Mam pewnien problem,otóz jest w Power Project pewna wtyczka…tylko nie wiem jak sie nazywa,ale przeszkadza mi bardzo…chodzi cos o to że informuje ze niby jest długi czas oczekiwania na wiadomosc i ze ta wiadomosc przepadła…moze ktos wie o czym pisze,wyskakuje takie okienko…jak ją wyłączyc i jak sie ta wtyczka nazywa??
Witam !.. Mam problem z gg . Po zainstalowaniu gg wogule nie chce sie wlaczyc tzn wyskakuje tylko taki komunikat
Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
no i tam pisze czy chce wyseylac raport o bledach …
po przeinstalowaniu win to samo jest po formacie i zainstalowaniu win tez
HELP ME
to wyłącz raportowanie błędów
panel sterowania-system-zawansowane-raportowanie błędów-zaznacz wyłącz i Ok :lol:
1 - Jaki system - w XP musisz mieć wszystkie poprawki
2 - Jak było instalowane GG - od nowa, czy update
Gg mu dzięki temu działać nie będzie. :?
Na tym oknie co się pojawia kliknij więcej dowiesz się co za aplikacja powoduje.
Nagłówek z nazwa użytkownika i puste pole - tyle pozostaje po przełączeniu z jednego na drugiego użytkownika. Prawidłowe działanie wraca po ponowym włączeniu komputera. Dzieje się tak od momentu zainstalowania win sp2. Ponowna instalacja najnowszej wersji GG nie wywołała zmian. W jaki sposób to naprawić ? Wygląda to tak:
Najlepiej wychodzi na to zeby nie instalować SP2 bo to przyspasza tylko samych problemów. :?
A da się zdeinstalować SP2?
Jesli tak to sóbuj i zobacz,co sie bedzie działo…ewentualnie polecam trsozke starsza wersję GG
Jeżeli zrachiwizowało się pliki to tak. Jeżeli instalowało się z boot cd, to nie.
Ja zawsze czekam dwa-trzy tygodnie z instalowaniem jakichkolwiek patch,service-packów, flashy i innych ■■■■■ół na kompy jak i na komórki.
Czekam na relacje użytkowników na temat poprawek…
I co do SP2 - nie pomyliłem się; kolejne /cenzura/ wydane przez microsofta który głupio się reklamuje w TV.
A apropo serwisowania komórek…
Założę nowy temat o tym
Acha…
I ja nie używam już pierwotnego GG; używam konnekta i jestem z niego zadowolony.
Nie wiem o co wam chodzi z tym Sp2?? Ja zainstalowałem już dzień po wydaniu i do dziś mi działa bez problemów. Uważam że powinno się instalować Sp2.
Uważam podobnie, jak lazikar.
qde nie działa mi gg a serwer ich działa :(,zadne błedy a nic podobnego mi nie wyskakuje po prostu jestem cały czas niedostępny jak by własnie serwery padły qde help,reinstalka nic nie pomogła co to moze być??
Nie tylko Tobie nie działa więc wina leży nie po stronie twojego kompa. Czy to jest takie trudne do zrozumienia że gg ma cały czas kłopoty ze swoimi serwerami ?? 15 min nie ma gg a na forum już kilkanaście postów i afera jak by się stało Bóg wie co.
Update:
godz. 8.25
I już jest wszystko OK. GG powróciło do życia
A ja mam pytanie o wstrętny baner reklamowy w GG boprzez to notuje co chwile zwiechę :evil:
Gdzie w Power Project włączyc bankillera
qde fiesta czy ty zawsze musisz miec racje
Co sie dzieje z GG ze po zaznaczeniu w BanKillerze aby zablokował reklamy GG nie chce działąc mi wogóle,nie moze sie połaczyc z serwerem?
Czyzby GG przymuszało do oglądania reklam? :o :o
A znasz licencje programu?? Usówanie reklam w GG jest niestety nielegalne. :evil:
Nie rozumeim…znaczy rozumiem ale chodzi mi o co innego
CZEMU DO JASNEJ CHOLERY ZMUSZAJA LUDZI DO OGLĄDANIA REKLAM??
ROZUMIEM ZE CHCĄ ZAROBIC…ALE AŻ TAK PAZERNIE??
PRZEZ TE IDIOTYCZNE RALMY NOTUJĘ ZWIECHY GG :evil: :evil:
Chłopie za używanie programu jesteś zobowiązany do oglądania reklam. Nikt cię nie zmusza możesz w każdej chwili zrezygnować z programu. A te zwiechy to nie przez reklamy.
A ja zato mam tak:
włanczam gg wpisuje hasło wszystko sie pięknie ładnie włancza a już po chwili jeżeli przyjdzie mi wiadomośc to gg sie zaczyna wieszać poczekam chwilke (5min) jest znowu ok. jak zaczynam pisać wiadomość to sie jebaństwo wyłancza i zostaje mi ikonka w trayu jak nanią najadę myszką to znika instalowałem gg juz z 5 razy i zawsze 2/3 dni pochodziło i znowu do dupy znowu to samo jak wiecie co z tym jest to piszcie na pw PLIS
POZDRO TNS