Problem z Komunikatorem internetowym - Zgłoś -

hmm zrobiłam coś takiego :

zaznaczylam kontakt ,dałam “edytuj” i tam jest ‘dzownek wiadomosci’ --> wlaczony -wlasny :))

yeah !

pozdrawiam ,dzieki Lazikar :slight_smile:

Fakt najlepsze rozwiązanie. :smiley:

no gdy chcę włączyć gadu-gadu to pokazuje mi się taka informacja:

Brak połączenia spróbuj później !

czewmu

A przypadkiem firewall nie blokuje GG. Jak nie to podaj jaki masz system i ewentualnie czy są aktualizacje. :smiley:

Ludzie pomocy!!

Wejdz na http://www.gadu-gadu.pl/ i ściągnij najnowszą wersję GG. :smiley:

miałam przed chwila ten sam problem

usunelam plik archive dat z gg

i przestal blad wyskakiwac

czy ktos mi moze podac sposoby na podluchiwanie rozmow z sieci lokalnej?

prosze o pomoc,to wazne!

jeszcze jedno: czy ktos moze widziec w archiwum moje rozmowy?

Nie nikt nie może. :evil:

Chodzi tobie ze ktoś z zewnątrz??

kurcze zle napisalam !

chcialam sposobow zeby sie ustrzec przed podsluchiwaniem !!

to dla mnie wazne

no tak z zewnatrz,wlamac sie np do kompa i sobie czytac?

pomóżcie…:frowning:

wczoraj musiałam usunąć ten plik archives.dat,bo mi w ogóle archiwum nie chciało się włączać.skopiowałam przed usunięciem na inny dysk,bo chcę mieć te stare rozmowy,ale to archiwum nadal nie działa-ma 27 mb na dysku.

chciałabym mieć te rozmowy tak jak dawniej,co robic?

a ja cały czas mam problem z gg moim…nie moge tych wiadomości graficznych wysyłac,nawet mam ustawione na 255Kb i nie pomaga,nawet mi sie okienko nie otwiera. :o co jest grana???wszystko tłumaczy to,ze jestem blondynka:)

a gdy wlanczam gg to pisze" BRAK POLACZENIA SPRÓBUJ PÓXNIEJ

mam Windows XP

A nie blokuje go przypadkiem firewall?? :?

lizarku…a do kogo to była odpowiedz,bo chyba nie do mnie…co ma wspólnego firewall z moim marnym gg???ja tylko nie moge grafiki wysłać i prosze mi pomóc,buziaki,juz pisałam,ze ładne zdjęcie,umawiam sie z toba jak jesteś już pełnoletni:):):):):):):):):slight_smile:

kiciulek nie jestem Lizarek tylko jak już Lazikarek. :smiley:

A odpowiedz była oczywiście do kolegi enooo. Ty jak zdążyłem już zauważyć założyłaś osobny temacik. Pozdrawiam. :smiley:

ale oczywiście mój problem nie został rozwiązany:ani z moim gg ani z ymówieniem się z Lazikarkiem:):slight_smile: :))

MaM prOoBleby z GG :/// … Kce WłaCzyć, a tu jakies debilne okienko pokazuje zie pisze cos mniejwiecej takiego … “PROBLEMY Z APLIKACJA GADU-GADU” … wczesniej, tzn. nie wiem jakis miesiac temu było zupełnie normalnie … Jak odinStaluje Progam … To jest Spoko Ale jak Włacze od Nowa … Problem Od nowA się ZaczyNa :/// JAK BY KTOS COS WIEDZIAL … I MI PODPOWIEDZIAL … BYŁABYM BARDZO WDZIECZNA …

A aktualizacje do Windowsa masz zainstalowane. Jak nie to na Windows Update. Jak to nie pomoże to ustaw aby GG właczało się w trybie zgodności z Windows 98. :smiley:

podczas rozmowy w gg kiedy chcę włąc zyć podgląd wszystkich emots to mam białą ramke i n ic wiecej. kiedys mi to działało i nie wiem co sie dzieje, probowalem tez powtornej instalacji ale lipa, wiecie co to jest??

A w lokalizacji C:\Program Files\Gadu-Gadu\emots masz foldery z emotami?? :smiley:

w ustawieniach gg jest wszystko ok i mimo tego emotów nie wyswietla

aha i emoty tez mam zainstalowane