siemanko po raz enty i jak tam mój problem wiecie jak rozwiązać z tymi wiadomościami graficznymi???Powtarzam:mam ustawione na 255KB,druga osoba też tylko jest problem:mi sie te okienko z obrazkiem nie chce sie otworzyć…Jeszcze raz sobie załozyłam gg,całkowicie od początku i nic:(:(:(:((::(:(:(O co chodzi w tym miski moje kochanie WooW
To postarajcie sie o mnie pomyśleć jeszcze raz co???Prosze ładnie :oops:
Nie wiem może takie pytanie już padło wcześniej ale czy istnieje jakś wtyczka do GG która pokazuje status "niewidzialny"innych osób (żeby nie był to jak dotychczas “niedostępny”)-
Po to jest status niewidzialny aby osoba była niewidzialna. Wtyczka taka to raczej nie istnieje ewentualnie mozesz sprawdzić to inwigatorem, ale efekty kiepskie.
podczas rozmowy, gdy chcę wysłać wiadomość wyskakuje mi error 22 i gadu-gadu mi się wyłancza. Zmieniałem już wersje gg ale problem pozostaje. Mam wina xp z zainstalowanym sp1 i chyba zainstaluje sp2. Nie mam ochoty zmieniać programu. Proszę o pomoc
Co tam słychać z moim problemem,z moim gg?czy juz ktoś wie,dlaczego nie moge otworzyć okienka z wiadomościami graficznymi?? mam ustawione na 255KB i nie pomaga,bo sie nawet te okienko nie chce otworzyć :shock: pomożcie moi faceci pa
Czy jest jaka kolwoeim mozliwosc zwiekszenia ilosci zankow w opise GG ?? Mam STATUSEK ale tam mozna wpisac tylko 70 znakow. Da sie te liczbe zwiekszyc ??
Niech tan co daje takie mądre rady sproboje ze mna przesłać pliki moj nr GG:7109217 ja mam wyłaczony firewall z tego co wiem. I dobre zabezpieczenia na wirusy.Ale i tak niemam co stracic z dysku.jak ktos wie jak rozwiazać ten problem niech da znać.Aha do niektorych osob jak mają właczone peer to peer to to i tak pisze ze niema połaczenia.
siemka:):)Do sharka:takie dziecko,a takie upierdliwe i zgryźliwe :o poza tym mam pytanko do ogółu,co tam z moim gg,co się popsuło z tymi wiadomościami graficznymi?dlaczego nadal nie moge ich wysyłać,mam gg 6.0.czekam na pomoc,buziaki.
Mam tak problem z gg,iz nie moge zrobic sie dostepny na gg.Robilem juz nie raz reinstalke gg,ale nie pomoglo.a najdziwniejsze jest to ze nie wyskakuje zaden blad poprostu nic…Pomocy