałem na części miesiąc temu i poskladalem sobie nowy. Na tą kartę graficzną był rok gwarancji jednak sprzedawca zapewniał mnie że karta graficzna jest nowa jeśli to wina karty graficznej zadzwonię do tego gościa i powiem mu że MSI daje od 24 do 36 miesięcy gwarancji i mu ją odeśle

Jak montowałeś płytę do obudowy, to przykręciłeś ją na miedzianych dystansach? Czy bezpośrednio do obudowy?

Na dystansach

Tego narazie nie sprawdzimy, bo musiałbys ją w innym PC podpiać, moze być tak, że analizujemy a karta padła z jakichś dziwnych powodów.

Na razie nie wiemy nawet czy to faktycznie wina karty.

Dzisiaj to właśnie sprawdzę bo mi przyjedzie dzisiaj pewna osoba ze swoim kompem i moja kartę sprawdzimy w jego kompie a jego kartę w moim

Grafika chodzi coś jest nie tak z płytą

Sprawdź czy nie pogiąłeś pinów procesora.

I co teraz?

Niemożliwe ponieważ procesora nie wymontowałem z płyty głównej i chodziło to

To wcześniej gdy jeszcze nie montowalem do obudowy

Co poradzicie dalej?

Chyba wszystko okej co nie?

A płyta chodzi z inna kartą?

Drugie pytanie, a czy upewniłeś sie, ze B350 obsługuje na 100% AF procesory? Teoretycznie powinna w najgorszym wypadku zidentyfikwoac jako zwykłą 1600, ale…

Z tego co zrozumiałem to OP pisał, że poskładał na stole i mu wszystko działało. Potem włożył do budy i przestało.

Pisał, że działa i kręcą się wentylatory ale czy miał OBRAZ to jest pytanie.

Słuchajcie obrazu nie ma ale płyta nie chodziła z inną karta a procesor na tej płycie chodził 5 dni temu więc czemu nie miałby teraz chodzić ?

Płyta główna jest oddana na gwarancję kupię jakaś inna tania na czas gdy ta będzie na naprawie