Problem z Komunikatorem internetowym - Zgłoś -

Coś od moich somsiadek!

Otuż tak zaczało się od tego iż Karolina.K przeszła z swojego profilu na profil siory Kasi.K i po kilku minutach zamkneła program i po jego ponownym włonczeniu nie chciało się już załonczyć, wyskoczył komunikat wyślij do Microsofi… użyłem RegCleanr’a.

Wykasowałem wpisy włonczyłem gg i wybrałem z listy Kasie.K potem przełonczyłem na profil Karoliny.K i znów się zawiesił. Znowu wykasowałem wpisy i nadal się nie włanczy ani u Kasi ani Karoli !!

Kożystały z gg 6.0.1(??) i “Power Project 1.61 lite (clon gg i inne dodatki)”

Co mam zrobić przeszukiwać rejestr przez polecenie regedit ? A potem założyć nowe profile lecz z tymi samymi numerami?

Bez odzewu ??

A próbowałeś przeinstalować program gg?? Na panelu z błędem Wyślij do Microsoft masz informacje co to powoduje.

Uruchom gg bez power project. Ewentualnie zainstalować nowszą wersję PP 2.1.3. :?

Możesz też utworzyć nowyego użytkownika i wpisać numer i hasło z tych niedziałających. :?

Udało mi się lecz niewiem jakim cudem!

Usunołem GG i PowerP. wykasowałem wpisy przez Regcleaner i ręcznie w rejestrze. Zainstalowałem gg i wpisałem numer i hasło i mi się zwiesiło znowu. Usunołem wykasowałem wpisy (oraz wszystkie profile) i tak z 5 razy i nic. W akcie kompletnej desperacji zainstalowałem gg i przywruciłem najstarsze “usunięte” wpisy z RegCliner’a wpisałem hasło i nr. i cudem zadziałało !!

Mnie się wydaje, że powinieneś zminić komunikator z takiego, ktory Ci niszczy zdrowie, na np. Tlen,który obługuje sieć GG …

Chyba, że cała praca idzie na GG 7.0, to wtedy po prostu poczekaj na wersję z siódemką. Może będzie coś ciekawego.

P.S. Jezeli mod uzna ten post jako OT to może go skasować, musiałem powiedzieć co myślałem 8)

No fajnie że powiedziałeś co myślałeś, szkoda tylko że wszystkiego nie przeczytałeś! =D>

:stuck_out_tongue:

Też mam problem z GG. Podobno w najnowszym buildzie linki są otwierane w domyślnej przeglądarce. Ok, tylko, że po kliknięciu na link u mnie nie dzieje się absolutnie nic :smiley: Domyślną przeglądarką jest Firefox, ale nawet IE, który we wcześniejszych buildach był jedyną możliwością, nie ma ochoty współpracować.

Przeinstalowanie programu nie pomaga.

ja to mam kurde problem. Jak klikam żeby sobie włączyć emotikony to mi wstawia w rozmowę uśmiechniętą buźke i nic pozatym. A okienko które po kliknięciu się wyświetla z kąd można wybrać obrazek jest całe szare. Z gg mam wszystko wporzo. jest najnowszej wersji a sam nie grzebłem w emotach. Tak było od razu po zainstalowaniu gg na świerzym winie. Wie może ktoś o co chodzi? Proszę o pomoc

ja tez mam niefajny problem [; jak wlaczam gg na xp pro nowe konto zakladam to jest ok, jak kopiuje moj profil do folderu i mi sie wlacza to jest doopa [; wlacza sie gg, ale tylko samo “okienko” nie ma nic w srodku [; na pasku zadan tez nic nie ma… plz pomozcie

A jak klikniesz Gadu Gadu >>Użytkownik to pojawia się ten skopiowany?? Jak nie to napisz jaki folder kopiujesz i gdzie. :?

kiedy instaluje gg6.0 i prubuje włączyc wyskakuje ze wystapil błąd podczas uruchamiania gg.exe, co jest grane???

A jaki system?? Aktualizacje systemu są?? (Sp1 ewentualnie sp2) Jaka wersja GG bulid??

Windows xp, przedtem mialem sp1 ale sie wylaczał i robil ciagle problemy, dlatego wrocilem do 1 wersji, moze dlatego mi gg nie dziala bo na tamtym dzialał, dlatego chce znac przyczyne. tak build.

Dokładnie dlatego. Musisz zainstalować aktualizacje. :smiley:

hehe, miałem nadzieje ze to bedzie coś innego, dzieki,aa moze znasz stronke gdzie moge zrobić sp2. dzięki

Znaczy ściągnąć. Na Vortalu

:arrow: Windows XP PL Service Pack 2

hej czy ktoś wie dlaczego nie działa mi wtyczka dźwiękowa?tzn jeśli chcę ustawić np jakąś jedną osobę(tylko jedną) -jeśli do mnie napiszę to tylko przy jej wiadomości usłyszę dźwięk.będę wdzięczna jeśli ktoś coś poradzi

Mówisz o tej wtyczce z Power GG

dzwieki.jpg

Ta wtyczka jest dostępna w Power GG i można ustawić dzwięki dla wszystkich kontaktów inne. Wyłącz tylko dzwieki w zwykłym GG. :smiley:

no właśnie tak ustawiłam i nie słychać tego dźwieku gdy ktoś do mnie pisze :((( dlaczego?

Jeżeli tą wtyczkę masz ustawioną jako aktywną i przydzielone dzwięki dla każdego z kontaktów, a dzwięki w zwykłym Gadu Gadu masz zupełnie wyłaczone to musi działać. :?